Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Dragishu?![]()
ahahah bas to htedoh reci, al ce ga izlema Dragisha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dragishu?![]()

Pa moram da pitam, nemaš ukus tipičan za muškarca. Inače se poprilično slažem sa tobom.![]()
И мушки укуси се разликују, као и женски. Неке воле ћосаве манекенчиће, неке косате моторџије.

Pa ozbiljno. Ta prevelika neznost... Ko jedna moja drugarica iz detinjstva. Lomila 100 puta ruke i noge. Klinac sutnuo loptu i nju pogodila u ruku i polomila joj ruku.
Mnogo to nezno, ne svidja se to meni. Volim da vidim da ima ramena, malo snage tu da bude.
Ne volim mnogo mrsave devojke i one koje su previse krhke u rukama
Ali ta devojka bas deluje biljkasto nekako. Kao da nikad nista nije fizicki radila i sva se savila pod sopstvenim teretom i nedostatkom snage. Kompletna atrofija misica...i kad vidim tako neku zguzvanih, slabasnih nogu i tela koja odaje utisak kompletne smotanosti i nedostatka zdravlja to mi ne moze biti privlacno.
Upravo. Kost i koža bez mišića su neprirodni. Meni to deluje kao da nema života u takvom telu. Pogotovo mi je strašno kada je muškarac mršav. Ali i žensko kada ima lepo oblikovano telo, to je daleko lepše od ofingera.Ali ta devojka bas deluje biljkasto nekako. Kao da nikad nista nije fizicki radila i sva se savila pod sopstvenim teretom i nedostatkom snage. Kompletna atrofija misica.
Meni jeste bitno imati zdravo i jako telo u nekim granicama normale. Vama zenama to i nije puno potrebno. Neke male vezbice, aerobik, mali tegovi i vi ste u super formi i kad vidim tako neku zguzvanih, slabasnih nogu i tela koja odaje utisak kompletne smotanosti i nedostatka zdravlja to mi ne moze biti privlacno.
Jeste lepa zena, ali neka se malo fizicki razdrma.![]()
Pa ozbiljno. Ta prevelika neznost... Ko jedna moja drugarica iz detinjstva. Lomila 100 puta ruke i noge. Klinac sutnuo loptu i nju pogodila u ruku i polomila joj ruku.
Mnogo to nezno, ne svidja se to meni. Volim da vidim da ima ramena, malo snage tu da bude.

Uh...nezgodno...ne znam, ja sam trenirala puno kao dete i devojka, najzilavije su mahom bile one vitke...kao i muskarci, pogledaj maratonce, to su ipak najzilaviji ljudi...u odelu ne bi covek kazao da se necim bave kad ono...jaci od bilo koga
A ne volim jaka ramena...na zeni mi nista nije odbojnije od ramena...to je skandinavska gradja obrnutog trougla (po pravilu spljostene guze koje nema), zovem ih Obeliks zene...jedno su obla ramena a la gospodja Beluci a drugo saka da moze glavu da ti otkine
Sto se kilaze same tice, slazem se...ni mrsavo ni debelo, ni renesansno ni futuristicki, ni nisko ni previsoko ali da je zenska gradja sa guzom, bokovima, strukom i tankim vratom...debelovrataste zene me asociraju na Keli Megilis i Ketlin Tarner...nijedna takva nije lepo ostarila da sam videla...vremenom se pretvaraju nekako u muskarce...recimo, prelepa Sarliz Teron je na tom putu, sve se manje vidi ono lepo lice a sve vise ramena...
.na zeni mi nista nije odbojnije od ramena...
...o...hvala Lavce...pa ljudi mahom gledaju lice pa su vazile za lepe ali i kao dete sam znala da nesto ne stima, mnogo im je kratak vrat i mnogo su im velike sake a nemaju bokove i zadnjicu...
...znas o cemu pricam, po Nemackoj ih ima mnogo...i kao po pravilu, najlepse izgledaju kao tinejdzerke bas zato sto imaju duge noge i slatka lica a jos su devojcice pa su sitne...sto se sve preokrene u par decenija...

Uh...nezgodno...ne znam, ja sam trenirala puno kao dete i devojka, najzilavije su mahom bile one vitke...kao i muskarci, pogledaj maratonce, to su ipak najzilaviji ljudi...u odelu ne bi covek kazao da se necim bave kad ono...jaci od bilo koga
A ne volim jaka ramena...na zeni mi nista nije odbojnije od ramena...to je skandinavska gradja obrnutog trougla (po pravilu spljostene guze koje nema), zovem ih Obeliks zene...jedno su obla ramena a la gospodja Beluci a drugo saka da moze glavu da ti otkine
Sto se kilaze same tice, slazem se...ni mrsavo ni debelo, ni renesansno ni futuristicki, ni nisko ni previsoko ali da je zenska gradja sa guzom, bokovima, strukom i tankim vratom...debelovrataste zene me asociraju na Keli Megilis i Ketlin Tarner...nijedna takva nije lepo ostarila da sam videla...vremenom se pretvaraju nekako u muskarce...recimo, prelepa Sarliz Teron je na tom putu, sve se manje vidi ono lepo lice a sve vise ramena...
I meni je slatka.![]()

)
Meni je bas ono super ...al' vidis da ovde neki cudni ukusi vladaju ( pogotovo sa zenske strane)
a jel ne volisPa ozbiljno. Ta prevelika neznost... Ko jedna moja drugarica iz detinjstva. Lomila 100 puta ruke i noge. Klinac sutnuo loptu i nju pogodila u ruku i polomila joj ruku.
evo malo freje behe u to ime
naletela sam slucajno na ove slike neki dan, i meni ovo ubogo a jel ne volisevo malo freje behe u to ime
naletela sam slucajno na ove slike neki dan, i meni ovo ubogo
![]()
http://www.fashionising.com/pictures/p--Freja-Beha-Erichsen-nude-Purple-13-Very-NSFW-5325-79235.html
Да ти се згади женски род.
)a jel ne volisevo malo freje behe u to ime
naletela sam slucajno na ove slike neki dan, i meni ovo ubogo
![]()
http://www.fashionising.com/pictures/p--Freja-Beha-Erichsen-nude-Purple-13-Very-NSFW-5325-79235.html