Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Žene apsolutno imaju pravo da im se bilo ko ne dopada bez razloga.To treba naučiti malu mušku decu čim počnu da govore kao aksiom.
Nije bez razloga...
On je veliku popularnost stekao sa dva tri hita i zahvaljujući onim devojkama u spotovima.
Meni se smučio kad je pričao ružno o njima. Konkretno o onom spotu sa del arno bendom. Kako devojke samo izgledaju dobro u spotu, inače su najgori krš, kad se nasmeju nemaju zube, pa ih je molio da se ne smeju. Pa tupavi smeh... To je jedan od njegovih nastupa, takvih je bilo više.

Poslednja izmena:
Nije bez razloga...
On je veliku pularnost stekao sa dva tri hita i zahvaljujući onim devojkama u spotovima.
Meni se smučio kad je pričao ružno o njima. Konkretno o onom spotu sa del arno bendom. Kako devojke samo izgledaju dobro u spotu, inače su najgori krš, kad se nasmeju nemaju zube, pa ih je molio da se ne smeju. Pa tupavi smeh... To je jedan od njegovih nastupa, takvih je bilo više.
I stavljaju parfeme i toaletne vode koje smrde.Meni smrde neki na primer...to što je bio prepotentan i bezobrazan ne mora ništa da znači.

Nema potrebe da priča tako o njima, nema potrebe da priča o njima uopšte. I ako ima takvo mišljenje može da prećuti, makar javno. Ne mogu da zamislim normalnog muškarca ili ženu da na takav način priča o drugima.
Ne znam.Ja rado stavim do znanja onima koji mi se ne sviđaju iz principijelnih razloga do znanja da mi se ne sviđaju i izbegavam ih.Ne trpim ljude koji ne vode računa o sebi.

svi imaju pravo da im se bilo ko ne dopada
ne vidim u cemu je tu problem?
Problem je sa ljudima u svakodnevnoj komunikaciji, sa ljudima kao što su komšije, mušterije, kasiri u najbližoj prodavnici, ljudi od kojih zavise neka svakodnevna dešavanja u tvom životu.Recimo, mene ne zanima kako su te osobe raspoložene, da li imaju muža, psa, mačku i decu, jer drugi pu neću doći i onda mogu da budu bahate i bezobrazne koliko hoće same sa sobom.Druga kategorija su one koje se ''razumeju'' u moj posao bolje od mene.Takvima odmah okrenem leđa, jer imaju pravo da same urade ono što znaju bolje od mene.Bilo na poslu ili kod kuće.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back