Rođen za negde drugde?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
u nemackoj je trend da penzioneri prodaju sve sto su stekli za zivota i da se sele u Tajland.U Tajlandu su nikla citava naselja doseljenika iz evrope, tamo imaju svoje prodavnice, lekare, usluzne delatnosti, banke.............u kojima radi evropski personal. Verovatno da se ne radi o jevtinijem zivotu sa nemackom penzijom.

Ako je u pitanju partneri, u braku, penziji, "u hodu" .......mogu i razumeti, ali da se neko saam seli u drugu drzavu, na drugoj strani sveta, samo radi jevtine zenske piletine, to mi deluje pomalo bolesno.
Kad bi i ja bio tolko bolestan, ja bih trebo da se preselim u Francusku jer je tamo ta zenska piletina besplatna.........sto bi iso cak u Tajland ...i jos da placam 10 evra po "usluzi".

Pa,mislim, znala sam da će tako biti, ali ima li još nekoga ovde ko oseća da je rođen u pogrešnoj zemlji? 😐

Evo o čemu se radi. Ovde gde sam sad u Finskoj imam otvorenu jednu malko kinky aplikaciju i gledam ljude koji me lajkuju, ko su, gledam razne likove i njihove objave. I ono, to je uglavnom on o što kad sam u begeu ne mogu da vidim. Čak i oženjeni svi jasno kažu da su oženjeni, nema tih bezveznih igrica koje me kod nas nerviraju tipa varanje i to... Dosta muških sa intelektualnom facom i biografijom. Mnogo veće preklapanje sa svim što sam ja po karakteru i načinu života.

Šta raditi u tom slučaju a ne seliti se? Pomiriti se sa sudbinom? Kod nas sa svećom tražiti? 🥴

Језиво.

Бежи одатле.

Evo primera 😊

Šta tebe zabole što su oni u braku i žele još sa nekim da im bude lepo? Lepo im je što su zajedno, mogu da se rastave ali recimo neće. Duboki,duhovni odnos sa nekim je početak životne radosti. Kad se voliš sa nekim imaš psihološku osnovu i samopouzdanje, dobru osnovu da dalje istražuješ svet.

Naprotiv, kada bi naši ljudi bili takvi pola prevara bi nestalo jer ih ne drma to uzbuđenje prevare. Ovde tog uzbuđenja nema. Biraš ono što ti prija. Razgovaraš sa partnerom o tome, a ne da se kriješ. Obrasci komunikacije su različiti
Ти тражиш посвећеност. Ово је у супротности са тим.

Знам велики број људи који говори да је ово овде пропаст и да би они негде другде боље прошли јер су тамо жене или мушкарци нормални. Део њих је успео да оде у иностранство и тамо је нашао нешто што по мом укусу и укусу већине није за јавно приказивање.

Добар део њих је овде истрошио све своје шансе и сада мисли да ће негде у другој држави да буде прихваћен и да ће бити привлачан женама или мушкарцима.

Ниједна жена неће бити са сиротињом нити са неким распадом, ни овде, а ни тамо.

Нико се од њих није усрећио.

Постоји и наличије ове појаве, а то су људи који се жене или удају за странце у Србији. Углавном се ради о људима који беже од неке немаштине из земаља трећег света или о неким вагабундима са запада.

Знам велики број људи који говори да је ово овде пропаст и да би они негде другде боље прошли јер су тамо жене или мушкарци нормални. Део њих је успео да оде у иностранство и тамо је нашао нешто што по мом укусу и укусу већине није за јавно приказивање.

Добар део њих је овде истрошио све своје шансе и сада мисли да ће негде у другој држави да буде прихваћен и да ће бити привлачан женама или мушкарцима.

Ниједна жена неће бити са сиротињом нити са неким распадом, ни овде, а ни тамо.

Нико се од њих није усрећио.
Mislim da si ti promašio temu.

Не бих рекао.

"Е како би било да сам ја сада у Америци, где је све другачије и слободније", "Знаш какве су Чехиње", "Азијаткиње све гледају у тебе",...

