Lavrov u UN objavio da su NATO pakt i EU zvanicno u ratu sa Rusijom

Руски министар спољних послова Лавров изјављује да су НАТО и ЕУ сада у рату са Москвом!

„НАТО и ЕУ, преко Украјине, објавили су рат Русији и директно учествују у њему!“
Ovo je onaj što je plakao ko malo dijete na svojem podcastu da je upravo izbio 3.s.r. kad su Ukrajinci potaracali ruske bombardere u operaciji "Pauk". Znači neki američki Tixi.

To nije odgovor na pitanje. Ako si navodno u ratu, onda gadjas tačke po svim članicama tog rata, zar ne?
Dakle oni su verbalno u ratu, a faktički imaju samo muda da gadjaju po Ukrajini.
Možemo i tvojim načinom.Dakle,NATO članice šakom i kapom pomažu Ukrajinu(ratuju protiv Rusije preko tuđih leđa) ali nemaju muda da napadnu Kalinjingradsku oblast koja se nalazi između Poljske i Litvanije,a pripada Rusiji, teritorija je Rusije.

Možemo i tvojim načinom.Dakle,NATO članice šakom i kapom pomažu Ukrajinu(ratuju protiv Rusije preko tuđih leđa) ali nemaju muda da napadnu Kalinjingradsku oblast koja se nalazi između Poljske i Litvanije,a pripada Rusiji, teritorija je Rusije.
Ja bih rekao da imaju muda, inače ne bi pomagali Ukrajinu. Rusija nema muda da zvizne neku raketu na Berlin, London, Pariz i slično. :kafa:

Heh,ti k'o mali...Pa nisu napali Rusiju,zar ne?Ratuju,kao što sam napisao,preko tuđih leđa.
Kako nisu? Gore rafinerije, do sada dobacili i do Moskve i nikom nista.
Vidi se ko je sisa.
Istom merom su mogli iz Ukrajine da roknu, ali *****. Tako da nisu u ratu sa NATO jer ni jednu NATO članicu nisu pogodili. Da su stvarno u ratu sa NATO, Berlin, London i slično bi goreli.

Kako nisu? Gore rafinerije, do sada dobacili i do Moskve i nikom nista.
Vidi se ko je sisa.
Istom merom su mogli iz Ukrajine da roknu, ali *****. Tako da nisu u ratu sa NATO jer ni jednu NATO članicu nisu pogodili. Da su stvarno u ratu sa NATO, Berlin, London i slično bi goreli.
Pa vidi se, da.Kao što rekoh, NATO članice ratuju preko tuđih leđa,ne direktno.Vidi na mapama pod Kalinjingrad,da vidiš kolika je to oblast,gde se nalazi,pa mi reci zašto ne pomišljaju da probaju da urade bilo šta toj oblasti koja je ruska a prilično udaljena od Rusije,a sa druge strane na sve načine učestvuju u sukobu na strani Ukrajine.

Back