Srbija u ZND i vojnom savezu sa Rusijom!

...Nameštaj i delovi, Kovčezi, koferi, neseseri, slično, Ženski kaputi i slično, pleteni, ...]

...bice ovde posla i za Topalovice :)

maratonci_plakat_1.jpg

Ми заиста имамо шта да понудимо Русији . И те како. Па практично све што производимо спада у врућу робу тамо. Набројао сам само мали део на страни 6 .

tamo, na toj sestoj strani gde si napisao, tamo ce i ostati - nemoj da brines, niko se nije osetio prozvanim. sad ide dve strane proseravanja, pa novi krug prepucavanja.

Pa po ovom spisku mi smo Japan . TV prijemnici , automobili , opticki proizvodi , satovi ...

Pa EU i Rusija treba nas da mole a ne mi njih .

Strava .

Evo ti samo jedan sajt, prouči, pa odgovori nešto ali budi korektan... može?

http://www.iritel.com/iritel/latinica/Start.htm

I molim te još jednom, nemoj pisati nikakve komentare dok ne proučiš sve... važi...

Mislim, znam ja da je sada "IN" pljuvati po svojoj zemlji, ali evo ti još jedan sajt, pa da vidiš šta ljudi proizvode i gde izvoze...

http://www.sever.co.yu/

AAAA... Тако то иде овде. У Јеееее... :lol:

to ti pricham. znas, napisao sam ja onomad, naci ces na tristosezdesetitrecoj strani spiska tema, tema dvanaest, stranica osamnaest - esej na temu tragicnih posledica proseravanja dokonih forumskih pionira na argumentovanu i suvislu diskusiju. i znas sta je bio odgovor?

- ne seri.

posle neko odgovorio 'ne jedi', dosao jomini i zakljucao.

naravoucenije: nemoj suvislo da pises, reci ce ti da seres, a onda ce doci jomini i reci 'nemojte se svadjati' i zakljucace temu. da sam paranoik video bi u tome neki patern, ali za svaki slucaj - NIKAD NE KORISTI ARGUMENTE, SAMO ZAPISAVAJ, KO PAS OKO DRVETA, I TEMA CE OBAVEZNO BITI NA PRVOJ STRANI :D:D:D

Боље бити руска покрајина него америчка колонија.

apsolutno "bijeli poglavaru".Ko je sa rusima ne mora slat vojsku u Irak, Avganistan, Venezuelu, Koreju, Kosovo, Siriju, Libiju, Iran, Nikaragyu, Honduras, Kubu, Kolumbiju, Liberiju, Kuvajt, Tibet, Vijetnam, Kanbodzu, Grenadu, Haiti, Kongo, Sudan,.......................da nisam nekoju zemlju zaboravil?

Ti si bre g0vno i *ebat cemo vam kevu posle 11tog i vama i siptarima i svim ostalim, ne samo u Srbiji vec i CG cemo vam se na*ebati mile majke i nabit cemo vas sve u Albaniju pa se tamo *ebite i izjasnjavajte k'o g0vna koja i jeste i jedni i drugi.

Pa recimo da cemo vam se posle 11tog na*ebati mile majke svima od reda ;)

Prekomerno čitanje i čuvanje "Velike Srbije" dovodi do devijacije u spoznaji sveta a pogotovo uzročno-posledičnih interakcija.

Na primer - to što je žena pala na asfalt ne znači da je bila teška, već da je neka pijana budala gurnula. Ali objasni ti to njima kad su čuli samo za zakon gravitacije ali ne i za kombinatoriku i psihijatriju...

Kao što rekoh, uskoro erotska vikend tema - "Fašizam u 10 lekcija i svi će primetiti"

Svesno lupetanje po temama i frojdovske asocijacije biće kažnjiva rabota vrlo brzo...
... može od ovog trenutka...
... izvoljten...

Дај отвори лепљиву тему у којој ћеш све нас обавештавати шта јесте а шта није кажњиво.

Мислим, мораш нам дати инструкције о томе чему служи форумска дискусија.

Svesno lupetanje po temama i frojdovske asocijacije biće kažnjiva rabota vrlo brzo...
... može od ovog trenutka...
... izvoljten...

Sto se lupetanja tice, ko lupeta vise od tebe?

Nikad do sad ni jednom nista smisleno ni na jednu temu nisi imao da kazes, a reklo bi se da ne bi znao kako ni kad bi zeleo.

Drz' se moderisanja i mani se komentarisanja.

Ko glasa za Tadica on se zalaze da Srbija bude NATO kvisling i da bude ovolika

89px-Serbia1941_1944.png

Ko glasa za Kostunicu i radikale on se zalaze da Srbija udje u ZND i da bude ovolika

karta1_englesko_obecanje_1915_london.jpg

znaci ako ocete u EU srbija ce biti velicine crne gore , a ako hocete sa rusijom srbija ce biti velicine pola ex SFRJ.

gradjani biraju dal hoce liliputansku drz\avu ili pravu Srbiju
glasam za B.Tadica, jer sto zlocinac J.B.TiTo nije mogo, on ce!...

Bilo bi dobro da na dan odrzavanja predstojecih izbora, 11. maja, bude odrzan i referendun na kome bi se gradjeni Srbije izjasnili o pripajanju Srbije ZND i CSTO.
Druga mogucnost je da se o tome izjasni buduca Narodna Skupstina Srbije, koja ce biti konstituisana najkasnije u roku od 30 dana od dana proglasenja zvanicnih rezultata parlamentarnih izbora, sto znaci u junu. Takva odluka bi trebalo da bude doneta dvotrecinskom vecinom od ukupnog broja narodnih poslanika.
Treca mogucnost je da Narodna Skupstina odluci da se gradjani o tome izjasne na referendumu, koji bi bio odrzan nakon konstituisanja skupstine.

Back