RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa moram da pitam, nemaš ukus tipičan za muškarca. Inače se poprilično slažem sa tobom. :aha:

И мушки укуси се разликују, као и женски. Неке воле ћосаве манекенчиће, неке косате моторџије.

Ali ta devojka bas deluje biljkasto nekako. Kao da nikad nista nije fizicki radila i sva se savila pod sopstvenim teretom i nedostatkom snage. Kompletna atrofija misica.
Meni jeste bitno imati zdravo i jako telo u nekim granicama normale. Vama zenama to i nije puno potrebno. Neke male vezbice, aerobik, mali tegovi i vi ste u super formi i kad vidim tako neku zguzvanih, slabasnih nogu i tela koja odaje utisak kompletne smotanosti i nedostatka zdravlja to mi ne moze biti privlacno.
Jeste lepa zena, ali neka se malo fizicki razdrma.:lol:

Joj meni se bas takve krhke svidjaju!

Pa ozbiljno. Ta prevelika neznost... Ko jedna moja drugarica iz detinjstva. Lomila 100 puta ruke i noge. Klinac sutnuo loptu i nju pogodila u ruku i polomila joj ruku.:roll:
Mnogo to nezno, ne svidja se to meni. Volim da vidim da ima ramena, malo snage tu da bude.
Ne volim mnogo mrsave devojke i one koje su previse krhke u rukama

Komsija tacno si opisao na sta imam fetis. Znaci takva je moja buduca zena. Kad je nadjem :-P

Ali ta devojka bas deluje biljkasto nekako. Kao da nikad nista nije fizicki radila i sva se savila pod sopstvenim teretom i nedostatkom snage. Kompletna atrofija misica...i kad vidim tako neku zguzvanih, slabasnih nogu i tela koja odaje utisak kompletne smotanosti i nedostatka zdravlja to mi ne moze biti privlacno.

Ali ta devojka bas deluje biljkasto nekako. Kao da nikad nista nije fizicki radila i sva se savila pod sopstvenim teretom i nedostatkom snage. Kompletna atrofija misica.
Meni jeste bitno imati zdravo i jako telo u nekim granicama normale. Vama zenama to i nije puno potrebno. Neke male vezbice, aerobik, mali tegovi i vi ste u super formi i kad vidim tako neku zguzvanih, slabasnih nogu i tela koja odaje utisak kompletne smotanosti i nedostatka zdravlja to mi ne moze biti privlacno.
Jeste lepa zena, ali neka se malo fizicki razdrma.:lol:
Upravo. Kost i koža bez mišića su neprirodni. Meni to deluje kao da nema života u takvom telu. Pogotovo mi je strašno kada je muškarac mršav. Ali i žensko kada ima lepo oblikovano telo, to je daleko lepše od ofingera.

Pa ozbiljno. Ta prevelika neznost... Ko jedna moja drugarica iz detinjstva. Lomila 100 puta ruke i noge. Klinac sutnuo loptu i nju pogodila u ruku i polomila joj ruku.:roll:
Mnogo to nezno, ne svidja se to meni. Volim da vidim da ima ramena, malo snage tu da bude.

Uh...nezgodno...ne znam, ja sam trenirala puno kao dete i devojka, najzilavije su mahom bile one vitke...kao i muskarci, pogledaj maratonce, to su ipak najzilaviji ljudi...u odelu ne bi covek kazao da se necim bave kad ono...jaci od bilo koga:lol:

A ne volim jaka ramena...na zeni mi nista nije odbojnije od ramena...to je skandinavska gradja obrnutog trougla (po pravilu spljostene guze koje nema), zovem ih Obeliks zene...jedno su obla ramena a la gospodja Beluci a drugo saka da moze glavu da ti otkine:lol:

Sto se kilaze same tice, slazem se...ni mrsavo ni debelo, ni renesansno ni futuristicki, ni nisko ni previsoko ali da je zenska gradja sa guzom, bokovima, strukom i tankim vratom...debelovrataste zene me asociraju na Keli Megilis i Ketlin Tarner...nijedna takva nije lepo ostarila da sam videla...vremenom se pretvaraju nekako u muskarce...recimo, prelepa Sarliz Teron je na tom putu, sve se manje vidi ono lepo lice a sve vise ramena...

