Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i onda ce ti doci vragana, kao meni na drugoj temi i reci..gusis slobodu izbora ako to zabranis :)
Ох, ову слободу бих врло радо угушила, без гриже савести.
Од силиконуша и мачо ебача не можеш више ни новине да отвориш, само севају наслови.

Tih rijalitija ima svugdje, ne samo u Srbiji. Vidim da je ovdje popularno Ljubavno ostrvo, a sad kako se ponašaju i šta rade ne znam, ali isto tako mi na svim portalima prvo iskaču članci o tome. Što se tiče dječijih emisija iz našeg djetinjstva i Kviskoteke vi gledate sa nostalgijom na to, ali vremena se mijenjaju i to više nije interesantno današnjoj djeci jer ona rastu u drugom vremenu i treba da se stvaraju nove emisije prilagođene njima, a ne samo kopiraju stare. Kopiranje starih bi prošlo kao taj pokušaj vaskrsavanja Kviskoteke.
Što se mene tiče televizije koje se finansiraju od pretplate treba da imaju za svaku kategoriju stanovništva sadržaj i da rade na kulturnom, edukativnom, informativnom i sličnim planovima. A privatni neka emituju šta žele ukoliko je u skladu sa zakonom, pa ko hoće da gleda neka gleda. Uvijek se može naći kvalitetan sadržaj za djecu, pa ako ne na tv-u onda na netu.
A što se tiče legalizacije droga, pa što da ne, i to i prostitucija. Ja ne vjerujem da bi broj korisnika bilo kojih porastao, samo bi se zakonski uredilo i to polje, pa ko voli nek izvoli.

i dolazi se kao i uvek do novca, kvalitetan program postoji ali je skup,
postoji sajam tv programa gde se ode i kupuje na veliko ono šta će se prikazivati
naredne godine....koliko para toliko muzike, s obzirom da rts ili neka nac tv štedi
kupuje se belosvetski otpad i onda gledaš indijske serije gde jedan kadar gledanja
traje bar tri, četiri minuta i tako redom...pare su problem, zato repriziraju sva ona
blaga i ostala sr.nja od pre 30 godina...pola glumaca već mrtvo ...

Poslednja izmena:
Табе, кад је очигледно да нешто није добро за нацију, онда јој се не нуди.
Канабис болеснима треба, али се не дозвољава, држава каже не може.
А ово може...и дозвољава се емитовање.
Мислим да одлично разумеш о чему говоримо.
Нека онда легализују и дрогу, па ко како жели, има избор, што да се људи крију...
Nude zato što na tome dobro i lako zarađuju.Nije njih briga za pare iz budžeta i domaćinsko poslovanje nego su došli na vlast da pljačkaju i kradu, da se obogate.Poslednja i prava stvar će biti da legalizuju kupovinu i prodaju oružja a i bez legalizacije će im doći glave.

Ovo što radi Mitrović izašlo je iz svakog okvira normalnog. Da ti žene ostaju trudne u rijalitiju, da se nečiji brak raspada zbog preljube u sto epizoda, i da spajaš sve učesnike tog veselog ljubavnog trougla.
To je van svake pameti. Čak i da je pola stvari namešteno, opet je mnogo

Ali zato se on i onoliko i na onaj način bori sa opozicijom u svakom dnevniku na pinku. Sve ima svoju cenu. Samo što će je platiti naknadno kad ta opozicija opet bude na vlasti. Bar kod nas revanšizma ne manjka.

i onda ce ti doci vragana, kao meni na drugoj temi i reci..gusis slobodu ako to zabranis :)
tehnicki je i gushi
ne mozes ljudima prosto zabraniti da budu glupi
kao sto ne mozes ni poltronstvo podvoditi pod...prosvjetiteljstvo ili sta vec nevjesto razmazujes...
+ jedino sto povezuje ova dva primjera jeste cinjenica da nijedno ne ide silom :lol:

a i stvarno ne kontam to ludilo oko rijalitija
ni gledanje, ni prevrtanje ochima
ja to lijepo preskocim
ko i vecinu tv sadrzaja
i veze nemam da postoji
ono sto meni smeta je ocigledni nedostatak kvalitetnije satire u svim formama i u svim medijima
tu se ogleda zelja za apsolutnom kontrolom
a koliko je uspjesna vidimo iz tuzne cinjenice da je opozicija skoro pa formalno umrela

