RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Толико лепих глумица, певачица, манекенки а ти стављаш дромфуље које као да су сад изишле из пициног парка.

Pa stavljao sam ja razne ovde , i takve :)))) A ova kao sto navedoh je za mene asocijacija samo na sex i nista vise .
Ima odredjene atribute , i atraktivna je na neki nacin ...Daleko od toga da ima profinjenu lepotu itd ....Ali odredjen sexipil poseduje ;)

urnebesne su sve. ovo je kategorija fulja. kategorija ribetina je nešto drugo. sve je okej ali ne može nešto ovako da se stavlja na pijedestal kao vrh. ni fizički, a kamoli duhovni. a kome se ovo iskreno sviđa, to jest ko smatra vrhunskim to govori o njemu mnogo. kažem kome se stvarno sviđa, ne ko izdr,ka. :pop:

Pa stavljao sam ja razne ovde , i takve :)))) A ova kao sto navedoh je za mene asocijacija samo na sex i nista vise .
Ima odredjene atribute , i atraktivna je na neki nacin ...Daleko od toga da ima profinjenu lepotu itd ....Ali odredjen sexipil poseduje ;)

jel bi je samo yebo i ostavio 500 dinara za taxi ili bi je ponosno prošetao kao ribu?

Онда стави вагинину слику, шта се фемкаш око оквира.

- - - - - - - - - -

Ludace ili lujke. Nije to novo.

Пост има и наставак. Нисам пала с дуда.

Pa ono jes'...poziva na sex i prostitutka pa je ne kacimo na temu...zamisli kako bi bilo da mi zakacimo na temu o zgodnim muskarcima musku striptizetu koja lize mikrofon dok se nabija na njega.
Ono, poziva na sex...bas lep ud ima a tek polutke. Kad to zamislis shvatices zasto ti kazemo da je ovo bas ruzno sa tvoje strane jer neko treba da zakaci Dzulijen Mur, Marion Kotjard, Sofi Marso nakon ove sa crvenim stramplama preko grudi.

jel bi je samo yebo i ostavio 500 dinara za taxi ili bi je ponosno prošetao kao ribu?

ovo prvo , mada cemu i tih 500 din :lol:
Pa vec sam objasnio da je devojka jjebozovna i da u tom segmentu budi muski nagon , uz sve ostale mane kojih je puna , i ovako preko slika , ali poseduje odredjen seksipil da bi omogucila muskarcu kratkotrajno zadovoljstvo .
Govorimo sve figurativno , ne znaci da bih se ja sada spetljao sa slicnom , govorim samo o njenom izgledu i slikama , ne stavljam sebe u licni kontekst .
Ima i profi slika dosta , mozda sam ja pogresio sto sam stavljao ove iz kucne radinosti , ali cim poseduje ovakve slike to onda ni ne manja na cinjenici mnogo .

Jeste starija glumica, ali kad je bila mlada, Dzejn Fonda.:cool:
jane_fonda_31.jpg

images

blonde.jpg

Barbarella-Handout-450x450.jpg

Poslednja izmena:
Vi ste ozbiljni u svojim "kritikama"?
Pa nece covek da je zeni samo konstatuje da je ebozovna posto realno jeste
Dal je glupa, pametna, zanimljiva il nezanimljiva stvarno je nebitno
Nit je poznaje niti ce je upoznati, kao ni ostali 99% zena koje ovde kace kao ribetine

Pustite masti na volju, svakome se neko dopada

- - - - - - - - - -

Meni Jane Fonda bila mnogo lepsa kao starija ne znam zasto

- - - - - - - - - -

Ima fantasticno drzanje zena i stil oblacenja

Pa ono jes'...poziva na sex i prostitutka pa je ne kacimo na temu...zamisli kako bi bilo da mi zakacimo na temu o zgodnim muskarcima musku striptizetu koja lize mikrofon dok se nabija na njega.
Ono, poziva na sex...bas lep ud ima a tek polutke. Kad to zamislis shvatices zasto ti kazemo da je ovo bas ruzno sa tvoje strane jer neko treba da zakaci Dzulijen Mur, Marion Kotjard, Sofi Marso nakon ove sa crvenim stramplama preko grudi.

