Srbija u ZND i vojnom savezu sa Rusijom!

Мени је ово веома познато...моја јача половина је из Херцег Новог...нико од његових ( а узећемо у обзир 95% људи из тог краја Црне Горе) нити се декларише као Црногорац, већ искључиво као Срби, нити су гласали за независност.

У Новом нису дали на отварању Спортског центра да се свира ''Црногорска'' химна нити да се вије ''Црногорски'' барјак, све је морало бити Српско.
Чак је и Вујановић, који је отварао, пристао на то.

А да не причамо о антагонизму који постоји у народу, АЛИ не међу Србима-Црногорцима, већ између Срба-Црногораца и осталих :Хрвата и Балија!
Познато је нпр. у Котору, кад се играју утакмице, сви играчи чак Црногорске националне екипе се декларишу као Срби и дижу три прста кад излазе на терен, а ови их извижде ( кад кажем ''ови'' мислим на Хрвате)...
Зато не волим кад неко блати тај народ Црногорски...мени прирасто уз срце.:lol:

ако се јача половина декларише као Србин не знам откуд онда брига за Црногорце и њихову заставу.То исто као када би неко се неко од шиптара бринуо што Новак не игра под албанском заставом него српском.

Rekoh li ja da se ne osvrćem na prvi deo tvoga posta, nego na drugi.
Ne bih sada da raspravljam o tim vojnim savezima i grupacijama, samo mislim kada SAD ima pravo da ima svoje interese desetinama hiljada kilometara daleko, zašto ne bi Rusija imala daleko 1000 km od svoje granice.
Ako će Češka i Poljska, kao Litvanija, Estonija i Letonija biti na prvoj liniji prema Rusiji (kao članice NATO) zašto Rusi ne bi poželeli da im Srbija bude klin u NATO paktu gde će stacionirati radare, rakete i sl.
A što se tiče bunkera, sovhoza i kolhoza... to je toliko nisko i bedno da ne mogu o tome da pričam.
Stičem utisak da je tebi jedino mesto gde se informišeš sajt LDP-a ili YUCOM-a.

Pa Poljska i Ceska i ostale zemlje koje spominjes nisu bile neke leve vukojebine u koje su tek tako Ameri postavili svoje rakete i zavirsili stvar , one su pre svega postale clanice sire ekonomske i,carinske i trgovinske unije a ne samo vojne sa gotovo svim ostalim evropskim zemljama.Sto je najvaznije iz te saradnje su izvukle ogromnu ekonomsku korist
nije im ni sada sjajno ali ako pogledamo na sta su licile kad su izasle iz bratskog ruskog zagrljaja i kako sada izgledaju vidi se da je napredak ogroman pogledajmo recimo najblize komsije Madjare npr. Sa druge strane to razmestanje navodnih radara i raketa po Srbiji o kome btw niko ozbiljan ni u Rusiji ne razmislja i clanstvo u organiziciji koja je udaljena 1000 kilometara u potpuno neprijateljskom okruzenju ne pruza nikakave sanse za ekonomski napredak .

ако се јача половина декларише као Србин не знам откуд онда брига за Црногорце и њихову заставу.То исто као када би неко се неко од шиптара бринуо што Новак не игра под албанском заставом него српском.
Нема бриге за ту нову заставу, него за народ који се не осећа онако како власт намеће.
Они се осећају Србима, уосталом то и јесу.
Ни један нормалан оданде ти неће рећи да је по националној припадности Црногорац.
И ја сам била скептична, док нисам рођеним очима видела ситуацију у ЦГ, само наши медији не обавештавају довољно о томе.

то знам пола кевине фамилије живи у Игалу и на Зеленики и зато ми се ********* "допадају као шиптари":evil:
Иритантни су јер су надобудни и хоће да лажирају историју...па чак им и Његош у ''Горском Вијенцу'' пише да је Србин...још мало па ће смислити како је Његош био на неким тешким дрогама док је писао ''Горски Вијенац''.:lol:...ако већ и нису.:roll:

:super::super:
Ostale baljezgarije isfrustriranih sovinista necu ni da komentarisem, patite i placite Crna Gora je nezavisna! I crnogorska! 8) VIVA VERO MONTENEGRO!

mozes ti pederu sta god hoces da pricas ali da postoji ogroman antagonizam u Crnoj Gori ne mozes da sporis (osim ako budes poricao i lagao sam sebe)
eto kad ta zastava i himna ne moze da prodje nigde u jednoj drzavi hehe :D pa to nema nigde, samo u Crnoj Gori
siguran sam da u svojoj okoliki imas OJHAHAAAA prosrpski nastrojenih prijatelja/rodjaka/komsija (osim ako i sam nisi Balijaner?) :D
20% stanovnika u Crnoj Gori su Albanci-Siptari-Bosnjaci-Muslimani, pre ili kasnije stvorice se uslovi da ce srpska vojska osloboditi Crnu Goru od muslimanske okupacije.

