- Poruka
- 404.551
Pre pola sata smlatih cinijicu pasulja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У, може и то...Pa post je, ne može kod nas...
ovaj lebac je da se umače u maslinovo ulje i pospe sa sremušovom soli za doručak i večeru
Исто, ми ћемо гурманске, дијеталне, са качкаваљем и сланином.planiram da kupimo pljeskavice u gradu, ako mi se ne izjalovi
Ја ставим једно или два, зависи колико сира ставим и коју питу правим.nego, da vas pitam
jel stavljate jaja u pitu sa sirom
ili je bolje, možda da pitam jel ima ko ne stavlja
mm nije voleo tako jaja u jelima, pa ni u piti. a moja majka i baba jesu, a ja se uz muža odvikla, pa sad mi, posle 22 god treba savet..jaja u piti ili ne?

И ти дијетално данас...još ako nađem i kajmak negde![]()
Ja stavljam bolje se poveže ,nikad nisam jela sirnu pitu bez jaja,a nije sa sam ih malo razvukla.nego, da vas pitam
mm nije voleo tako jaja u jelima, pa ni u piti. a moja majka i baba jesu, a ja se uz muža odvikla, pa sad mi, posle 22 god treba savet..jaja u piti ili ne?
Код нас се баница прави само са сиром. Али, то је другачије тесто које се суче, а сир је стар и слан.Ja stavljam bolje se poveže ,nikad nisam jela sirnu pitu bez jaja,a nije sa sam ih malo razvukla.

U zivotu nisam napravila bez jajanego, da vas pitam

Леле, ће се утепам од овој Лесковче, никад неје јело баницу са сирењеU zivotu nisam napravila bez jaja
Blasfemija![]()

Jesam, kad kupis u pekari uvek je bez jajaЛеле, ће се утепам од овој Лесковче, никад неје јело баницу са сирење![]()
Ja ne znam sta je banica.Код нас се баница прави само са сиром. Али, то је другачије тесто које се суче, а сир је стар и слан.
Она пита на колутове.Ja ne znam sta je banica.

Upravo sam i ja to pomislila,sve isto osim oklagije. Ja sa oklagijom ne znam. Probala,brašna bilo i na lusteru.Pa to je obična pita. Samo je kod tebe valjda zovu banica.
U stvari, ja tako pravim sve pite. Sa krompirom, sirom, pečurkama, jabukama, višnjama...
Od takvog testa se pravi i burek, samo se drugačije slaže.
Ebiga, napisah čitav esej, i vidim da se kore razvijaju oklagijom, a ne razvlače.
Znači, u tome je razlika.