Srbija u ZND i vojnom savezu sa Rusijom!

OPAAAAAAAAA! UUUUU OVO BI BILO NESTO KAO PRETVARANJE SNA U JAVU!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ZND predstavlja politički savez 11 bivših sovjetskih republika, dok CSTO, osnovanu 2002. godine, čine Rusija i šest bivših sovjetskih republika - Belorusija, Kirgistan, Kazahstan, Jermenija, Tadžikistan i Uzbekistan.
U Povelji CSTO je istaknuta želja svih zemalja članica da se uzdrže od upotrebe ili pretnje silom, kao i da potpisnice osnivačkog dokumenta CSTO neće moći da pristupaju drugim vojnim savezima ili grupama država.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: simpaticne zemljice nema sta:D ,nego koji bi njima qurac trebala Srbija u svom drustvu kada je od najblize udaljena hiljadu i nesto kilometara ?

ne znam sto da mislim, ovo je tesko, ako Srbija bude uradila takvu nevidjenu i vjerovatno zadnju glupost u svojoj istoriji, mi ostali okolo bi bili primljeni u EU i NATO preko protekcije i preko noci.... to bi bilo super za CG ali opet bi mi bilo zao srbe komshije.... nikome ne treba sjeverna koreja u komshiluk....

e svoju mamu mozes da nabijes na kurcinu negog NATO camuge ***** ti materina smradu pazi ako jednom dobijes metak za takva "zalaganja" e kad bi te neko iz moje rodbine u Pogdorici uhvatili veterani 63. padobranske da vidis sta bi ostalo od tebe hehe

Opa, porasla nam m00da otkako "smo" dobili drzavu (akcenat na "z")! BTW, svojim avatarom i lokacijom pokazujes kakav si napaljeni klinac, ako si uopste ono za sta se predstavljas! Inace, nemoj da pretis jer nisi u Crnoj Gori vec u Srbiji, ako u toj kvazitvorevini iz koje, kako kazes, potices, vladaju neki zakoni intimidacije, to ti ovde nece upaliti, a bogme nece ni proci. Zato pokupi svoja dlakava jajCa i nosi ih odavde, pa se vrati kada budes bio spreman da konverziras kao civilizovano bice!

Nikome ja ne pretim, a svoje političke (demokratske) stavove neću menjati da napišeš 10.000 više reči. A evo odoh sa teme baš zbog tebe.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: simpaticne zemljice nema sta:D ,nego koji bi njima qurac trebala Srbija u svom drustvu kada je od najblize udaljena hiljadu i nesto kilometara ?

Ne bih da ulazim u priču oko ovih zemalja, ali komentar u drugom delu ti je ono... baš baš...
Nisam čuo takav komentar kada su u pitanju SAD i "njihovi interesi" na KiM, u Afganistanu, u Iraku...
Tada ti ni desetine hiljada kilometara ne predstavljaju problem i imaš opravdanje i razumevanje...
Ako pokušavaš da se predstaviš kao više manje neutralan na ovom forumu, onda makar neka ti i komentari budu izbalansirani...
P.S. ništa lično.

njih u Crnoj Gori pogadja cinjenica da su vecina Crnogoraca biti protiv tzv. "nezavisnosti" recimo u mojoj rodbini skoro svi su Srbi-Crnogorci
tu tzv. "nezavisnost" izglasali su lojavi Albansko-Bosnjacki otpad, recimo iz Ulcinja, sta sam na Ulcinjskoj tvrdjavi sve video UCK pize po zivovima e ti su glasali za "nezavisnost" Crne Gore
kum mog brata odbijao kumstvo ukoliko se na svadbi ne bude nosila Srpska zastava/barjak i ukoliko trubaci ne budu svirali srpske pesme, ne zeli da cuje Sekulu Drljevica ustasu
to su vecina normalnih Crnogoraca, a lojavo smece Siptarsko-Muslimansko treba pobacati u Jadransko more.

Ne bih da ulazim u priču oko ovih zemalja, ali komentar u drugom delu ti je ono... baš baš...
Nisam čuo takav komentar kada su u pitanju SAD i "njihovi interesi" na KiM, u Afganistanu, u Iraku...
Tada ti ni desetine hiljada kilometara ne predstavljaju problem i imaš opravdanje i razumevanje...
Ako pokušavaš da se predstaviš kao više manje neutralan na ovom forumu, onda makar neka ti i komentari budu izbalansirani...
P.S. ništa lično.

pa te zemlje imaju zajednicku proslost i on e su u sustini ostaci od SSSRa koji su se u ZND udruzili kao u neku prelaznu varijantu pre potpune nezavisnosti tih drzava i ta organizacija ima danas mnogo manji znacaj nego pre 10-15 godina.. U ZNDu su ranije bile sve ex sovjetske drzave pa su jedna pojedna napustale tu organizaciju , a sada ce Srbija koja nije imala nikakve veze sa njima da im se pridruzuje ,mislim kakav bi bio i njihov i nas interes kad ne mozemo uspostaviti neku dublju ekonomsku, carinsku uniju kad se za razliku od svih ostalih mi ne granicimo sa Rusijom ?To bi bio kao savez Maove Kine i Enver Hodzine Albanije ili SSSRa i Kube tako da ako nas prime mozemo komotno da pocnemo da kopamo bunkere na svakih 200m i da polako uvodimo kolhoze i sovhoze .

njih u Crnoj Gori pogadja cinjenica da su vecina Crnogoraca biti protiv tzv. "nezavisnosti" recimo u mojoj rodbini skoro svi su Srbi-Crnogorci
tu tzv. "nezavisnost" izglasali su lojavi Albansko-Bosnjacki otpad, recimo iz Ulcinja, sta sam na Ulcinjskoj tvrdjavi sve video UCK pize po zivovima e ti su glasali za "nezavisnost" Crne Gore
kum mog brata odbijao kumstvo ukoliko se na svadbi ne bude nosila Srpska zastava/barjak i ukoliko trubaci ne budu svirali srpske pesme, ne zeli da cuje Sekulu Drljevica ustasu
to su vecina normalnih Crnogoraca, a lojavo smece Siptarsko-Muslimansko treba pobacati u Jadransko more.

