Srbija u ZND i vojnom savezu sa Rusijom!

Ja prosto ne mogu da verujem da ovde ima ljudi koji misle da bi Srbija trebala da postane ruska gubernija. Strasno.

Ма не бој се ти ништа.
Неће бити реваншизма и отпуштања жутих са радних места кад наступи нова патриотска транзиција.:D
Имаћете загарантована радна места у сибирским гулазима.:lol:

Ko glasa za Tadica on se zalaze da Srbija bude NATO kvisling i da bude ovolika

89px-Serbia1941_1944.png

Ko glasa za Kostunicu i radikale on se zalaze da Srbija udje u ZND i da bude ovolika

karta1_englesko_obecanje_1915_london.jpg

znaci ako ocete u EU srbija ce biti velicine crne gore , a ako hocete sa rusijom srbija ce biti velicine pola ex SFRJ.

gradjani biraju dal hoce liliputansku drz\avu ili pravu Srbiju

Upravo zbog ljudi kao shto si ti ova zemlja propada.Icicesh u besmislene ratove ginuce 10000 vojnika 10000000 civila da bi Srbija na kraju opet ispusila kao u svakom ratu...

Nije u pitanju velicina zemlje vec kvalitet te zemlje.Npr gledaj Svajcarska?Jesu oni mozhda veliki?Mi smo veci od njih *** skoro 2 puta bez kosova i crne gore...

Znachi pamet u glavu,kaki crni radikali,jbga i demokrate su govna,al shta cesh za sada po meni najbolji izbor...Poshto ja sigurno necu ici u rat dole na Kosovo ako Toma tako naredi.Icicu tek kada on uzme pusku i krene dole i posalje svoju decu i unuke.Tada cu ja ici 100%.Ne da ginem za neku budalu koja ide u rat koji je nemoguce dobiti(nish nije nemoguce ali 99,9999999999999999999999999999999999999999999999999999% ga ne mozhemo dobiti.).

89px-Serbia1941_1944.png

Ko glasa za Kostunicu i radikale on se zalaze da Srbija udje u ZND i da bude ovolika

znaci ako ocete u EU srbija ce biti velicine crne gore , a ako hocete sa rusijom srbija ce biti velicine pola ex SFRJ.

**** više s tom geopolitikom. :roll:

Videli smo demoNkrate na delu. Dok su bili "kojekakvi" na vlasti Kosovo je kako-tako bilo u Srbiji. Sad kad smo "savremeni" em ode Kosovo em pochesmo da se smanjujemo. Ruku na srce, ako i dodje do toga da se svedemo na beogradski pashaluk, nemojte da zalite. To je moderno. Mislim...tu smo mi, josh uvek postojimo,samo u koncentratu pa izgleda da smo teritorijalno manji. Da vidish kad se razblazimo mineralnom vodom... ih! Nishta se ne sekirajte, EU ce da vam obezbedi brz put u NATO pa cete da putujete po celom svetu. EU ce vam obezbediti poslove sa mnogo vecim platama (od 300E do 400E) i josh vecim reketom za chlanarinu. Smanjivacemo se mi tako ali recite sami sebi " u koncentratu smo pa nam se chini". Bitno je da udjemo u EU jer je buducnost pred nama.

Videli smo demoNkrate na delu. Dok su bili "kojekakvi" na vlasti Kosovo je kako-tako bilo u Srbiji. Sad kad smo "savremeni" em ode Kosovo em pochesmo da se smanjujemo. Ruku na srce, ako i dodje do toga da se svedemo na beogradski pashaluk, nemojte da zalite. To je moderno. Mislim...tu smo mi, josh uvek postojimo,samo u koncentratu pa izgleda da smo teritorijalno manji. Da vidish kad se razblazimo mineralnom vodom... ih! Nishta se ne sekirajte, EU ce da vam obezbedi brz put u NATO pa cete da putujete po celom svetu. EU ce vam obezbediti poslove sa mnogo vecim platama (od 300E do 400E) i josh vecim reketom za chlanarinu. Smanjivacemo se mi tako ali recite sami sebi " u koncentratu smo pa nam se chini". Bitno je da udjemo u EU jer je buducnost pred nama.

a a zaboravio si dace nam povlastice NECEMO PLACATI VIZE jebale ih vize i ***** im tu nihovu demokratiju

Kome ti prichash demoNkrato? Sitna dusho. "Neandertalac" ti tata!
Izvini za neandertalca.
A da ste komunjare radikalske - se uopste ne bunis - znaci slazes.
E, vidis sve bih vas optuzio za izdaju interesa svog naroda i zemlje.
A, da sam sudija , umesto zatvora , svakom bi ponudio iseljenje u Rusiju.
Za nekoliko meseci bi lili krokodilske suze za Srbijom i EU. Nije Rusija samo Moskva.

