U čemu je problem što to Rusija kaže ?
Pogledajte prilog 1798146 

Sve se slažem što Rusija kaže, čak i ja imam lako rešenje,
valjda ima neko još da misli o rešenjima oko Vučića ili to pokušava da otme 10% Rusiji pa u medijima ne pominje Ameriku koja je uvela sankcije, nego pominje Rusiju koja nije uvela ?
U Republici Srpskoj postoji Rafinerija Nafte Brod do koje Janaf takođe isporučuje sirovu naftu,
Pogledajte prilog 1798160 Pogledajte prilog 1798172 Pogledajte prilog 1798153
Šta je problem i koja je razlika iz Broda Republika Srpska sa cisternama kamionima voziti benzin i dizel do benziskih pumpi po Srbiji umesto sa kamionima cisternama voziti iz Pančeva isti taj benzin, pa to je isto ?
Ovim čak ni Janaf nije oštećen jer će svu naftu preusmeriti na Brod umesto na Pančevo,
Republika Srpska neka zaradi i treba da zaradi to je meni isto kao da je zaradila Srbija,
a radnici i vozači iz NIS-a neka pređu u Rafineriju Brod /privremeno dok se NIS-u ne ukinu sankcije) jer će Brod imati povećan obim posla taman onoliko koliko NIS-u posao bude umanjen.
Pogledajte prilog 1798151 Pogledajte prilog 1798152
Pogledajte prilog 1798150 Pogledajte prilog 1798156
A da sam na mestu Rusa bi Vučiću koji u svojim medijima širi lažnu paniku i priča protiv Rusije kojoj bi da uzme 10% NIS-a umosto da priča protiv Amerike koja je uvela sankcije Srbiji, bi poslao Wagner na pregovore oko tih 10% koje pominje.
Pogledajte prilog 1798159 Pogledajte prilog 1798169