Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tiraz informera je oko 100.000 koliko ja znam
a gde su ostali alo, kurir i sta ja znam
I da sabereš sve i da množiš puta tri koliko iznosi prosečan broj članova domačinstava u Srbiji, da računaš da svi čitaju, ne možeš da dođeš do neke značajnije cifre koliko iznosi gledanost kanala, popularnih emisija i informativnog programa...

Ne znam po kom tačno principu se rejtinguje gledanost, al SK su svakako gledaniji, zbog kladionica, od rijalitija.... valjda?

Sve može da se izbegne, osim okruženja.

Ne znam el kapirate, prost primer, svi imamo slične, al ovde znate da ima psa ...Bagzija..i pola sveta po gradu misli da smo mu ime dali po onom iz Zemunslog klana. E?

Ne znam po kom tačno principu se rejtinguje gledanost, al SK su svakako gledaniji, zbog kladionica, od rijalitija.... valjda?
Imaš piplmetre, a imaš i ljude koji se bave uslužnim delatnostima i koji idu po stanovima i oni svedoče da u koji god stan da uđu na tv-u ide farma, zadruga kako se već zovu. :mrgreen:
Mene sk još više smara, ipak bih pre birala rijaliti, :lol: ali ko voli... I dok država ne učestvuje u promovisanju sadržaja.

Pokušala sam da izguglam na brzinu kriterijume za dobijanje nacionalne frekvencije, nisam uspela.
Cenim da zvanično ipak postoje, samo kod nas ipak više rade veze.
Novine ne kupuje svako, ovo ti je ipak u kući svakog dana kad menjaš kanale, i samo čeka da se čovek malo zaustavi u premotavanju da ga uhvati u mrežu kao španska serija.
zvanicno cenzure u tom obliku nema vec decenijama :lol:

Ljudi ; mogu li nesto da kazem a da se ne nasmejete ? :rumenko::rumenko::rumenko::rumenko:

Od pocetka mog postojanja na Krsti ignorisem ovu temu posto sam pomislio, s obzirom da je na zenskom delu, da se prica o "onoj stvari" koja izgleda kao slovo V

EssentialBlaringBlackwidowspider-small.gif

Uvek je bio cirkus sa tom dodelom frekvencija.
Kad bk nije dobila iz političkih razloga, ili kad je Avala dobila a još noje ni postojala. To je ipak vrhunac.
ne znam da li znas da je tad dobila jos jedna televizija beogradsku frekvenciju i nikad nije proradila, a oni od tad nisu raspisali konkurs za novu televiziju na toj frekvenciji..prakticno smo uskraceni za jednu nacionalnu i jednu lokalnu - beogradsku televiziju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back