MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 35.409
Javi točnu lokaciju pa ćemo ti poslati dronovima apokalipsu danas, da ne ostaneš zakinut i razočaran izostankom iste.Апокалипса јучер?
Ваљда ће нека и данас бити.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi točnu lokaciju pa ćemo ti poslati dronovima apokalipsu danas, da ne ostaneš zakinut i razočaran izostankom iste.Апокалипса јучер?
Ваљда ће нека и данас бити.![]()
Ovo je onaj što je plakao ko malo dijete na svojem podcastu da je upravo izbio 3.s.r. kad su Ukrajinci potaracali ruske bombardere u operaciji "Pauk". Znači neki američki Tixi.
Руски министар спољних послова Лавров изјављује да су НАТО и ЕУ сада у рату са Москвом!
„НАТО и ЕУ, преко Украјине, објавили су рат Русији и директно учествују у њему!“
Uglavnom pobijena. Ono malo se krije po podrumima.Vode borbu protiv NATO?
Gde je NATO vojska u Ukrajini?
Ma da.Uglavnom pobijena. Ono malo se krije po podrumima.
Mada je i njima odzvonilo. Sada pokusavaju da ubace jos ali nece biti promena u toku rata
Lavrov je pametan čovek, on zna ko je gazda,ko naređuje,ko obučava,ko daje sve da se rat nastavi.Prema Lavrovu, NATO i EU su u ratu s Rusijom jer Ukrajina "slučajno" drži tipku za napad, dronovi lete sami, a Rusija je nevina kao dječji vrtić na izletu.
A kako bi ti nazvao svo to oružje,municiju,opremu,dobrovoljce,špijuniranje u korist JEDNE strane u sukobu?Ako su u ratu što ne ispale neke rakete po Berlinu, Londonu itd, nego prpa?![]()
To nije odgovor na pitanje. Ako si navodno u ratu, onda gadjas tačke po svim članicama tog rata, zar ne?A kako bi ti nazvao svo to oružje,municiju,opremu,dobrovoljce,špijuniranje u korist JEDNE strane u sukobu?
trebaju samo da mu sruse avion sad za budimpestu, i to je kraj evrope, ruje je ravnaju, i konacno se tebi izbija iz glave da ces ikada da se uclanis u nesto sto je prestalo da postojiNaravno, Put.ler je gotov.
Možemo i tvojim načinom.Dakle,NATO članice šakom i kapom pomažu Ukrajinu(ratuju protiv Rusije preko tuđih leđa) ali nemaju muda da napadnu Kalinjingradsku oblast koja se nalazi između Poljske i Litvanije,a pripada Rusiji, teritorija je Rusije.To nije odgovor na pitanje. Ako si navodno u ratu, onda gadjas tačke po svim članicama tog rata, zar ne?
Dakle oni su verbalno u ratu, a faktički imaju samo muda da gadjaju po Ukrajini.
Ja bih rekao da imaju muda, inače ne bi pomagali Ukrajinu. Rusija nema muda da zvizne neku raketu na Berlin, London, Pariz i slično.Možemo i tvojim načinom.Dakle,NATO članice šakom i kapom pomažu Ukrajinu(ratuju protiv Rusije preko tuđih leđa) ali nemaju muda da napadnu Kalinjingradsku oblast koja se nalazi između Poljske i Litvanije,a pripada Rusiji, teritorija je Rusije.
Heh,ti k'o mali...Pa nisu napali Rusiju,zar ne?Ratuju,kao što sam napisao,preko tuđih leđa.Ja bih rekao da imaju muda, inače ne bi pomagali Ukrajinu. Rusija nema muda da zvizne neku raketu na Berlin, London, Pariz i slično.![]()
Kako nisu? Gore rafinerije, do sada dobacili i do Moskve i nikom nista.Heh,ti k'o mali...Pa nisu napali Rusiju,zar ne?Ratuju,kao što sam napisao,preko tuđih leđa.
U grobuVode borbu protiv NATO?
Gde je NATO vojska u Ukrajini?
Stvarno. Odakle su?U grobu
Više nije važno a ni rodjenoj majci nisu trebaliStvarno. Odakle su?
Pa vidi se, da.Kao što rekoh, NATO članice ratuju preko tuđih leđa,ne direktno.Vidi na mapama pod Kalinjingrad,da vidiš kolika je to oblast,gde se nalazi,pa mi reci zašto ne pomišljaju da probaju da urade bilo šta toj oblasti koja je ruska a prilično udaljena od Rusije,a sa druge strane na sve načine učestvuju u sukobu na strani Ukrajine.Kako nisu? Gore rafinerije, do sada dobacili i do Moskve i nikom nista.
Vidi se ko je sisa.
Istom merom su mogli iz Ukrajine da roknu, ali *****. Tako da nisu u ratu sa NATO jer ni jednu NATO članicu nisu pogodili. Da su stvarno u ratu sa NATO, Berlin, London i slično bi goreli.