Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Ona ti krupna?Ima fantastično telo sa oblinama. Ona je baš ribetina.
ma celokupno mislim da ima 180 a i krupna je onda
nisam reko da nema obline
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona ti krupna?Ima fantastično telo sa oblinama. Ona je baš ribetina.
Уствари што би Ким Бејсинџер у филму Моја маћеха је ванземаљац рекла за кћерку оног астрофизичара: Што је она тако кратка?i ona je bas krupna ebo te
Само да реЧем како нема 180цм како се то Лаву учинило.Ja ne kapiram. Kakve ima veze visina ako je žena skladno građena?
Ja ne kapiram. Kakve ima veze visina ako je žena skladno građena?

Ja ne kapiram. Kakve ima veze visina ako je žena skladno građena?
Tako sam se i ja uvek pitala kad mm za par mojih drugarica koje su preko 180cm kaze krupne su, ja ga pitam kako krupne kad su devojke gradjene u skladu sa svojom visinom, kaze eto lepo, za moj ukus su krupne, sta god to da znaci
A on je skoro 185 cm visok
tako nam deluju, meni isto tako
a mogu ti kazem da od 100 zena neces naci tri koje su naprimer preko 185 a da su skladno gradjene jedino ako su odbojkasice ili sportistkinje
Ako je žena visoka i skladno građena, ne može biti krupna nego visoka. Krupna žena je žena tenk, da se plastično izrazim. Ne mora biti debela, ali je sva nabijena, "ima je" - što bi rekao naš narod. I niska žena može biti krupna. A može biti i buckasta što bi meni rekla Linda. Ili moj mlađi sin.![]()
Al niste jedini muskarci od kojih sam cula da je zena preko 180cm krupna zena
- - - - - - - - - -
I mene je iznenadilo da je 1.65 visoka,pa sam potražila i celu figuru.Ovde već drugačije izgleda.
![]()
zamislimo je za nekih 20-30 godina i premremo od straha
iskreno na ovj slici ne izgleda nesto posebno
Zbog čega,ne razumem?
- - - - - - - - - -
Na toj slici se vidi da nije (pre)visoka.Više izgleda nabijeno nego izduženo.Dužina vrata,nogu,veličina glave...
kako zbog čega, raširi se u svim pravcima, dobije 100+kila, nemoš je ni pomaknit ni pomazit![]()
Nije pravilo.
eh, nije pravilo. pogledaj žene od 45 godina te visine pa reci, ima ih malo šlang. kao i muškaraca naravno ali o ženema pričamo.

meni su kod nje stomak i noge nakako cudni..vise mi je kao muskarac
cini mi se da nema ni dupe