- Poruka
- 9.647
Ozerov: Srbija bi mogla da bude primljena u ZND
могла значи може и не може
јасна ствар као и обично пођи стани
јасна ствар као и обично пођи стани
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve vojno ekonomske sile , jadni vojnici najbolje jedu u tim zemljama .Aj da udju i nasi pa da se zna
da je kod nas marenda najbolja .
to cemo odluciti mi gradjani srbije 11 maja.
nadam se da ce do ovoga doci.
Ozerov: Srbija bi mogla da bude primljena u ZND
јасна ствар као и обично пођи стани![]()

Pohapsiti sve ljude koji su za ukidanje države Srbije i to da Srbija bude ruska pokrajina.
alo bre ko tebe bre pita sta ti si crnogorski drzavljanin i od*ebi u svoju rodnu kamenitu vukojebinu a srbiju da ostavis nama srbima da je mi vodimo kako znamo i umemo. i da povedes borisa tadica sa sobom.
Pohapsiti sve ljude koji su za ukidanje države Srbije i to da Srbija bude ruska pokrajina.
E vidiš čoldo ja baš neću da se vratim u Crnu Goru zato što mi je lepo u Srbiji u kojoj glasam za DS i voleo bih da vidim šta ćeš da preduzmeš po tom pitanju ili ćeš samo da pričaš pričice.
E vidiš čoldo ja baš neću da se vratim u Crnu Goru zato što mi je lepo u Srbiji u kojoj glasam za DS i voleo bih da vidim šta ćeš da preduzmeš po tom pitanju ili ćeš samo da pričaš pričice.
..E vidiš čoldo ja baš neću da se vratim u Crnu Goru zato što mi je lepo u Srbiji u kojoj glasam za DS i voleo bih da vidim šta ćeš da preduzmeš po tom pitanju ili ćeš samo da pričaš pričice.

To se zove Savez Nezavisnih Drzava maloumnice, a ne Savez Ruskih Pokrajina. Srbija u granicama Beogradskog Pasaluka i kao clanica EU ce biti zavisna od pisljive Madjarske a kamoli od nekog malo veceg. Da li cemo biti u tom savezu ili EU je sada manje vazno, ima nekih mnogo vecih problema u Srbiji da bi se zaludjivali sa EU zadnjih 8g i sledecih 28. A ti siptarcino crnogorska, pali bre odavde vidis da si se popeo na **** svima redom.
Ако имаш наше држављанство, наравно да те нико неће прозивати ни дирати...уколико пак немаш, еее, то је већ други падеж.
Има да плаћаш факултет као и сваки други странац...здравствено , те остале дажбине, а посао ћеш моћи да добијеш онако како је то већ загарантовано по закону о странцима...и да...нема тада гласања бато...у туђој држави...ал' ти то све знаш...јел'да да знаш...?![]()
Velikoumniče Beogradski pašaluk je ukinut u XIX veku. Ti još uvek živiš u XIX veku. Da vidim kako ćeš me oterati. Ja sam Crnogorac a ne Šiptar, ne možeš ti određivati šta sam. Nemaš više Jugoslaviju (mi Crnogorci smo vam je ukinuli), nemoj nikoga da siluješ, pusti ljude da se sami izjasne šta su.
11. maja se održavaju parlamentarni izbori a ne referendum sa pitanjem:
Građani Srbije da li ste
1. Za to da Srbija i dalje bude samostalna i nezavisna država?
2. Za to da Srbija postane deo Rusije?
Sve ljude koji žive u Srbiji a zalažu se za ukidanje države Srbije treba pohapsiti.
Ti si bre g0vno i *ebat cemo vam kevu posle 11tog i vama i siptarima i svim ostalim, ne samo u Srbiji vec i CG cemo vam se na*ebati mile majke i nabit cemo vas sve u Albaniju pa se tamo *ebite i izjasnjavajte k'o g0vna koja i jeste i jedni i drugi.