unchi
Domaćin
- Poruka
- 3.736
bas to, i meni je preslatka inace..i nasla sam na coolinarici svojevremeno, i bas sam se odusevila super je..lepo mirise i lepo se oseti ukus 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Limun ili limunska kiselina (limuntus) sprečava da se šećer ponovo kristalizuje.Žene, a šta radite kada vam se ušećeri masa koju špinujete (meni se dešava sa figarom)? Ima li mu spasa?
Unchi, sve pohvale...fantastično.
dešava li vam se da vam masa koja se pravi sa mlekom u prahu neće da se stegne
jednom sam u smesu za rafaelo morala da nakrkam mlevenog keksa da bi se nekako formirale kuglice; a sad sam pravila neke 'kinder kocke', baš mi je dobar i recept i trebale bi da budu ukusne i lepe, ali razlio mi se fil, katastrofa
da li to zavisi od mleka u prahu, ili treba duže ili kraće da se kuva![]()
joj ja mrzim to..i meni se to desava i prosto ne volim da pravim taj gornji sloj od mleka u prahu. kad sam radila tobleronu doobro sam uspinovala secer i vodu i bilo je ok.
Samo iz tog razloga sam,što sa tim delom kolača u koji ide mleko u prahu nikad nisam sigurna, prestala da pravim bele bajadere.A imaju savršen ukus,i kada uspu,budu san snova.Fantastično se seku,dekorativne su,ukusne...Bila sam čuvena po njima.
Ali ne mogu da vračam i mislim da li će se steći ili neće,pa sam ih izbacila iz asortimana.Na žalost i mojih mušterija,i moje porodice.
P.S.A jednostavno nisam uspela da im pronađem caku.Svaki put radim sve isto,kupovala isto mleko u prahu,isti margarin,isto vreme špinovala šećer...I one jednom budu super,a sledeći put se sve rasplinu.
E pa nećeš više.![]()
Bravo!Drage moje ovo su moji prvi kolaci za prodaju
Drage moje ovo su moji prvi kolaci za prodaju
Žene, a šta radite kada vam se ušećeri masa koju špinujete (meni se dešava sa figarom)? Ima li mu spasa?
Unchi, sve pohvale...fantastično.
Unchi, divni su ti kolači- i recepti su fenomenalni. Koliko prodaješ kilo i koliko ti kolača u proseku ide u kilo.
Evo i mojih od prethodnog vikenda.
Bele kugle
![]()
Reform bombice
![]()
Choco nut korice
![]()
Crno bela bajadera
![]()
Isto, samo drugačije ukrašeno
![]()
Figaro
![]()
Svi zajedno
![]()
![]()
Recepte ću postaviti sledeći put, žurim na slano ćoše, dok sam još u formi da kačim slike.