Samo Sofi je mozda simpaticna , ove dve bas i nisu meni . No nebitno .
Nisam bogohulio pobogu msm kao da sam uradio smrtni greh pa me ovde ispovedate :lol:

Da rezimiram, devojka je meni sexi , iako mi se ne svidja njen nastup , kao ni predstavljanje sebe...ali ovo je slika , dakle slika bez tona .
Stavljao sam i drugacije devojke , pa su neke nekome bile previse bebe face ( sto je glup izgovor za bilo koga i bilo sta ) itd...svakom se nadje mana .
Ja retko komentarisem tako kad vi stavite apsolutno ruznog coveka na vasu temu i onda kazete da vidite nesto u njemu u dubuni njegovih usecenih bora ili grbavog nosa :roll::lol:

- - - - - - - - - -

Vi ste ozbiljni u svojim "kritikama"?
Pa nece covek da je zeni samo konstatuje da je ebozovna posto realno jeste
Dal je glupa, pametna, zanimljiva il nezanimljiva stvarno je nebitno
Nit je poznaje niti ce je upoznati, kao ni ostali 99% zena koje ovde kace kao ribetine

Pustite masti na volju, svakome se neko dopada

- - - - - - - - - -

Meni Jane Fonda bila mnogo lepsa kao starija ne znam zasto

- - - - - - - - - -

Ima fantasticno drzanje zena i stil oblacenja

Eto objasnila Bejbi :klap:

Čoveku može da bude jebozovan i Boki 13
A progasiti nekoga za Ribu Fraera i generalno Estetski Mentalno Privlačnu Osobu je druga stvar
Samo tu razliku treba napraviti

Dzejn Fonda i danas izgleda super za svoje godine...ali iz te generacije, mnogo mi je privlacna Rakel Velc

Raquel_Welch_bond-e1337274489697.jpg

Kakav struk :D Obozavam naglasenu razliku struka i kuka. Za mene je samo takva zena prava zena, u fizickom smislu.

- - - - - - - - - -

Meni Eva Mendez pada na pamet trenutno
Ona je bas egzoticna, i stas i glas : )))

Oko muskaraca se nikada ne bi svadjale :lol: Ali, ukus za zene nam se poklapa :)

Uh...nezgodno...ne znam, ja sam trenirala puno kao dete i devojka, najzilavije su mahom bile one vitke...kao i muskarci, pogledaj maratonce, to su ipak najzilaviji ljudi...u odelu ne bi covek kazao da se necim bave kad ono...jaci od bilo koga:lol:

A ne volim jaka ramena...na zeni mi nista nije odbojnije od ramena...to je skandinavska gradja obrnutog trougla (po pravilu spljostene guze koje nema), zovem ih Obeliks zene...jedno su obla ramena a la gospodja Beluci a drugo saka da moze glavu da ti otkine:lol:

Sto se kilaze same tice, slazem se...ni mrsavo ni debelo, ni renesansno ni futuristicki, ni nisko ni previsoko ali da je zenska gradja sa guzom, bokovima, strukom i tankim vratom...debelovrataste zene me asociraju na Keli Megilis i Ketlin Tarner...nijedna takva nije lepo ostarila da sam videla...vremenom se pretvaraju nekako u muskarce...recimo, prelepa Sarliz Teron je na tom putu, sve se manje vidi ono lepo lice a sve vise ramena...

Dzejn Fonda i danas izgleda super za svoje godine...ali iz te generacije, mnogo mi je privlacna Rakel Velc

Raquel_Welch_bond-e1337274489697.jpg

Ima baš jaka ramena,samo što njoj ona dobro stoje.Volim jaka ramena ako ih prati ženstvena građa.Samo još više istaknu ono što je lepo.

Na fotografijama je to meni bitan detalj.Uvek zapazim nesrazmernost,npr.širine glave u odnosu na širinu ramena.

ja isto gledam ramena, ne volim kad ima neka mala, ispadne zena glavata :)))
i noge volim da su mesnate i da nema prenaglasene misice, ova mi je ekstrica

E,to.Samo nisam htela da budem tako direktna.:lol:

Ne umem da tražim slikice :evil:,nađoh neku lutku za ilustraciju gornjeg dela tela.Donji deo ne gledajte.Može da bude i bolji.

5543ED85-3F1A-4FE5-B8F3-C6CF46E83819.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back