PrincessAndjela
Domaćin
- Poruka
- 4.300
majo, ovo je savršenstvo.od pakovanja, mašnice pa do tvojih fenomenalnih kolača.Prelepo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo jos malo kolaca od mene
Ženice, divno je sve. Ja se ovako, javno, zahvaljujem msneki na poverenju i poručujem da sam SIGURNA da joj, uz ovakve kolače, moje usluge naredne godine neće trebati. Kolačići su prelepi.
Od mene samo dve slike jer nisam imala vremena da se bakćem još i oko toga.
Jedan deo kolačića
![]()
i ovako su bili upakovani
![]()
A sad odo' da kačim slike ONIH slavskih kolača i nekih torti![]()
Ženice, divno je sve. Ja se ovako, javno, zahvaljujem msneki na poverenju i poručujem da sam SIGURNA da joj, uz ovakve kolače, moje usluge naredne godine neće trebati. Kolačići su prelepi.
Od mene samo dve slike jer nisam imala vremena da se bakćem još i oko toga.
Jedan deo kolačića
![]()
i ovako su bili upakovani
![]()
A sad odo' da kačim slike ONIH slavskih kolača i nekih torti![]()
A da i ja stanem u red kod Deda Mraza?Hvala, Teta Iro, mogu da ti posaljem neki irvasom- ionako ce ovih dana gotovo cela kolicina otici na poklon (za ovu Novu sam resila da, umesto kupovine poklona, poklanjam lepo upakovane kolacice, bar znam da ce se tom poklonu svi obradovati)!
![]()
![]()
Hvala.Ako budesh pravila onakve kao za sajam stacemio mi kod tebe u red, one shto sam ja mogla probati odushevile su me, amoj sin Dusham je prokomentarisao da jede prave, prave kolace...![]()