Гаси.
Ovde se ne radi o maštanju kako je tamo negde bolje jer ti ovde nije dobro nego o iskustvu tamo negde. Kad otprilike u nečemu prepoznaš nešto što ti je nedostajalo a što možda nisi ni znao da ti nedostaje a i ako jesi nisi možda znao da je nadoknadivo. Recimo da bih ja ovako sažela suštinu ove teme. Nikako ne u stilu - niko me neće, odo' ja odavde negde gde će me možda neko hteti, ili ovde niko nema para, ja bih s Amerikancem.

Ovde se ne radi o maštanju kako je tamo negde bolje jer ti ovde nije dobro nego o iskustvu tamo negde. Kad otprilike u nečemu prepoznaš nešto što ti je nedostajalo a što možda nisi ni znao da ti nedostaje a i ako jesi nisi možda znao da je nadoknadivo. Recimo da bih ja ovako sažela suštinu ove teme. Nikako ne u stilu - niko me neće, odo' ja odavde negde gde će me možda neko hteti, ili ovde niko nema para, ja bih s Amerikancem.
Жене имају боље мишљење о том "тамо негде" јер буду прихваћеније од мушкараца, који морају да крену да дна и да риљају доста дуго да би нешто направили, па самим тим и били са женом са којом желе.

Жене имају боље мишљење о том "тамо негде" јер буду прихваћеније од мушкараца, који морају да крену да дна и да риљају доста дуго да би нешто направили, па самим тим и били са женом са којом желе.
Ja ponavljam da si promašio temu a ti kako hoćeš. Uostalom Paula će sama reći.

Ne radi se o tome ko šta postiže u materijalnom smislu nego ko šta hoće od života i kako se ponaša.

Ne radi se o tome ko šta postiže u materijalnom smislu nego ko šta hoće od života i kako se ponaša.
Оће они свашта од живота, али нема од тога ништа.

Да би човек могао да буде са женама, иоле пристојним да личе на нешто, мора да има, да стекне. За то треба да се црнчи. Нема ништа преко ноћи.

Оће они свашта од живота, али нема од тога ништа.

Да би човек могао да буде са женама, иоле пристојним да личе на нешто, мора да има, да стекне. За то треба да се црнчи. Нема ништа преко ноћи.
Nije istina. Mogu i sami da stvore onoliko koliko im treba za sreću. Sreća ne boravi dugo u luksuzu.

Nije istina. Mogu i sami da stvore onoliko koliko im treba za sreću. Sreća ne boravi dugo u luksuzu.
Ако не борави дуго у луксузу тек је у сиротињи 100% никада није ни било.

Овде људи мисле да кад оду у Шведску или Немачку да ће најзгодније и најбоље жене да буду са њима и да ће тамо моћи све да "истраже".

Неће бре нико са тобом.

Иду по Азији и надају се да ће их хтети јер су бели.

Ако не борави дуго у луксузу у сиротињи је 100% тек никада није ни било.

Овде људи мисле да кад оду у Шведску или Немачку да ће најзгодније и најбоље жене да буду са њима и да ће тамо моћи све да "истраже".

Неће бре нико са тобом.

Иду по Азији и надају се да ће их хтети јер су бели.
Nisam znala da ste toliko nesretni! Uopšte mi niste tako djelovali.

Šta je isto?
Kao prvo šta tražite? Kriterijume spustite. Hrabro nastupite. Borba se ne napušta poslije izgubljene bitke, ide se dalje, sve dok ne pogineš.
Nije se teško oženiti, nije ni teško steći osnovne stvari za život. Ako se razumijete, slažete, sve će doći na svoje mjesto.
Нема спуштања критеријума.

Без пара не може ништа да функционише.

Ја могу да живим на минимуму, да се возим ГСП-ом, да немам паметан телефон, да не идем у Грчку, да не седим по кафићима и да живим без кредита, али жене не могу.

То је проблем... Односно није мој, већ њихов.

Back