:ok::lol:

Пази ове јЕвропејце:!:

Државу нам цепају нелегитимно, кршећи међународно право, а они се буне што би неко велики и моћан да нас брани
.:shock: Криво вам је што ипак Европа има алтернативу.

Мислим, заиста, да ли ви некад размишљате док изговарате ( пишете) те реченице које нису логиком потковане? Да ли ви схватате уопште колико сте забраздили , да ли схватате да сте спремни да будете нечији робови?

Не схватате, јер не можете!:lol:

pa te zemlje imaju zajednicku proslost i on e su u sustini ostaci od SSSRa koji su se u ZND udruzili kao u neku prelaznu varijantu pre potpune nezavisnosti tih drzava i ta organizacija ima danas mnogo manji znacaj nego pre 10-15 godina.. U ZNDu su ranije bile sve ex sovjetske drzave pa su jedna pojedna napustale tu organizaciju , a sada ce Srbija koja nije imala nikakve veze sa njima da im se pridruzuje ,mislim kakav bi bio i njihov i nas interes kad ne mozemo uspostaviti neku dublju ekonomsku, carinsku uniju kad se za razliku od svih ostalih mi ne granicimo sa Rusijom ?To bi bio kao savez Maove Kine i Enver Hodzine Albanije ili SSSRa i Kube tako da ako nas prime mozemo komotno da pocnemo da kopamo bunkere na svakih 200m i da polako uvodimo kolhoze i sovhoze .

Rekoh li ja da se ne osvrćem na prvi deo tvoga posta, nego na drugi.
Ne bih sada da raspravljam o tim vojnim savezima i grupacijama, samo mislim kada SAD ima pravo da ima svoje interese desetinama hiljada kilometara daleko, zašto ne bi Rusija imala daleko 1000 km od svoje granice.
Ako će Češka i Poljska, kao Litvanija, Estonija i Letonija biti na prvoj liniji prema Rusiji (kao članice NATO) zašto Rusi ne bi poželeli da im Srbija bude klin u NATO paktu gde će stacionirati radare, rakete i sl.
A što se tiče bunkera, sovhoza i kolhoza... to je toliko nisko i bedno da ne mogu o tome da pričam.
Stičem utisak da je tebi jedino mesto gde se informišeš sajt LDP-a ili YUCOM-a.

Evo ovi su izglasali "nezavisnost" Crne Gore, ovo je Ulcinj:

slika055ql5.jpg

slika044cd5.jpg

slika047nk6.jpg

reci "poturice" je sada uvredljiv izraz?

tu tzv. "nezavisnost" izglasali su lojavi Albansko-Bosnjacki otpad,
recimo iz Ulcinja, sta sam na Ulcinjskoj tvrdjavi sve video UCK pize po zivovima e ti su glasali za "nezavisnost" Crne Gore
Мени је ово веома познато...моја јача половина је из Херцег Новог...нико од његових ( а узећемо у обзир 95% људи из тог краја Црне Горе) нити се декларише као Црногорац, већ искључиво као Срби, нити су гласали за независност.

У Новом нису дали на отварању Спортског центра да се свира ''Црногорска'' химна нити да се вије ''Црногорски'' барјак, све је морало бити Српско.
Чак је и Вујановић, који је отварао, пристао на то.

А да не причамо о антагонизму који постоји у народу, АЛИ не међу Србима-Црногорцима, већ између Срба-Црногораца и осталих :Хрвата и Балија!
Познато је нпр. у Котору, кад се играју утакмице, сви играчи чак Црногорске националне екипе се декларишу као Срби и дижу три прста кад излазе на терен, а ови их извижде ( кад кажем ''ови'' мислим на Хрвате)...
Зато не волим кад неко блати тај народ Црногорски...мени прирасто уз срце.:lol:

Мени је ово веома познато...моја јача половина је из Херцег Новог...нико од његових ( а узећемо у обзир 95% људи из тог краја Црне Горе) нити се декларише као Црногорац, већ искључиво као Срби, нити су гласали за независност.

У Новом нису дали на отварању Спортског центра да се свира ''Црногорска'' химна нити да се вије ''Црногорски'' барјак, све је морало бити Српско.
Чак је и Вујановић, који је отварао, пристао на то.

А да не причамо о антагонизму који постоји у народу, АЛИ не међу Србима-Црногорцима, већ између Срба-Црногораца и осталих :Хрвата и Балија!
Познато је нпр. у Котору, кад се играју утакмице, сви играчи чак Црногорске националне екипе се декларишу као Срби и дижу три прста кад излазе на терен, а ови их извижде ( кад кажем ''ови'' мислим на Хрвате)...
Зато не волим кад неко блати тај народ Црногорски...мени прирасто уз срце.:lol:

Pa naravno da je tako! Ja sam to sve licno svojim ocima gledao i svojim usima slusao i ne samo u mojoj rodbini da je tako nego i u rodbini moje snajke sve isto, naravno.

Back