Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Romanticari, dobro nam doshli na kulinarstvo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
draga zeljena otidji u biospajz na bajloniju oni imaju svasta nesto izmedju ostalog sam ja prosle godine kupila sojinu kiselu pavlaku,mora da se saceka narucis,ali ako kod njih ne nadjes resenje za posnu belu boju na kolacima neces nigde.
Danima se divim vasim umetnickim delima,jer se samo tako mogu nazvati prelepe torte i kolacisa ovih stranica...
Posto polako dolazi vreme slava i ostalih porodicnih svecanosti,molila bih vas za jedan savet.Moja slava je Sveti Nikola i pravim sitne kolace,pa bih htela da osim sto su ukusni i lepo izgledaju.U sta bih mogla da umacem kolace da bi to licilo na belu cokoladu,jer bela cokolada nije posna koliko ja znam...i gde mogu pronaci one zlatne i srebrne sjajeve i kako ih upotrebljavati...ja se nadam da znate na sta mislim,evo i slicica da budem jasnija...i zahvaljujem se na odgovoru...ljubim vas sve....
Znam kako se pravi fondan za rozen tortu ,ali bojim se da mi ne bude preslatko,ipak je to samo prah secer,jel znate mozda da li postoji posna bela cokolada???Nadam se da nije glupo pitanje![]()
Imaš raznih biljnih tkz "mleka" u prahu: sojino, od pirinča, ječma...
Napravi nešto slično receptu za "rafaelo", ali koristi biljno mleko pa probaj.![]()
Ima li neko da si probala,da mogu da ga koristim za rafaelo kuglice i slične kolače,kinder oblande ......
Ja godinama pravim posni rafaelo sa sojinim mlekom u prahu. kupujem u zdravoj hrani, velike zelene kutije. Uopste se ne primecuje da je od sojinog mleka.
Kako nema? Ima da se kupi i obicno i sojino. Sojino je skuplje ali u ukusu kolaca nema neke razlike
Kalupi su :d
Kupila sam u Pancevu. 750 din je jedna forma (za 24 kom.) Silikonski su, plavi i crveni (srca)...Slikacu pa cu postaviti kasnije slikice. Inace svi ovo su punjeni raznim filovima. Mnogo je jednostavnije nego valjati kuglice ili druge neke oblike i prelivati potom cokoladomSada jedva cekam slave
![]()
Kupila sam u Pancevu. 750 din je jedna forma (za 24 kom.) Silikonski su, plavi i crveni (srca)...Slikacu pa cu postaviti kasnije slikice. Inace svi ovo su punjeni raznim filovima. Mnogo je jednostavnije nego valjati kuglice ili druge neke oblike i prelivati potom cokoladomSada jedva cekam slave
![]()
![]()
Obično mleko u prahu je zabranjeno i kod nas u Kragujevcu ne može da se nađe, a trgovci kažu da ga neće ni biti.