Rođen za negde drugde?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Нема спуштања критеријума.

Без пара не може ништа да функционише.

Ја могу да живим на минимуму, да се возим ГСП-ом, да немам паметан телефон, да не идем у Грчку, да не седим по кафићима и да живим без кредита, али жене не могу.

То је проблем... Односно није мој, већ њихов.
Iz tebe progovara ogorčen čovjek. Moguće da si imao loša iskustva.
Ima normalnih djevojaka koliko hoćeš. Promjeni sredinu, upoznaj se na slijepo, neka ti pomogne komšinica, kuma, rođaka. Žena ženu najbolje pročita.

Iz tebe progovara ogorčen čovjek. Moguće da si imao loša iskustva.
Ima normalnih djevojaka koliko hoćeš. Promjeni sredinu, upoznaj se na slijepo, neka ti pomogne komšinica, kuma, rođaka. Žena ženu najbolje pročita.
Нема огорчења. Само огољена суштина.

Ја могу да седнем у аутобус и да се возим до Нове Вароши. Могу да живим без друштвених мрежа и да се на њима хвалим шта сам јео и где сам путовао. Могу да проведем спокојно остатак живота и да никада не одем у Француску.

Други нису мирни.

Pa,mislim, znala sam da će tako biti, ali ima li još nekoga ovde ko oseća da je rođen u pogrešnoj zemlji? 😐

Evo o čemu se radi. Ovde gde sam sad u Finskoj imam otvorenu jednu malko kinky aplikaciju i gledam ljude koji me lajkuju, ko su, gledam razne likove i njihove objave. I ono, to je uglavnom on o što kad sam u begeu ne mogu da vidim. Čak i oženjeni svi jasno kažu da su oženjeni, nema tih bezveznih igrica koje me kod nas nerviraju tipa varanje i to... Dosta muških sa intelektualnom facom i biografijom. Mnogo veće preklapanje sa svim što sam ja po karakteru i načinu života.

Šta raditi u tom slučaju a ne seliti se? Pomiriti se sa sudbinom? Kod nas sa svećom tražiti? 🥴
Ti si mnogo puta demonstrirala da nisi stvorena za Balkan. Skandinavija plus Island su zemlje za tebe. Ništa drugo.

Back