Srbiji je Amerika uvela sankcije i to Srbija treba da raskrsti sa Amerikom ne sa Rusijom. Odmah se učlaniti u BRICS ? ANKETA

Treba li Srbija odmah da se učlani u BRICS, jer je Amerika uvela sankcije Srbiji ?

• Da Srbija treba odmah da se učlani u BRICS jer joj je Amerika uvela sankcije

glasova: 17 42,5%
  • Vučića čudno ne pominje Ameriku koja je uvela sankcije, nego pominje Rusiju koja nije uvela ?

glasova: 2 5,0%
  • Ne treba

glasova: 8 20,0%
  • Rešenje je u smeni Vučića, jer nije normalan po onome šta izgovara, nesposoban za funkciju

glasova: 13 32,5%

• Ukupno glasova
    40
To je ono što ja pričam, ali nema ko da sluša. Oni koji najviše podržavaju rat, pušku u ruke nisu uzeli, a rat videli samo u igrici i na Telegramu.
Posle toliko video zapisa, i dalje se razmišlja ovde kao da ratujemo u prošlom veku a ne sada. Dronovi su promenili ratovanje u korenu. Smrt za pešadiju, oklop i manje više sve od strateške važnosti.
Onda posle drkanja na mrtve Ukre, imamo te priče o superiornosti Rusije koja se nije usudila da gadja NATO članice sa kojima je navodno u ratu.
I najjača gora, da će oni zbog Srbije da rizikuju bilo šta i da nas brane. Ludilo.
Da ne sirim dalje o ratu,nije ovo tema za to.

Eto vidis,koliko gubitaka Srbija trpi,samo zbog budala i uvoznickog lobija.

Znaš kako, svi napadaju uvoznički lobi a retko ko je spreman da svaki proizvod okrene da vidi na etiketi odakle je poreklom, gleda se cena i kraj priče.

Neka dignu ruku svi ovde koji ne kupuju albanski paradajz nego čekaju da stigne naš i to onaj pravi domaći, koji nije hebeni bezukusni hibrid koji rađa kao blesav a ima ukus mokrog kartona.

Takav paradajz rađa malo, kratka mu je sezona, nije pogodan da stoji u radnji, gde ga pipneš krene da se kvari i niko ga neće
Molim lepo, jedite đubre, nemam problem s tim, samo nemojte da kukate da vam je neko drugi kriv

Ovo se normalno ne odnosi na tebe

Što se malih proizvođača tiče, podržavam ih maksimalno, osim u jednom sitnom ali bitnom detalju. Svako od njih koji ima deo proizvodnje za sebe i porodicu a drugi deo za pijacu i tržište bih obesio naopako da vise ko lemuri za primer. Za svoju decu vodiš računa i ne prskaš a za tuđu prskaš uveče a ujutru nosiš da prodaš. Jedno desetak takvih kazniš za primer i svi ostali se uzmu u pamet, nema tu neke filozofije.

Znaš kako, svi napadaju uvoznički lobi a retko ko je spreman da svaki proizvod okrene da vidi na etiketi odakle je poreklom, gleda se cena i kraj priče.

Neka dignu ruku svi ovde koji ne kupuju albanski paradajz nego čekaju da stigne naš i to onaj pravi domaći, koji nije hebeni bezukusni hibrid koji rađa kao blesav a ima ukus mokrog kartona.

Takav paradajz rađa malo, kratka mu je sezona, nije pogodan da stoji u radnji, gde ga pipneš krene da se kvari i niko ga neće
Molim lepo, jedite đubre, nemam problem s tim, samo nemojte da kukate da vam je neko drugi kriv

Ovo se normalno ne odnosi na tebe

Što se malih proizvođača tiče, podržavam ih maksimalno, osim u jednom sitnom ali bitnom detalju. Svako od njih koji ima deo proizvodnje za sebe i porodicu a drugi deo za pijacu i tržište bih obesio naopako da vise ko lemuri za primer. Za svoju decu vodiš računa i ne prskaš a za tuđu prskaš uveče a ujutru nosiš da prodaš. Jedno desetak takvih kazniš za primer i svi ostali se uzmu u pamet, nema tu neke filozofije.
Ja recimo proizvodim meso i povrce,meso(piletina,pacetina,curetina)sa najminimalnijom dozom koncentrata,jer se mora nazalost tako,ali posle 20 dana ide
se na zitarice i zelenis i dokle god ne dodju za klanje,dok povrce prskam.ali samo sa sirovim mlekom i vodom i to je to.Znaci moze se,ali zasto tako ljudi ne rade pitanje je.Sto se tice"prodavaca"znam ih dosta takvih kao sto si opisao i mogu ti reci da takav covek odmah moze da se skloni sa pijace ili nekog drugog mesta gde prodaje,jer niko nece da kupuje od njega,cim se vest procuje,ali je nazalost to postala sema kada zelis nekoga da uklonis kao konkurenciju,mada generalno ljudi znaju u malim sredinama,dok u vecim mestima takvi"prodavci"imaju prodju.Ja licno prodajem kod kuce,jer ne zelim da se mlatim po pijaci,na koju inace idem samo da vidim cene.

