RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima baš jaka ramena,samo što njoj ona dobro stoje.Volim jaka ramena ako ih prati ženstvena građa.Samo još više istaknu ono što je lepo.

Na fotografijama je to meni bitan detalj.Uvek zapazim nesrazmernost,npr.širine glave u odnosu na širinu ramena.

Da...normalno, srazmerno mi pase oku ali ne volim jaka ramena uz uske bokove i slepljenu zadnjicu a to je bas cest paket...Rakel inace nije tip za koji cu kazati au, kako lepa zena...poslednji put sam rekla au, kakva lepotica za ovu glumicu...da sam musko, to bi mi bio tip...

outslander_caitriona_balfe.jpg
MV5BMTYxODY5MDczMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjUxNjQ3Mw@@._V1_SY317_CR12,0,214,317_AL_.jpg

Jeste starija glumica, ali kad je bila mlada, Dzejn Fonda.:cool:
jane_fonda_31.jpg

imagesqtbnANd9GcQ2M5z_O8be-uK9LxOWilVexs-1.jpg

blonde.jpg

Barbarella-Handout-450x450.jpg

Da...normalno, srazmerno mi pase oku ali ne volim jaka ramena uz uske bokove i slepljenu zadnjicu a to je bas cest paket...Rakel inace nije tip za koji cu kazati au, kako lepa zena...poslednji put sam rekla au, kakva lepotica za ovu glumicu...da sam musko, to bi mi bio tip...

outslander_caitriona_balfe.jpg
MV5BMTYxODY5MDczMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjUx-1.jpg

A tip građe?

img

caitriona-balfe-global-green-usas-pre-os-1.jpg

CaitronaBvs03-1.jpg

Njoj lepo stoji odeća koja sakriva predeo struka:

imagesqtbnANd9GcSnGHiZI7DGpQ9bzVyjv8fd51-1.jpg

Ima lep profil:

Caitriona-Balfe-ponytail.jpg

Baš lepa:

imagesqtbnANd9GcTJP2FUWvruo_HGnsOcZvhOxK-1.jpg

I jedna (ne)obična:

936full-caitriona-balfe-1.jpg

Smorih vas na temi...:trlja:

vala bas

postedite nas ovih kvazi ribetina :roll:

Zene, nemojte da me lincujete al ovih par slika vasih ribetina su daleko od toga : )
Jesu one sve i lepe i slatke i zgodnjikave al nisu dovoljno sexy ako me razumete :D
Da bi bile ribetine

Isto kao sto muskarci ne kontaju da je nama frajer neko ko fizicki uopste ne mora biti lep, sigurna sam da je pojam zenske lepote i sexipila drugaciji kod muskaraca i kod zena : )

- - - - - - - - - -

Da ne ispadne da je "moja" Eva Mendez il Severina obavezno i ribetina ali one su jako eroticne zene i to je to, il imas il nemas :D

zalosno je kad nam zene namecu sta su ribetine a za mene nemaju nista

Zato i kazem, muski i zenski ukus po pitanju zenske lepote je nebo i zemlja :D
Нормално да је она. И сада је мачка.

Eto ona je sexy, nije mozda previse "ugladjena" al je sexy : )

- - - - - - - - - -

I ribetina ni ne treba da bude dama vec cista erotika ba, al to je samo moje misljenje dabome :D

Zato i kazem, muski i zenski ukus po pitanju zenske lepote je nebo i zemlja :D

Eto ona je sexy, nije mozda previse "ugladjena" al je sexy : )

- - - - - - - - - -

I ribetina ni ne treba da bude dama vec cista erotika ba, al to je samo moje misljenje dabome :D

bas tako

a ovo za seksi se ne slazem prvo mi nije seksi vec samo simpaticna drugo je plavusa pa mi nema ono u ocoma :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back