**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.869
Pa lujke, sta drugo covek da kaze...nakacis usi, skines se u gace i samu sebe slikas demode kamerom...koliko glup covek treba da bude za to...verovatno mnogo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Толико лепих глумица, певачица, манекенки а ти стављаш дромфуље које као да су сад изишле из пициног парка.
))) A ova kao sto navedoh je za mene asocijacija samo na sex i nista vise .Pa lujke, sta drugo covek da kaze...nakacis usi, skines se u gace i samu sebe slikas demode kamerom...koliko glup covek treba da bude za to...verovatno mnogo.

То је неки нови израз?
Pa stavljao sam ja razne ovde , i takve))) A ova kao sto navedoh je za mene asocijacija samo na sex i nista vise .
Ima odredjene atribute , i atraktivna je na neki nacin ...Daleko od toga da ima profinjenu lepotu itd ....Ali odredjen sexipil poseduje![]()
Pa stavljao sam ja razne ovde , i takve))) A ova kao sto navedoh je za mene asocijacija samo na sex i nista vise .
Ima odredjene atribute , i atraktivna je na neki nacin ...Daleko od toga da ima profinjenu lepotu itd ....Ali odredjen sexipil poseduje![]()
Ludace ili lujke. Nije to novo.
jel bi je samo yebo i ostavio 500 dinara za taxi ili bi je ponosno prošetao kao ribu?

Pa ono jes'...poziva na sex i prostitutka pa je ne kacimo na temu...zamisli kako bi bilo da mi zakacimo na temu o zgodnim muskarcima musku striptizetu koja lize mikrofon dok se nabija na njega.
Ono, poziva na sex...bas lep ud ima a tek polutke. Kad to zamislis shvatices zasto ti kazemo da je ovo bas ruzno sa tvoje strane jer neko treba da zakaci Dzulijen Mur, Marion Kotjard, Sofi Marso nakon ove sa crvenim stramplama preko grudi.

Vi ste ozbiljni u svojim "kritikama"?
Pa nece covek da je zeni samo konstatuje da je ebozovna posto realno jeste
Dal je glupa, pametna, zanimljiva il nezanimljiva stvarno je nebitno
Nit je poznaje niti ce je upoznati, kao ni ostali 99% zena koje ovde kace kao ribetine
Pustite masti na volju, svakome se neko dopada
- - - - - - - - - -
Meni Jane Fonda bila mnogo lepsa kao starija ne znam zasto
- - - - - - - - - -
Ima fantasticno drzanje zena i stil oblacenja

Dzejn Fonda i danas izgleda super za svoje godine...ali iz te generacije, mnogo mi je privlacna Rakel Velc
![]()
))Jeste starija glumica, ali kad je bila mlada, Dzejn Fonda.
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni Eva Mendez pada na pamet trenutno
Ona je bas egzoticna, i stas i glas : )))
))
Mocno izgleda mora se priznati.Dzejn Fonda i danas izgleda super za svoje godine...ali iz te generacije, mnogo mi je privlacna Rakel Velc
![]()

Dzejn Fonda i danas izgleda super za svoje godine...ali iz te generacije, mnogo mi je privlacna Rakel Velc
![]()
Meni Eva Mendez pada na pamet trenutno
Ona je bas egzoticna, i stas i glas : )))
http://zena.blic.rs/Moda/26704/Peva...jnija-modna-blogerka-Njen-stil-mnogi-kopiraju
Kolko je tek ona dobra riba![]()
Ali, ukus za zene nam se poklapa 

Uh...nezgodno...ne znam, ja sam trenirala puno kao dete i devojka, najzilavije su mahom bile one vitke...kao i muskarci, pogledaj maratonce, to su ipak najzilaviji ljudi...u odelu ne bi covek kazao da se necim bave kad ono...jaci od bilo koga
A ne volim jaka ramena...na zeni mi nista nije odbojnije od ramena...to je skandinavska gradja obrnutog trougla (po pravilu spljostene guze koje nema), zovem ih Obeliks zene...jedno su obla ramena a la gospodja Beluci a drugo saka da moze glavu da ti otkine
Sto se kilaze same tice, slazem se...ni mrsavo ni debelo, ni renesansno ni futuristicki, ni nisko ni previsoko ali da je zenska gradja sa guzom, bokovima, strukom i tankim vratom...debelovrataste zene me asociraju na Keli Megilis i Ketlin Tarner...nijedna takva nije lepo ostarila da sam videla...vremenom se pretvaraju nekako u muskarce...recimo, prelepa Sarliz Teron je na tom putu, sve se manje vidi ono lepo lice a sve vise ramena...
![]()
))ja isto gledam ramena, ne volim kad ima neka mala, ispadne zena glavata))
i noge volim da su mesnate i da nema prenaglasene misice, ova mi je ekstrica

,nađoh neku lutku za ilustraciju gornjeg dela tela.Donji deo ne gledajte.Može da bude i bolji.