Иритантни су јер су надобудни и хоће да лажирају историју...па чак им и Његош у ''Горском Вијенцу'' пише да је Србин...још мало па ће смислити како је Његош био на неким тешким дрогама док је писао ''Горски Вијенац''.:lol:...ако већ и нису.:roll:

Ma Njegos je "zao" ali zato je Sekula Drljevic je "dobar".
To je nova "Crnogorska istorija".

нису је први пут лажирали, већ ко зна који али и то ће се завршити као претходна два:lol:

Jomini daj da otvorimo jednu lepljivu da se tamo vredjamo na nacionalnoj, patiJotskoj, EUropskoj i svakoj drugoj osnovi, pa da ove ostale teme normalno komentarisemo.

Moj predlog za naslov lepljive "Kutak za pljuvanje"!

немој тако нека буде кутак за леп тренутак:roll:

па свако ко лепо мисли о неком народу нека напише ту:twisted::twisted:

mozes ti pederu sta god hoces da pricas ali da postoji ogroman antagonizam u Crnoj Gori ne mozes da sporis (osim ako budes poricao i lagao sam sebe)
eto kad ta zastava i himna ne moze da prodje nigde u jednoj drzavi hehe :D pa to nema nigde, samo u Crnoj Gori
siguran sam da u svojoj okoliki imas OJHAHAAAA prosrpski nastrojenih prijatelja/rodjaka/komsija (osim ako i sam nisi Balijaner?) :D
20% stanovnika u Crnoj Gori su Albanci-Siptari-Bosnjaci-Muslimani, pre ili kasnije stvorice se uslovi da ce srpska vojska osloboditi Crnu Goru od muslimanske okupacije.

:lol::lol::lol: Jel ti dobro decko? Smiri se sve ce biti u redu, evo pozdrav za pola tvoje "kevine familije" :lol:

Ne znam okle vadis te brojkice ali u CG albanci su samo 5 posto stanovnistva, i to starijeg jer se masovno iseljavaju u Ameriku i zapadne zemlje, Muslimani i Bosnjaci zajedno nedje oko 10 posto stanovnistva. E vala ako su oni uspjeli da odvoje CG od srbije, onda su oni sila kakvoj nema prijemca! :rotf:

A crnogorski barjak se svudje vije a kome smeta, neka okrene glavicu u stranu. :)
CG je sredjena drzava, nema problema nisakim, ne otima joj niko 15 posto teritorije i slicno....
Ka sto rekoh... VIVA VERO MONTENEGRO

OPAAAAAAAAA! UUUUU OVO BI BILO NESTO KAO PRETVARANJE SNA U JAVU!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ozerov: Srbija bi mogla da bude primljena u ZND
Tanjug - Pre 26 minuta
MOSKVA - Srbija bi mogla da bude primljena u Zajednicu Nezavisnih Država (ZND) i Organizaciju ugovora o kolektivnoj bezbednosti (CSTO) ukoliko bi se našla u izolaciji zbog Kosova, izjavio je danas predsednik Odbora za bezbednost gornjeg doma ruskog parlamenta Viktor Ozerov.
"Ukoliko se Srbija nađe u sve većoj izolaciji evropskih zemalja i svetske zajednice zbog pitanja priznavanja Kosova, mogli bismo da smatramo neophodnim da razmotrimo odredbe povelje ZND i CSTO i razmislimo o prijemu Srbije u ove organizacije", rekao je Ozerov, preneo je Itar tas.
Sa svoje strane, zamenik ministra odbrane Aleksandar Jakovenko ocenio je da pozicija Moskve ostaje nepromenjena kad je Srbije u pitanju i ponovio da je priznavanje nezavisnosti Kosova u suprotnosti sa međunarodnim pravom.
ZND predstavlja politički savez 11 bivših sovjetskih republika, dok CSTO, osnovanu 2002. godine, čine Rusija i šest bivših sovjetskih republika - Belorusija, Kirgistan, Kazahstan, Jermenija, Tadžikistan i Uzbekistan.
U Povelji CSTO je istaknuta želja svih zemalja članica da se uzdrže od upotrebe ili pretnje silom, kao i da potpisnice osnivačkog dokumenta CSTO neće moći da pristupaju drugim vojnim savezima ili grupama država.

У оваквој ситуацији у каквој смо, то је она ПРАВА АЛТЕРНАТИВА! :D:D:D

Слава Богу, Русији и Србији!

Back