Powerslave
Primećen član
- Poruka
- 724
Ja prosto ne mogu da verujem da ovde ima ljudi koji misle da bi Srbija trebala da postane ruska gubernija. Strasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja prosto ne mogu da verujem da ovde ima ljudi koji misle da bi Srbija trebala da postane ruska gubernija. Strasno.

Ko glasa za Tadica on se zalaze da Srbija bude NATO kvisling i da bude ovolika
![]()
Ko glasa za Kostunicu i radikale on se zalaze da Srbija udje u ZND i da bude ovolika
![]()
znaci ako ocete u EU srbija ce biti velicine crne gore , a ako hocete sa rusijom srbija ce biti velicine pola ex SFRJ.
gradjani biraju dal hoce liliputansku drz\avu ili pravu Srbiju
![]()
Ko glasa za Kostunicu i radikale on se zalaze da Srbija udje u ZND i da bude ovolika
![]()
znaci ako ocete u EU srbija ce biti velicine crne gore , a ako hocete sa rusijom srbija ce biti velicine pola ex SFRJ.
ma nosi se u
Videli smo demoNkrate na delu. Dok su bili "kojekakvi" na vlasti Kosovo je kako-tako bilo u Srbiji. Sad kad smo "savremeni" em ode Kosovo em pochesmo da se smanjujemo. Ruku na srce, ako i dodje do toga da se svedemo na beogradski pashaluk, nemojte da zalite. To je moderno. Mislim...tu smo mi, josh uvek postojimo,samo u koncentratu pa izgleda da smo teritorijalno manji. Da vidish kad se razblazimo mineralnom vodom... ih! Nishta se ne sekirajte, EU ce da vam obezbedi brz put u NATO pa cete da putujete po celom svetu. EU ce vam obezbediti poslove sa mnogo vecim platama (od 300E do 400E) i josh vecim reketom za chlanarinu. Smanjivacemo se mi tako ali recite sami sebi " u koncentratu smo pa nam se chini". Bitno je da udjemo u EU jer je buducnost pred nama.
Stvarno strasno.Ja prosto ne mogu da verujem da ovde ima ljudi koji misle da bi Srbija trebala da postane ruska gubernija. Strasno.
Stvarno strasno.
A ove neandertalce komunjaro-radikale, koji se za to zalazu treba optuziti i suditi im za veleizdaju.
Izvini za neandertalca.Kome ti prichash demoNkrato? Sitna dusho. "Neandertalac" ti tata!
Izvini za neandertalca.
A da ste komunjare radikalske - se uopste ne bunis - znaci slazes.
E, vidis sve bih vas optuzio za izdaju interesa svog naroda i zemlje.
A, da sam sudija , umesto zatvora , svakom bi ponudio iseljenje u Rusiju.
Za nekoliko meseci bi lili krokodilske suze za Srbijom i EU. Nije Rusija samo Moskva.

![]()
![]()
Pa naravno da nema.Lupetanje.Nema od gubernizovanja Srbije nista.![]()
Ма не бој се ти ништа.
Неће бити реваншизма и отпуштања жутих са радних места кад наступи нова патриотска транзиција.
Имаћете загарантована радна места у сибирским гулазима.![]()

Obruc se ovih dana steze i oko Rusije. Rusija je primorana da sve svoje potencijale usmeri ka cuvanju svojih granica, odnosno sprecavanja da se NATO direktno granici sa Rusijom.Nishta, imate shansu da se dikazete gospodo demoNkrate. Kosovo je izgubljeno. Shiptarski teroristi su pushteni na slobodu a svedoci pobijeni. Obratite paznju na juzni deo Srbije u narednih godinu dana a mozda i ranije. Necemo smeti da pisnemo dok nam se otima. Ko ce da nas zashtiti? Tadic? Cheda? EU? Albanija ulazi u NATO zajedno sa Hrvatvima. Obruch se polako steze. Vi ako i dalje mislite da nam EU i Ameri zele dobro, ne znam shta da vam kazem. Shta vi ustvari hocete?
DOBROSTOJECI, objasni mi molim te tvoju viziju Srbije. Shta bi po tebi trebalo da se radi? Ovaj put bih te zamolio da kritike ne budu destruktivne kao shto to chesto dolazi sa vashe (LDP) strane.
OPAAAAAAAAA! UUUUU OVO BI BILO NESTO KAO PRETVARANJE SNA U JAVU!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ZND predstavlja politički savez 11 bivših sovjetskih republika, dok CSTO, osnovanu 2002. godine, čine Rusija i šest bivših sovjetskih republika - Belorusija, Kirgistan, Kazahstan, Jermenija, Tadžikistan i Uzbekistan.