maybell
Veoma poznat
- Poruka
- 10.154
svako dete razlicito reaguje, zavisi od sredine najvise!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se postaviti? Tate nema pa nema, ona je sama, brat reklo bi se nema ništa protiv, a ja... Možda mi je malo krivo. Svakako ne dolazi kad sam ja u poseti.
Kako biste vi to, što se kaže, ishendlovali?
Udajem se uskoroМислим да и ти треба да нађеш дечка.

Čisto sumnjam da je ta potreba ičiji motivator za brak nakon braka ili smrti supružnika. Ljudi budu usamljeni, treba im društvo, životni saputnik, ili jednostavno desi se ljubav ponovo.Jeste, ali ako se neko jednom ostvario kao roditelj i kao suprižnik možda uopšte nema potrebu da se ponovo dokazuje u svemu tome.
Sve si u pravuKoliko ti imas godina zivota ti![]()
Ti si u zrelim godinama sta ima da ti bude tesko
To je deci i tinejdzerima problem zbog infantilnog odnosa sa roditeljem, pa je prirodno da im se radjaju i ljubomora i neodobravanje i razne druge negativne emocije
Sta tebi zreloj zeni ima da bude tesko zivota ti?
Je l ti tesko kad ti nadjes decka?to ti je lepo je l da
![]()
Ne mozes da budes tako infantilno sebicna
Treba da te raduje da nije sama u starosti, da ima neko drustvo. Zrela osoba se raduje tudjoj sreci, ne kmeci ko tinejdzer
Ja bih bila presrecna da je moja majka ranijih godina dok je jos bila sposobna nasla nekoga, a ne sad sama u starosti kopni. Sto puta sam je molila jos dok sam ja bila u dvadesetim da nadje nekoga, jer sam znala da ce se desiti ovo sto se sad desava - sama i stara i nemocna. Jesi li svesna koliko je to tragicno.
Dakle raduj se majci i budi srecna sto je zena sposobna da bude sa nekim
Mislim da lepo funkcionisu, deluje mi srecnija nego sto je bila sa caletomМени је увек било жао што моја мама није нашла никог и што је била и остала сама.Чак сам јој и замерала.
Сад је стара и сама.
То је много тешко.
Ако је коректан човек, добар према њој, буди срећна што га је нашла.
Ma ako se desi ljubav ponovo u redu. Ali mi nije jasna ta puka potreba za ljubavlju. Prava ljubav uvek, ali ne baš i svakakva "ljubav".Čisto sumnjam da je ta potreba ičiji motivator za brak nakon braka ili smrti supružnika. Ljudi budu usamljeni, treba im društvo, životni saputnik, ili jednostavno desi se ljubav ponovo.
Super. Onda samo da se privikneš na ideju da svoju pažwu deli još nekom.Mislim da lepo funkcionisu, deluje mi srecnija nego sto je bila sa caletom

Bliskost je odraz najvišeg kvaliteta življenja.Ma ako se desi ljubav ponovo u redu. Ali mi nije jasna ta puka potreba za ljubavlju. Prava ljubav uvek, ali ne baš i svakakva "ljubav".
Bliskost ne mora biti ljubav nego može biti i samo privrženost.Bliskost je odraz najvišeg kvaliteta življenja.
Ko nije sposoban za bliskost taj nikad ne može spoznati kvalitetan život.
roditelji imaju pravo na život i posle dece i posle muža koji je otišo ili preminuo i posle svega imaju prava na život jednako kvalitetan kao i svi drugi ljudi.Kako se postaviti? Tate nema pa nema, ona je sama, brat reklo bi se nema ništa protiv, a ja... Možda mi je malo krivo. Svakako ne dolazi kad sam ja u poseti.
Pa jesi li našla novu ljubav nakon smrti supruga? Ako jesi da li ga isto voliš i na isti način kao i bivšeg supruga?moja deca su takođe pozdravila moju organizaciju nakon smrti muža, to što nisam sama i ne ponašam se kao da je ceo moj svet umro.
a jeste.
nikada neću nikog voleti na taj način.Pa jesi li našla novu ljubav nakon smrti supruga? Ako jesi da li ga isto voliš i na isti način kao i bivšeg supruga?
Zna li to taj tvoj novi partner?nikada neću nikog voleti na taj način.
ali neću da budem sama.
na svu sreću mogu da ne budem sama.
radoznalost je ubila mačkuZna li to taj tvoj novi partner?
Mislim da brkaš ljubav i zaljubljenost. Jer privrženost je takođe ljubav.Bliskost ne mora biti ljubav nego može biti i samo privrženost.
Mislim da su moji razlozi zaista sebicne prirode. Okej, lik mi se ne dopada, nikada nije (porodicni prijatelj je u pitanju) i sve se desilo dosta brzo posle caletove smrti, ali zaista niti on treba meni da se dopada, niti to kako ja zalim svog oca treba da utice na to kako ga zali njegova zena.Super. Onda samo da se privikneš na ideju da svoju pažwu deli još nekom.
Znam i to kako izgleda, pošto j tata oženjen po drugi put.
I mogu ti reći da , bez obzira na to kakve joj mane nalazim, imam zahvalnost jer brine o njemu, a to anulira sve te negativnosti.
Bitno je da se ne meša u moj život, a da je prema njemu dobronamerna.
sustinski se tako desilo i mojoj majci - brat i ja smo daleko, ona je sama i prosto zgodno se namestilo. Pri tom je i zadovoljna i srecna, cini mi se. Nema se sta zameriti njoj, jedini problem je sto ja tu kucu i sve ostalo i dalje dovodim u vezu sa caletom koji je umro... neocekivano ipak.ja sam pozdravila ideju da moja mama posle tatine smrti ne bude sama. bilo je brzo ali drago mi je što je neko bio uz nju pravio društvo i uzajamno organizovao život naposletku uradio je naš posao (posao njene dece)
njoj je takođe više prijalo da se druži sa nekim ko je njeno godište zato što postoje stvari koje možeš da pričaš sa decom,
i postoje stvari o kojima želiš pričaš sa svojim vršnjacima...
Taman posla da se mesam, nista nisam rekla. Jednom prilikom sam se preporekla sa njim na racun politike, ali nista mimo toga.Nema mesanja u tudje zivote
pa uvek će tako biti i to je sasvim u redu da sećanje na oca traje i da se vezuje za prostor gde je živeosustinski se tako desilo i mojoj majci - brat i ja smo daleko, ona je sama i prosto zgodno se namestilo. Pri tom je i zadovoljna i srecna, cini mi se. Nema se sta zameriti njoj, jedini problem je sto ja tu kucu i sve ostalo i dalje dovodim u vezu sa caletom koji je umro... neocekivano ipak.
Budi srećna, ozbiljno.Kako se postaviti? Tate nema pa nema, ona je sama, brat reklo bi se nema ništa protiv, a ja... Možda mi je malo krivo. Svakako ne dolazi kad sam ja u poseti.