Uh...nezgodno...ne znam, ja sam trenirala puno kao dete i devojka, najzilavije su mahom bile one vitke...kao i muskarci, pogledaj maratonce, to su ipak najzilaviji ljudi...u odelu ne bi covek kazao da se necim bave kad ono...jaci od bilo koga:lol:

A ne volim jaka ramena...na zeni mi nista nije odbojnije od ramena...to je skandinavska gradja obrnutog trougla (po pravilu spljostene guze koje nema), zovem ih Obeliks zene...jedno su obla ramena a la gospodja Beluci a drugo saka da moze glavu da ti otkine:lol:

Sto se kilaze same tice, slazem se...ni mrsavo ni debelo, ni renesansno ni futuristicki, ni nisko ni previsoko ali da je zenska gradja sa guzom, bokovima, strukom i tankim vratom...debelovrataste zene me asociraju na Keli Megilis i Ketlin Tarner...nijedna takva nije lepo ostarila da sam videla...vremenom se pretvaraju nekako u muskarce...recimo, prelepa Sarliz Teron je na tom putu, sve se manje vidi ono lepo lice a sve vise ramena...

volim da citam tvoje kometare i kao i uvek jako su dobri i slazem se sa tobom, te prve dve nikad nisu ni bile ribetine al dobro to je stvar ukusa

...o...hvala Lavce...pa ljudi mahom gledaju lice pa su vazile za lepe ali i kao dete sam znala da nesto ne stima, mnogo im je kratak vrat i mnogo su im velike sake a nemaju bokove i zadnjicu...

...znas o cemu pricam, po Nemackoj ih ima mnogo...i kao po pravilu, najlepse izgledaju kao tinejdzerke bas zato sto imaju duge noge i slatka lica a jos su devojcice pa su sitne...sto se sve preokrene u par decenija...

...o...hvala Lavce...pa ljudi mahom gledaju lice pa su vazile za lepe ali i kao dete sam znala da nesto ne stima, mnogo im je kratak vrat i mnogo su im velike sake a nemaju bokove i zadnjicu...

...znas o cemu pricam, po Nemackoj ih ima mnogo...i kao po pravilu, najlepse izgledaju kao tinejdzerke bas zato sto imaju duge noge i slatka lica a jos su devojcice pa su sitne...sto se sve preokrene u par decenija...

da ti iskreno kazem, ne mislim da su ruzne, al se meni nikad nisu svidjale cak sam onu iz top gana morao da guglam ona je pored mene nezapazena prosla, video film i to je to

ma znam sve imam i dosta iskustva, mogu oma ti kazem koja ce kao zena kasnije dobo da izgleda koja ne :cool:

U pravu si. Sarliz Teron bas ima siroka ramena.:aha2:

a jel ne volis :zper: evo malo freje behe u to ime :lol: naletela sam slucajno na ove slike neki dan, i meni ovo ubogo :confused:
http://www.fashionising.com/pictures/p--Freja-Beha-Erichsen-nude-Purple-13-Very-NSFW-5325-79235.html

Ovo nema premca po meni. Ne postoji bolja.:lol:
8cee5a4bf3a99451d6d44b7d72a1b44f.jpg

EMMA-WATSON-in-Glamour-Magazine-Italy-December-2012-Issue-2.jpg

Prilozi

• EMMA-WATSON-in-Glamour-Magazine-Italy-December-2012-Issue-2.jpg
    EMMA-WATSON-in-Glamour-Magazine-Italy-December-2012-Issue-2.jpg
    68,4 KB · Pregleda: 3
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back