Žene provedu više vremena ...

Poznata je činjenica da je ženski pol superiorniji u odnosu na muški u većini oblasti: emocionalnoj, kognitivnoj i društvenoj.
Tako da je ova izjava tačna.
Odakle ti to? Izvor: rekao mi drug. Haha
Možda pol ali ne i većina. Mada ne verujem, nisam proveravao. Da su se žene pitale, i dalje bi živeli u pećini. Ko je sagradio svet? Svi načnici su muškarci, odnosno velika većina. Dovoljan je samo Tesla koji je dao život svetu. A žene imaju svoju ulogu, najviše zbog rađanja i ljubavi. Ne umanjujem im vrednost. Ali nije za poređenje. Bez njih nema života i ljubavi ali ni nauke, ili tehnologije.

Poznata je činjenica da je ženski pol superiorniji u odnosu na muški u većini oblasti: emocionalnoj, kognitivnoj i društvenoj.
Tako da je ova izjava tačna.
Ne podržavam i nije istina, naklonjen si nekoj ženi ili ženskom polu, samim tim i subjektivan.
I nema ni č od činjenice.

Možda obrnuto kad bi rekao, bilo bi tačno.

Poznata je činjenica da je muški pol superiorniji u odnosu na ženski u većini oblasti: emocionalnoj, kognitivnoj i društvenoj.

Ma reci slobodno. Hehe Nisam mislio da su žene loše nego ne znam kako da se izrazim a da ne zvuči ovo mrtvo ili hladno slovo na "papiru". Treba da se ponosite. Jer muškarac je napravio i puteve, i zgrade, i autobuse, kola, struju, aparate, internet, sve, mostove, sela, gradove. Ne bi ništa moderno postojalo da nema muškaraca, njihove fizičke i intelektualne snage, i kroz sve nauke. Da se ne lažemo i da priznamo. Ali treba da se osećate moćnije jer ste vi napravile muškarca. I zbog vas sve opstaje i pravimo zbog ljubavi. Mada mi i dajemo to seme života. Gledaj na nas kao na sunce, na stvaraoce, a žene kao na planetu zemlju gde sve živi. Različite uloge. Možda bi bilo manje ratova, da se žene pitaju. A i u svakom slučaju svaki muškarac je pola žena i svaka žena je pola muškarac. Oba pola za oba pola. Već sam ovo pričao bezbroj puta. Ne vidim ništa loše i pogrešno. Sve je istina i činjenica. Tako su ili viša sila ili Bog odredili. Ja samo govorim šta priroda priča. Vi rađate i volite. Kroz vas nastaje život. Komplementarno. Prožimamo se.

Da su se žene pitale, i dalje bi živeli u pećini. Ko je sagradio svet? Svi načnici su muškarci, odnosno velika većina. Dovoljan je samo Tesla koji je dao život svetu. A žene imaju svoju ulogu, najviše zbog rađanja i ljubavi. Ne umanjujem im vrednost. Ali nije za poređenje. Bez njih nema života i ljubavi ali ni nauke, ili tehnologije.

Pa zaboravljaš najvažniju činjenicu, a to je da su žene jako dugo sputavane na sve načine u obrazovanju, što od društva, što od porodice, samim tim što se od davnina govorilo upravo to koja je "ženina uloga" a to je da budu mašine za rađanje i da ne vide dalje od kuhinje. Ko zna koliko žena u tim starijim vremenima bi bile naučnice, da nije tako, da im je data prilika. Tako da nisu ni mogle da "grade svet".

razmišljajući o tome šta muškarci misle nego što muškarci zapravo provedu razmišljajući.

Koliko je ova izjava tačna? 🤔

Tačna je pod uslovom da je ono o ženskoj intuiciji netačno. Ako žena intuitivno zna šta muškarac misli - onda razmišlja o nečemu drugome u vezi njegovog razmišljanja. E sad muškaraca ima i onih koji idu grlom u jagode, tj ne razmišljaju, tako da sa takvima u proseku i nije problem biti superioran u pogledu ra vreme koje one provede razmiljajući.

Jedino bih se složio da ovo gore definitivno važi kada je u pitanju godišnjica braka.

Ma reci slobodno. Hehe Nisam mislio da su žene loše nego ne znam kako da se izrazim a da ne zvuči ovo mrtvo ili hladno slovo na "papiru". Treba da se ponosite. Jer muškarac je napravio i puteve, i zgrade, i autobuse, kola, struju, aparate, internet, sve, mostove, sela, gradove. Ne bi ništa moderno postojalo da nema muškaraca, njihove fizičke i intelektualne snage, i kroz sve nauke. Da se ne lažemo i da priznamo. Ali treba da se osećate moćnije jer ste vi napravile muškarca. I zbog vas sve opstaje i pravimo zbog ljubavi. Mada mi i dajemo to seme života. Gledaj na nas kao na sunce, na stvaraoce, a žene kao na planetu zemlju gde sve živi. Različite uloge. Možda bi bilo manje ratova, da se žene pitaju. A i u svakom slučaju svaki muškarac je pola žena i svaka žena je pola muškarac. Oba pola za oba pola. Već sam ovo pričao bezbroj puta. Ne vidim ništa loše i pogrešno. Sve je istina i činjenica. Tako su ili viša sila ili Bog odredili. Ja samo govorim šta priroda priča. Vi rađate i volite. Kroz vas nastaje život. Komplementarno. Prožimamo se.
Ne mogu da kažem slobodno svoje mišljenje vezano za tvoj post, jer bih zaradila ban.
A ti si osoba koja nije toga vredna.

Jedan dobronameran savet: Kad sledeći put napišeš svoje mišljenje slično ovom i prethodnom na ovoj temi, pre stiskanja " objavite odgovor" pročitaj naglas ono što si napisao. Ako treba i više puta. Možda se nekad i predomisliš.

Back