Šta kad mama nađe dečka

Koliko ti imas godina zivota ti :lol:
Ti si u zrelim godinama sta ima da ti bude tesko
To je deci i tinejdzerima problem zbog infantilnog odnosa sa roditeljem, pa je prirodno da im se radjaju i ljubomora i neodobravanje i razne druge negativne emocije
Sta tebi zreloj zeni ima da bude tesko zivota ti?
Je l ti tesko kad ti nadjes decka? :lol: to ti je lepo je l da :lol:
Ne mozes da budes tako infantilno sebicna
Treba da te raduje da nije sama u starosti, da ima neko drustvo. Zrela osoba se raduje tudjoj sreci, ne kmeci ko tinejdzer

Ja bih bila presrecna da je moja majka ranijih godina dok je jos bila sposobna nasla nekoga, a ne sad sama u starosti kopni. Sto puta sam je molila jos dok sam ja bila u dvadesetim da nadje nekoga, jer sam znala da ce se desiti ovo sto se sad desava - sama i stara i nemocna. Jesi li svesna koliko je to tragicno.
Dakle raduj se majci i budi srecna sto je zena sposobna da bude sa nekim
Sve si u pravu

Мени је увек било жао што моја мама није нашла никог и што је била и остала сама.Чак сам јој и замерала.
Сад је стара и сама.
То је много тешко.
Ако је коректан човек, добар према њој, буди срећна што га је нашла.
Mislim da lepo funkcionisu, deluje mi srecnija nego sto je bila sa caletom

Mislim da lepo funkcionisu, deluje mi srecnija nego sto je bila sa caletom
Super. Onda samo da se privikneš na ideju da svoju pažwu deli još nekom. :)
Znam i to kako izgleda, pošto j tata oženjen po drugi put.
I mogu ti reći da , bez obzira na to kakve joj mane nalazim, imam zahvalnost jer brine o njemu, a to anulira sve te negativnosti.
Bitno je da se ne meša u moj život, a da je prema njemu dobronamerna.

Kako se postaviti? Tate nema pa nema, ona je sama, brat reklo bi se nema ništa protiv, a ja... Možda mi je malo krivo. Svakako ne dolazi kad sam ja u poseti.

Kako biste vi to, što se kaže, ishendlovali?
roditelji imaju pravo na život i posle dece i posle muža koji je otišo ili preminuo i posle svega imaju prava na život jednako kvalitetan kao i svi drugi ljudi.
sebično je očekivati da roditelji budu u doživotnoj funkciji svoje primarne porodice čak i kada ona više ne postoji kao takva

ja sam pozdravila ideju da moja mama posle tatine smrti ne bude sama. bilo je brzo ali drago mi je što je neko bio uz nju pravio društvo i uzajamno organizovao život naposletku uradio je naš posao (posao njene dece)
njoj je takođe više prijalo da se druži sa nekim ko je njeno godište zato što postoje stvari koje možeš da pričaš sa decom,
i postoje stvari o kojima želiš pričaš sa svojim vršnjacima...

Super. Onda samo da se privikneš na ideju da svoju pažwu deli još nekom. :)
Znam i to kako izgleda, pošto j tata oženjen po drugi put.
I mogu ti reći da , bez obzira na to kakve joj mane nalazim, imam zahvalnost jer brine o njemu, a to anulira sve te negativnosti.
Bitno je da se ne meša u moj život, a da je prema njemu dobronamerna.
Mislim da su moji razlozi zaista sebicne prirode. Okej, lik mi se ne dopada, nikada nije (porodicni prijatelj je u pitanju) i sve se desilo dosta brzo posle caletove smrti, ali zaista niti on treba meni da se dopada, niti to kako ja zalim svog oca treba da utice na to kako ga zali njegova zena.

ja sam pozdravila ideju da moja mama posle tatine smrti ne bude sama. bilo je brzo ali drago mi je što je neko bio uz nju pravio društvo i uzajamno organizovao život naposletku uradio je naš posao (posao njene dece)
njoj je takođe više prijalo da se druži sa nekim ko je njeno godište zato što postoje stvari koje možeš da pričaš sa decom,
i postoje stvari o kojima želiš pričaš sa svojim vršnjacima...
sustinski se tako desilo i mojoj majci - brat i ja smo daleko, ona je sama i prosto zgodno se namestilo. Pri tom je i zadovoljna i srecna, cini mi se. Nema se sta zameriti njoj, jedini problem je sto ja tu kucu i sve ostalo i dalje dovodim u vezu sa caletom koji je umro... neocekivano ipak.

Mda, oni su bili par koji je dobio decu, to je to. Dok su oni bili u braku taj prijatelj je moguce simpatisao mamu, kao sto se i nama desava da nekad imamo simpatije i van nekih okvira, koje se ne realizuju. Kada je ostala sama bila je naprosto dobra prilika. To je dobro. Lose bi bilo da nije dobra prilika i da mora sve sama. Svi mi zelimo da budemo voljeni i zeljeni od nekoga.

sustinski se tako desilo i mojoj majci - brat i ja smo daleko, ona je sama i prosto zgodno se namestilo. Pri tom je i zadovoljna i srecna, cini mi se. Nema se sta zameriti njoj, jedini problem je sto ja tu kucu i sve ostalo i dalje dovodim u vezu sa caletom koji je umro... neocekivano ipak.
pa uvek će tako biti i to je sasvim u redu da sećanje na oca traje i da se vezuje za prostor gde je živeo
ali neki teški običaji da žena posle smrti muža ostane ceo život ucveljena su na svu sreću iza nas.

Kako se postaviti? Tate nema pa nema, ona je sama, brat reklo bi se nema ništa protiv, a ja... Možda mi je malo krivo. Svakako ne dolazi kad sam ja u poseti.

Kako biste vi to, što se kaže, ishendlovali?
Budi srećna, ozbiljno.
Nema ništa gore nego gledati potpuno usamljenog jednog od roditelja koji sedi ispred tv-a, a ti jednostavno ne možeš da praviš društvo jer imaš svoj život.
Meni je umro otac pre 18 godina, iznenada, rak. Da sam tad bio pametniji bukvalno bi ugurao kevu u novi brak.

Back