buducatasta

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Želim ti iz dobrog najbolje, iz lepog najlepše, puno zdravlja, uspeha i ljubavi. Neka ti svaki dan počne osmehom, traje srećom i završi lepim snovima...SRECNA NOVA!!!!!!!!!!:zpozdrav:
  Хвала. Све најлепше теби и твојима. Држала сам "курс" из прављења пралина. Долазиле ми неке женице и дивно смо се дружиле. Могу и теби да покажем како се праве кутијице. Уз причицу све лакше иде, а из нашег кратког сусрета стекла сам утисак да нам добро ишло.
  Hvala za poljubce. Ti si veliko srce. Nadam se da cemo se u narednoj godini vise druziti.
  Cmokic za tebe, ja kuvam i spremam za prekosutra za moj jedan od bozica, pa vilenim ovde, pazim na ono u rerni i ono na sporetu...ljubim te, nadam se da si bar malo bolje...
  Hvala za bonicu.
  Što se tiče alata, donela mi ih je prijateljica iz Amerike.Ona je bila na nekom tromesečnom studijskom putovanju, odnosno držala je predavanja po nekim njihovim univerzitetima.Jedva sam čekala da se vrati.
  Zdravo mila moja. Vidim da si mi bila 'u poseti' i drago mi je da si se oglasila. Nadam se da si se bar malo oporavila i da ćemo se uskoro i videti. Ja putujem prekosutra i vraćam se 3. januara, pa se čujemo. :cmok:
  Hvala ti, mislila sam da ima i neki kackavalj tako mi deluje, u svakom slucaju izgleda super, probacu.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top