Izvini za neandertalca.
A da ste komunjare radikalske - se uopste ne bunis - znaci slazes.
E, vidis sve bih vas optuzio za izdaju interesa svog naroda i zemlje.
A, da sam sudija , umesto zatvora , svakom bi ponudio iseljenje u Rusiju.
Za nekoliko meseci bi lili krokodilske suze za Srbijom i EU. Nije Rusija samo Moskva.

Pa da ti "objasnim"....
Kada se pricha o Srbiji u EU...kRadikali i DSS kazhu...ako hocete EU...pasosh u ruke i put pod noge...
a kada ti njima ...hocete Srbiju u Rusiji...pasoshi...itd...
a oni na to...E ne ...Mi ostajemo u Srbiji...necemo pasoshe...ali hocemo u Rusiju...da se utopimo...svi...:lol:

89px-Serbia1941_1944.png

Realno Srbija je ovolika kolika je danas (racunam Kosovo kao medjunarodno priznati dio Srbije) a niti ce biti veca niti manja. Tadic ce sacuvati ovo sto ima, a Toma? Toma bi je doveo da bude liliputanska+u izolaciji+u cijeloj drzavi bi bilo hrane, imovine itd. kao u omanjem naselju u EU

Ма не бој се ти ништа.
Неће бити реваншизма и отпуштања жутих са радних места кад наступи нова патриотска транзиција.:D
Имаћете загарантована радна места у сибирским гулазима.:lol:

Radikalne patriote će se strašno razočarati posle izbora. Prosto mi ih je žao :D

P:S:. A kada bi kojim nesrećnim slučajem uzrokovanim privremenim zamućenjem svesti jadnih srpskih glasača i pobedili - sami bi molili žute da ostanu na svojim radnim mestima. Tačnije, molili bi ih da ostanu i u Vladi.

Radikali su tanki s kadrovima imaju kanda samo ove internet lelemude. Njih bi mogli da pošalju u te sibirske gulake :mrgreen:

27.jpg

Nishta, imate shansu da se dikazete gospodo demoNkrate. Kosovo je izgubljeno. Shiptarski teroristi su pushteni na slobodu a svedoci pobijeni. Obratite paznju na juzni deo Srbije u narednih godinu dana a mozda i ranije. Necemo smeti da pisnemo dok nam se otima. Ko ce da nas zashtiti? Tadic? Cheda? EU? Albanija ulazi u NATO zajedno sa Hrvatvima. Obruch se polako steze. Vi ako i dalje mislite da nam EU i Ameri zele dobro, ne znam shta da vam kazem. Shta vi ustvari hocete?

DOBROSTOJECI, objasni mi molim te tvoju viziju Srbije. Shta bi po tebi trebalo da se radi? Ovaj put bih te zamolio da kritike ne budu destruktivne kao shto to chesto dolazi sa vashe (LDP) strane.

Nishta, imate shansu da se dikazete gospodo demoNkrate. Kosovo je izgubljeno. Shiptarski teroristi su pushteni na slobodu a svedoci pobijeni. Obratite paznju na juzni deo Srbije u narednih godinu dana a mozda i ranije. Necemo smeti da pisnemo dok nam se otima. Ko ce da nas zashtiti? Tadic? Cheda? EU? Albanija ulazi u NATO zajedno sa Hrvatvima. Obruch se polako steze. Vi ako i dalje mislite da nam EU i Ameri zele dobro, ne znam shta da vam kazem. Shta vi ustvari hocete?

DOBROSTOJECI, objasni mi molim te tvoju viziju Srbije. Shta bi po tebi trebalo da se radi? Ovaj put bih te zamolio da kritike ne budu destruktivne kao shto to chesto dolazi sa vashe (LDP) strane.
Obruc se ovih dana steze i oko Rusije. Rusija je primorana da sve svoje potencijale usmeri ka cuvanju svojih granica, odnosno sprecavanja da se NATO direktno granici sa Rusijom.
U tom kontekstu smo mi margina za Ruske vojno-strateske interese, pa i za bilo kakav savez. Imaju Rusi ogroman problem na samoj svojoj granici.

A Srbija je Bogom dana zemlja, prirodno lepa i bogata. Problem je narod, mi.
A da bi bila prosperitetna zemlja, srecnih ljudi, treba...
Idi na sajtove dve, tri, stranke - pa uporedi - ko sta nudi i kakve vizije imaju...
Pa zakljuci cije su vizije realne i ostvarljive.

OPAAAAAAAAA! UUUUU OVO BI BILO NESTO KAO PRETVARANJE SNA U JAVU!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ZND predstavlja politički savez 11 bivših sovjetskih republika, dok CSTO, osnovanu 2002. godine, čine Rusija i šest bivših sovjetskih republika - Belorusija, Kirgistan, Kazahstan, Jermenija, Tadžikistan i Uzbekistan.

cekaj, srbija mu dodje kao neka bivssa sovjetska republika?
mislim ono.....
HAHHAHA
sta jos glupo treba da cujemo veceras?

Back