Rođen za negde drugde?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel te uznemiravam?

Zato što si se nadovezala na blablaaa
A već mu je Paula odgovorila da je skroz suprotno od njegovih "utisaka"
A i da, uznemiravas na neki nacin.
S tobom nisam ovde uopste na temi imala komunikaciju, a sada me napadas zbog moje iskrenosti.
Volim da kazem sta mislim, iskreno, tako i cinim,
Kome se ne svidja, ne mora da cita.
Uvek postoji block opcija.

Mislim da pored mnogih boljki,naš narod ima još poneke, recimo, lažni moralisti koji se zgražavaju na nečiji način života a svesni su dešavanja u okruženju. Bar ja znam par bračnih parova, njihove vanbračne izlete, za neke od njih sam sigurna da su svesni da ih partner vara ali i dalje ostaju u braku. Neću da uzlazim u razloge zašto ali to je svakodnevnica. Da ne pominjem da je postalo statusni simbol imati švalera il švalerku. S druge strane, busamo se u grudi junačke i pominjemo tradiciju koju smo inače već zgazili u mnogim oblastima. Zabijanje nosa u tuđe ''gaće'' nam je jedan od omiljenih ''sportova'' usput negirajući kvalitet osobe i donoseći procenu na osnovu naših, ličnih načela. Čemu to?

Такој то бива када дулеци процењују оздо јели крушка зрела ....
Gluposti, to je misljenjeu ovom slucaju nije generalizacija u smislu predrasuda,što se uvatila neka gore mrzelo je da citiram ...
Nitko ne smatra po defoltu da žena bez dece i porodice a karijerista mora da ima teen mind set

To je samo Paula ( iako ima decu,porodicu itd trala la ) 😂

Nema ništa lose u tome svakako , biti večno u drami oko budalaština,poezije,umetnosti.... Sta god,nije minus.....

Nisam te napao
Evo sad reaguješ, s pravom na poruku blablaaa gde se neumesno izrazio o tvom sinu
Do sada si se i ti o Pauli izražavala slično
Ne zameram mu, on ga ne poznaje, a i da ga poznaje, ima pravo na svoje misljenje o njemu. Ili o bilo cemu.
To vazi za sve nas.

Jesam. Uvek sam iskrena.
I uvek cu biti, koliko ste to nekome ne dopadalo.

Konkretno, pokusala sam bas njoj ranije jos, vise puta da odgovorom pomognem, imala sam dobru volju uvek.
A nailazila na grubost i drske komentare s njene strane. Nije mi jasno zasto, a nije ni bitno. Verovatno je imala svoje razloge za takvo ponasanje.
Nisam zamerila.

Poslednja izmena:

Back