- Poruka
- 9.647
.. nikome ne treba sjeverna koreja u komshiluk....
почело је са паником пре времена
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. nikome ne treba sjeverna koreja u komshiluk....
ne znam sto da mislim, ovo je tesko, ako Srbija bude uradila takvu nevidjenu i vjerovatno zadnju glupost u svojoj istoriji, mi ostali okolo bi bili primljeni u EU i NATO preko protekcije i preko noci.... to bi bilo super za CG ali opet bi mi bilo zao srbe komshije.... nikome ne treba sjeverna koreja u komshiluk....
Боље бити руска покрајина него америчка колонија.

Ne brini brigu zemljače, gubitnici iz gubitničkih stranaka šire paniku zato što znaju da će izgubiti parlamentarne izbore. O CG sve najbolje, ali budi siguran da na Balkanu više nikada neće biti nikakve Severne Koreje.
Kolonija je teritorija na koju matična država useljava svoju sirotinju (kao Britanija nekada u USA, Kanadu ili Australiju), otima zemlju od domorodaca i deli ih svojim građanima. Ja nešto ne vidim da se Amerikanci doseljavaju kod nas i da prave koloniju na Balkanu ili bilo gde.
RebeccaBg, zaboravila si da je veče. Radno vreme završeno.

Метафорично колонија...
Jel ima toliko marende za ruske vojnike ? Cajni kolutic plus jabuka plus naravno crv . Meso na stolu .
Završio sam Arhitektonski fakultet u Beogradu 2001. i imam privatni biznis, ne zavisim ni od koga naročito ne od patriJota koji hoće da poginu za Kosovo a 1999. kad su imali prilike za to krili su se po skloništima.
Aj' sada prevedi na srpski...da te ceo svet razume....
Ti samo ruski govoris . Videces uskoro , kad budes otisao na obuku u Ceceniju .
Pre 1h sam to isto slusao na Glasu Rusije. Predlog je odlican i naravno da je izuzetno pozitivna alternativa teskom i neizvesnom EU putu.
Pre 1h sam to isto slusao na Glasu Rusije. Predlog je odlican i naravno da je izuzetno pozitivna alternativa teskom i neizvesnom EU putu.
Jado moj lako ti je pretiti preko Foruma, ali ne znaš ko je sa druge strane. Predložio bih ti da mi se ne obraćaš na ovaj način, jer nije teško naći tvoj IP.
Kако ти се зове фирма?
Ti samo ruski govoris . Videces uskoro , kad budes otisao na obuku u Ceceniju .