Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da gledaš idiotske televizije i ne čitaj idiotske novine.Ozbiljno ćeš skrenuti i zapitaćeš se šta je istina.Pa volim
Upaljen tv bzvz
Pa ok ali fake news i reality su provereno loši za zdravlje.Ma kakve novine koja tv bzvz upalim nisam ni kablovsku uzo
ceka da se pojavi neka sisata u farmiПа што гледаш ружичасту тв...

Žene apsolutno imaju pravo da im se bilo ko ne dopada bez razloga.To treba naučiti malu mušku decu čim počnu da govore kao aksiom.Je l' samo meni gru bio antipatičan?!
Nije bez razloga...Žene apsolutno imaju pravo da im se bilo ko ne dopada bez razloga.To treba naučiti malu mušku decu čim počnu da govore kao aksiom.
Nisu Smoki ali većini treba objasniti da naši međusobni kontakti često nemaju seksualnu konotaciju.Meni se, na primer, većina žena nikad ne sviđa na prvi pogled.Nisu sve zene iste
I stavljaju parfeme i toaletne vode koje smrde.Meni smrde neki na primer...to što je bio prepotentan i bezobrazan ne mora ništa da znači.Nije bez razloga...
On je veliku pularnost stekao sa dva tri hita i zahvaljujući onim devojkama u spotovima.
Meni se smučio kad je pričao ružno o njima. Konkretno o onom spotu sa del arno bendom. Kako devojke samo izgledaju dobro u spotu, inače su najgori krš, kad se nasmeju nemaju zube, pa ih je molio da se ne smeju. Pa tupavi smeh... To je jedan od njegovih nastupa, takvih je bilo više.
Nema potrebe da priča tako o njima, nema potrebe da priča o njima uopšte. I ako ima takvo mišljenje može da prećuti, makar javno. Ne mogu da zamislim normalnog muškarca ili ženu da na takav način priča o drugima.Pa sta ce ne treba da tako nesto upakuje u masnicu,uz rep i ide takav tretman zena
I meni, čak mi je i nepristojno stavljati jake parfeme.I stavljaju parfeme i toaletne vode koje smrde.Meni smrde neki na primer...to što je bio prepotentan i bezobrazan ne mora ništa da znači.
Ne znam.Ja rado stavim do znanja onima koji mi se ne sviđaju iz principijelnih razloga do znanja da mi se ne sviđaju i izbegavam ih.Ne trpim ljude koji ne vode računa o sebi.Nema potrebe da priča tako o njima, nema potrebe da priča o njima uopšte. I ako ima takvo mišljenje može da prećuti, makar javno. Ne mogu da zamislim normalnog muškarca ili ženu da na takav način priča o drugima.
Ma nije to tako nas narod uskracen balavi,svi americki spotovi su takvi a ne vidis nista osim sisa i dupetaI meni, čak mi je i nepristojno stavljati jake parfeme.
Ali to nije razlog da ih javno tako ofira, a njima treba da zahvali na gledanosti spotova.
To valjda odmah, ne pošto ih poslovno iskoriš za ono što ti treba, a posle ide to brisanje poda sa njima.Ne znam.Ja rado stavim do znanja onima koji mi se ne sviđaju iz principijelnih razloga do znanja da mi se ne sviđaju i izbegavam ih.Ne trpim ljude koji ne vode računa o sebi.
Ne brišem pod ni sa kim, trudim se da budem učtiv.Ne sviđaš mi se zbog stvari koje ne možeš ili nećeš da promeniš i ćao.To valjda odmah, ne pošto ih poslovno iskoriš za ono šta ti treba, a posle ide to brisanje poda sa njima.
Sto je apsolutno normalno.ne mogu ni da zamislim da idem ulicom i da bih sa svakim drugim opstilaNisu Smoki ali većini treba objasniti da naši međusobni kontakti često nemaju seksualnu konotaciju.Meni se, na primer, većina žena nikad ne sviđa na prvi pogled.
Naravno da nismo.Razlikujemo se celi jedan gen.Sto je apsolutno normalno.ne mogu ni da zamislim da idem ulicom i da bih sa svakim drugim opstila
Niste vi mnogo drugaciji od nas
То ти је вееееелика грешка, као што можеш да приметишPa volim
Upaljen tv bzvz

svi imaju pravo da im se bilo ko ne dopadaŽene apsolutno imaju pravo da im se bilo ko ne dopada bez razloga.To treba naučiti malu mušku decu čim počnu da govore kao aksiom.
Problem je sa ljudima u svakodnevnoj komunikaciji, sa ljudima kao što su komšije, mušterije, kasiri u najbližoj prodavnici, ljudi od kojih zavise neka svakodnevna dešavanja u tvom životu.Recimo, mene ne zanima kako su te osobe raspoložene, da li imaju muža, psa, mačku i decu, jer drugi pu neću doći i onda mogu da budu bahate i bezobrazne koliko hoće same sa sobom.Druga kategorija su one koje se ''razumeju'' u moj posao bolje od mene.Takvima odmah okrenem leđa, jer imaju pravo da same urade ono što znaju bolje od mene.Bilo na poslu ili kod kuće.svi imaju pravo da im se bilo ko ne dopada
ne vidim u cemu je tu problem?