SITNI KOLAČI

To su kalupi za led ikeini ima ih u raznim oblicima a meni je sestra nabavila ove i srca ona ih ima u radnji u kojoj radi ali ne znam tacnu adresu ako si zainteresovana pitacu je pa cu ti javiti

Ženice, divno je sve. Ja se ovako, javno, zahvaljujem msneki na poverenju i poručujem da sam SIGURNA da joj, uz ovakve kolače, moje usluge naredne godine neće trebati. Kolačići su prelepi.

Od mene samo dve slike jer nisam imala vremena da se bakćem još i oko toga.

Jedan deo kolačića
DSCI0785-1.jpg

i ovako su bili upakovani
DSCI0780-1.jpg

A sad odo' da kačim slike ONIH slavskih kolača i nekih torti :)

mamamajo, kolači su fantastični, svaki posebno oslika, vidi se da je sa puno ljubavi uradjeno i sa stilom naravnoz:)

Poslednja izmena od moderatora:
Konacno sam napravila minjone:

picture.php

Radila sam po receptu sa kulinarike. Ukus je fantastican ali mi je testo za moj ukus pretvrdo, ne topi se u ustima onako kao poslasticarski minjoni. Sto se dekoracije tice, ovo je moj mksimum izgleda da je glazura bila redja nego sto treba pa se vide ivice kolaca.... AlI UKUS JE SAVRSEN :)

Hvala, Teta Iro, mogu da ti posaljem neki irvasom :ztorba: - ionako ce ovih dana gotovo cela kolicina otici na poklon (za ovu Novu sam resila da, umesto kupovine poklona, poklanjam lepo upakovane kolacice, bar znam da ce se tom poklonu svi obradovati)! z:dd: :)

Vesna bravo, lepo uradjeno i najbitnije pedantno.Zato obozavam unchi, uvek pedantna.
Za sve cure primer kako prezentovati ono sto naprave.Sredite lepo, stavite u korpice i na lep tanjir metnite 2-3 kolaca i slikajte.Sve mi kad radimo u kuhinji je haos ali moze i sve lepo da se organizuje i sredi, a lepa uredna slika je vrhunac, ne jedu samo usta, prvo jede oko.
Vesna jos jednom bravo.:zpozdrav:

Ženice, divno je sve. Ja se ovako, javno, zahvaljujem msneki na poverenju i poručujem da sam SIGURNA da joj, uz ovakve kolače, moje usluge naredne godine neće trebati. Kolačići su prelepi.

Od mene samo dve slike jer nisam imala vremena da se bakćem još i oko toga.

Jedan deo kolačića
DSCI0785-1.jpg

i ovako su bili upakovani
DSCI0780-1.jpg

A sad odo' da kačim slike ONIH slavskih kolača i nekih torti :)

Mamamajo, hvala na komplimentima ali meni UVEK treba pomć. Imam jednu manu (nije jedina) jednostvano hoću mnogo više nego što mogu, ali imam i vrlinu, ono što ne mogu znam ko može. Hvala tebi na pomoći.:snesko5:

A kolačići su baš ovako bili spakovani, ne zna čovek da li je lepše pakovanje ili ono u pakovanju.

Poslednja izmena od moderatora:
Kad je u pitanju glazura... svi znamo da se čokolade razlikuju... od proizvođača do proizvođača.
Danas sam pravila glazuru od jedne vrste čokolade i na 300g dodala doslovce nekoliko kapi ulja (jednom sam dodala više... pa nikako da se stegne, tako da sam sad naučila z:lol:), pa mi nije bilo dovoljno (bilo više kolača) i uzmem drugu vrstu čokolade. Dobacila par kapi ulja, ali nema teorije da bude dovoljno tečna da se razlije po kolačima! Pa sam dodala još malo... pa još malo... jedva sam je dovoljno "razredila" (sve se "odvijalo" na pari... da ne bude zabune).
Dakle... definitivno čokolada ne da nije uvek ista nego su razlike baš, baš drastične.
I da ne bude zabune: pričam o čokoladi za kuvanje (ne o kakao krem tabli), čak me nije mrzelo ni da pogledam: po deklaraciji obe imaju isti procenat kakaoa!
Dakle... ono "kašika ulja na 100g čokolade" ne važi uvek... z:hm:

Back