1000041338.jpg

Dok smo okruženi NATO, ništa od toga
Gavro,NATO je skup mesetara vojnim oruzijem i najobicnijih ljiga ljudskih,koji smeju samo slabije od sebe da napadnu i da se nad njima izivljavaju prodajuci
neku pricu o DemoNkratiji i ostalih glupostima,dok isisavaju resurse iz razrusenih zemalja.Nista vise od toga.

Nije Amerika uvela sankcije Srbiji nego Rusiji, a to što mi nećemo da se napokon otkačimo od Rusa je do nas.
Извршили само катастрофалну продају НИС-а 2008. године, у време Енергетског споразума, под владом Војсилава Коштунице и 2009. за време владе Мирка Цветковића

Nije Amerika uvela sankcije Srbiji nego Rusiji, a to što mi nećemo da se napokon otkačimo od Rusa je do nas.
Amerika steže obruč oko Rusije, uvodi sankcije na sve što je rusko. Ako se to nekome ne sviđa, njegovo pravi ali da se zna kako stvari stoje. Na odgovornim političarima koji vode državu je da se usklade sa time.

Ja recimo proizvodim meso i povrce,meso(piletina,pacetina,curetina)sa najminimalnijom dozom koncentrata,jer se mora nazalost tako,ali posle 20 dana ide
se na zitarice i zelenis i dokle god ne dodju za klanje,dok povrce prskam.ali samo sa sirovim mlekom i vodom i to je to.
Znaci moze se,ali zasto tako ljudi ne rade pitanje je.Sto se tice"prodavaca"znam ih dosta takvih kao sto si opisao i mogu ti reci da takav covek odmah moze da se skloni sa pijace ili nekog drugog mesta gde prodaje,jer niko nece da kupuje od njega,cim se vest procuje,ali je nazalost to postala sema kada zelis nekoga da uklonis kao konkurenciju,mada generalno ljudi znaju u malim sredinama,dok u vecim mestima takvi"prodavci"imaju prodju.Ja licno prodajem kod kuce,jer ne zelim da se mlatim po pijaci,na koju inace idem samo da vidim cene.

Ništa onda, hajde ti meni u PM pošalji kontakt da mi razmenimo telefone i dobio si mušteriju a imam ja još zainteresovanih
Nastavljamo tamo diskusiju da ne smaramo ovde, ja takve proizvođače uvek tražim i vrlo rado ću kupovti od tebe i reklamirati te.

Ništa onda, hajde ti meni u PM pošalji kontakt da mi razmenimo telefone i dobio si mušteriju a imam ja još zainteresovanih
Nastavljamo tamo diskusiju da ne smaramo ovde, ja takve proizvođače uvek tražim i vrlo rado ću kupovti od tebe i reklamirati te.
Sada nista,sa prolecem krece.Javicu.

Ako se uzme geografska karta, kao što bi svaki normalan čovek uradio, i onda isrtaš nekom bojom gde je NATO, a gde EU, dobili bi frapantnu sliku: haha, Srbiju okruženu skroz tim zemljama ! :)
U slučaju i najmanjeg potresa u NATO, pola će da otpadne. Recimo, Rumunija, Bugarska, Makedonija, Mađarska, Grčka...

Da bi održali NATO, isforsirali su sukob u Ukrajini. Duplo dobro, sloveni protiv slovena, i to bratski.

Drugi deo tog plana je da koriste Ukrajinu kao primer zašto moraju da se naoružaju do zuba, da dupliraju i tripliraju davanje za vojsku te da mora da se još zemalja pridruži.

Majstorski plan.

Nije g**no nego se pas posr'o?
Amerikanci su osnivači i članica NATO.
Pa sta? Osnivaci su i Kanada,Francuska, Danska, Belgija, Portugal, Holandija, Italija, Norveska, UK i ko jos vec....A da ne nabrajam sve clanice...Dakle rekao si da je nato nekoga napadao, a kao sto si sada shvatio nije... USA jeste intervenisala, mozda sa jos nekim drzavama sta ja znam Australijom, Japanom, J. Korejom ili kim vec, ali Nato nije...Shvatio?

Back