Srbija u ZND i vojnom savezu sa Rusijom!

ne znam sto da mislim, ovo je tesko, ako Srbija bude uradila takvu nevidjenu i vjerovatno zadnju glupost u svojoj istoriji, mi ostali okolo bi bili primljeni u EU i NATO preko protekcije i preko noci.... to bi bilo super za CG ali opet bi mi bilo zao srbe komshije.... nikome ne treba sjeverna koreja u komshiluk....

Ne brini brigu zemljače, gubitnici iz gubitničkih stranaka šire paniku zato što znaju da će izgubiti parlamentarne izbore. O CG sve najbolje, ali budi siguran da na Balkanu više nikada neće biti nikakve Severne Koreje.

Боље бити руска покрајина него америчка колонија.

Kolonija je teritorija na koju matična država useljava svoju sirotinju (kao Britanija nekada u USA, Kanadu ili Australiju), otima zemlju od domorodaca i deli ih svojim građanima. Ja nešto ne vidim da se Amerikanci doseljavaju kod nas i da prave koloniju na Balkanu ili bilo gde.

[QUOTE=WEISHAUPT;6222153]Završio sam Arhitektonski fakultet u Beogradu 2001. i imam privatni biznis, ne zavisim ni od koga naročito ne od patriJota koji hoće da poginu za Kosovo a 1999. kad su imali prilike za to krili su se po skloništima.[/QUOTE]

Ето , добро по тебе, а то би значило и да си наш држављанин ( ваљда...миссим било би по закону?), што значи да мало смањиш жал' за матицом ти и почнеш да прихваташ сурову стварност, тј. да живиш у Србији...а ако ти је већ толико мрско, па шта ти рећи, сем :" Срећан пут"!:lol:

И...'ајде пусти нама којима је ово једна и једина земља коју имамо и коју и желимо да имамо да се бавимо собом, а ти...нађи си неку бољу занимацију...на пр. ето ради нешто у тој својој фирми...за промену.:lol:

Ne brini brigu zemljače, gubitnici iz gubitničkih stranaka šire paniku zato što znaju da će izgubiti parlamentarne izbore. O CG sve najbolje, ali budi siguran da na Balkanu više nikada neće biti nikakve Severne Koreje.

Е ј*би га... А деда Мићун се таман понадао да из другог пута преименује Београдски Универзитет у "Универзитет Карл Маркс"...

Jado moj lako ti je pretiti preko Foruma, ali ne znaš ko je sa druge strane. Predložio bih ti da mi se ne obraćaš na ovaj način, jer nije teško naći tvoj IP.

Opa, porasla nam m00da otkako "smo" dobili drzavu (akcenat na "z")! BTW, svojim avatarom i lokacijom pokazujes kakav si napaljeni klinac, ako si uopste ono za sta se predstavljas! Inace, nemoj da pretis jer nisi u Crnoj Gori vec u Srbiji, ako u toj kvazitvorevini iz koje, kako kazes, potices, vladaju neki zakoni intimidacije, to ti ovde nece upaliti, a bogme nece ni proci. Zato pokupi svoja dlakava jajCa i nosi ih odavde, pa se vrati kada budes bio spreman da konverziras kao civilizovano bice!

Back