Tih rijalitija ima svugdje, ne samo u Srbiji. Vidim da je ovdje popularno Ljubavno ostrvo, a sad kako se ponašaju i šta rade ne znam, ali isto tako mi na svim portalima prvo iskaču članci o tome. Što se tiče dječijih emisija iz našeg djetinjstva i Kviskoteke vi gledate sa nostalgijom na to, ali vremena se mijenjaju i to više nije interesantno današnjoj djeci jer ona rastu u drugom vremenu i treba da se stvaraju nove emisije prilagođene njima, a ne samo kopiraju stare. Kopiranje starih bi prošlo kao taj pokušaj vaskrsavanja Kviskoteke.
Što se mene tiče televizije koje se finansiraju od pretplate treba da imaju za svaku kategoriju stanovništva sadržaj i da rade na kulturnom, edukativnom, informativnom i sličnim planovima. A privatni neka emituju šta žele ukoliko je u skladu sa zakonom, pa ko hoće da gleda neka gleda. Uvijek se može naći kvalitetan sadržaj za djecu, pa ako ne na tv-u onda na netu.
A što se tiče legalizacije droga, pa što da ne, i to i prostitucija. Ja ne vjerujem da bi broj korisnika bilo kojih porastao, samo bi se zakonski uredilo i to polje, pa ko voli nek izvoli.
Ta logika "ko voli nek izvoli" je u Americi dovela do toga da deca na ulici nose oružje i ljudi se ubijaju kao muve.
Ne sme se ljudima dati puna sloboda jer onda nastaje haos.

ja to lijepo preskocim
ko i vecinu tv sadrzaja
i veze nemam da postoji
ono sto meni smeta je ocigledni nedostatak kvalitetnije satire u svim formama i u svim medijima
a koliko je uspjesna vidimo iz tuzne cinjenice da je opozicija skoro pa formalno umrela
Nisi problem ti kao pojedinac nego narod koji većinski nema mozga. A naša deca treba da rastu u takvoj sredini. I sa svakom novom generacijom je sve gore.
Narodu melju mozak sa TV programom, opšta kultura ne postoji, samo divljaštvo i otimanje.

ja to lijepo preskocim
ko i vecinu tv sadrzaja
i veze nemam da postoji
Ne može na nacionalnim frekvencijama da se daju sadržaji koji su toliko skaredni, a takvi su samo radi brzog bogaćenja. I to je praktično 24 h.
Tu onda ne pije vodu argument imaš daljinski pa menjaj. Lepo ti kanali sa tim sadržajm na kraj liste, ne među prvih deset. Sadržaj je takav da se ljudi lepe, kao što se mi ovde lepimo sa komentarima i prepucavanjima kad su neke teme. Ko baš voli nek gleda, ali ne mora da se daje kao dnevna terapija svaki put kad motaš kanale.

Ne može na nacionalnim frekvencijama da se daju sadržaji koji su toliko skaredni, a takvi su samo radi brzog bogaćenja. I to je praktično 24 h.
Tu onda ne pije vodu argument imaš daljinski pa menjaj. Lepo ti kanali sa tim sadržajm na kraj liste, ne među prvih deset. Sadržaj je takav da se ljudi lepe, kao što se mi ovde lepimo sa komentarima i prepucavanjima kad su neke teme. Ko baš voli nek gleda, ali ne mora da se daje kao dnevna terapija svaki put kad motaš kanale.
sta li ti mislis da je to nacionalna frekvencija
mislim, ako moze informer na sve kioske
sa sve smokijem i kokakolom
onda mozde i bilo sta drugo
nije bas da sanu propisuje sta je prikladan medijski sadrzaj...mada, onda bi mozda i gore stanje bilo...elem...

sta li ti mislis da je to nacionalna frekvencija
mislim, ako moze informer na sve kioske
sa sve smokijem i kokakolom
onda mozde i bilo sta drugo
nije bas da sanu propisuje sta je prikladan medijski sadrzaj...mada, onda bi mozda i gore stanje bilo...elem...
Pokušala sam da izguglam na brzinu kriterijume za dobijanje nacionalne frekvencije, nisam uspela.
Cenim da zvanično ipak postoje, samo kod nas ipak više rade veze.
Novine ne kupuje svako, ovo ti je ipak u kući svakog dana kad menjaš kanale, i samo čeka da se čovek malo zaustavi u premotavanju da ga uhvati u mrežu kao španska serija.

Kupuju usrane Informere, Kurire...neretko srećem ljude na kioscima sa namramkom sena od tih novina. Da nisam više puta video, odmahnuo bih rukom, a pošto je letnje vreme, znači da ne kupuju za potpalu usred Bg.

Kupuju usrane Informere, Kurire...neretko srećem ljude na kioscima sa namramkom sena od tih novina. Da nisam više puta video, odmahnuo bih rukom, a pošto je letnje vreme, znači da ne kupuju za potpalu usred Bg.
Спремају се за зиму, замисли да морају после да искеширају на гомилу толике паре...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back