RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
elena-karic.jpg

Nisam muško, ali kad vidim Seve cure mi bale na sve strane!
Nema joj ravne!:super:
Gledajte je ovde kako izgleda, a ima skoro 40 godina!:zper:

'Ajde žene da čujem vaše favoritkinje!

...pa sad ne bih da zvucim zlobno ili ne znam kako, ali isto sam mislila kao ti dok je nisam videla uzivo, ali onako bas izbliza,
znaci sedela je sto do mene, i prvo je nisam ni poznala, drugo kad sam shvatila ko je, jer su svi buljili u nju i komentarisali
njen izgled....razocarala sam se, sto opet govori da fotosop i sva tehnika koja sada postoji od jedne onako skoro osrednje zgodne
zene pravi "bombu" ili kako ti rece "ribetinu"....razocaras se potpuno....
...i ne samo ona, ima ih koliko hoces od kojih ostanes u soku kad ih vidis uzivo, a do tad si ih gledala samo na tv-u....:(

...pa sad ne bih da zvucim zlobno ili ne znam kako, ali isto sam mislila kao ti dok je nisam videla uzivo, ali onako bas izbliza,
znaci sedela je sto do mene, i prvo je nisam ni poznala, drugo kad sam shvatila ko je, jer su svi buljili u nju i komentarisali
njen izgled....razocarala sam se, sto opet govori da fotosop i sva tehnika koja sada postoji od jedne onako skoro osrednje zgodne
zene pravi "bombu" ili kako ti rece "ribetinu"....razocaras se potpuno....
...i ne samo ona, ima ih koliko hoces od kojih ostanes u soku kad ih vidis uzivo, a do tad si ih gledala samo na tv-u....:(

Pa jes...to ja sebi kažem: garant bih ovako dobro izgledala kad bi me dofatili stručnjaci.:lol:
Idi bre Affro, ovakvo telo ne može da se fotošopira. Što Seku Aleksić ne naprave da ovako izgleda?:zcepanje:

precenjena
bez zlobe i zavisti
ono odražava se
ali vidi se i potrošnja
igra na kartu te nevine erotike i jebozovnosti
ali jebbote gde ima nevinost sa 40?
kad joj nije pomogo ni ićpor 8u njaboljim godinama
šta će

Pa jes...to ja sebi kažem: garant bih ovako dobro izgledala kad bi me dofatili stručnjaci.:lol:
Idi bre Affro, ovakvo telo ne može da se fotošopira. Što Seku Aleksić ne naprave da ovako izgleda?:zcepanje:

....moze, moze nemoj da si naivna.....pusit Seku ona voli da je debela...pogledaj Brenu, kakva je na spotovima, a kakva u
emisijama...ni sama sebe ne moze da prepozna to ti garantujem, i sigurno misli....oooooooo kakva sam "ribetina", a imam
toliko godina:D

....moze, moze nemoj da si naivna.....pusit Seku ona voli da je debela...pogledaj Brenu, kakva je na spotovima, a kakva u
emisijama...ni sama sebe ne moze da prepozna to ti garantujem, i sigurno misli....oooooooo kakva sam "ribetina", a imam
toliko godina:D

Pa Brenu su previše našminkali svuda. Ali Seve bre ima seksipil. Brena ga nije imala ni pre 30 godina.

Pa Brenu su previše našminkali svuda. Ali Seve bre ima seksipil. Brena ga nije imala ni pre 30 godina.

...pa sad sto se tice sexipila kako ko koga vidi....to je individualna stvar....
...ja ne tvrdim nista sto nisam videla svojim ocima, kao i neke misice, i ostale ultra mega giga ribetine sa tv-a, koje su me razocarale
u raznoraznim susretima po gradu, plazi i ostalim mestima....vecinu ne mozes prepoznati, verovala ili ne....

ni ne pratim mladje glumice tako da mozda i nisu tako iste. evo znam ko je nada shargin. i ona mirka vasiljevic. i marija karan ali mi ona ne deluje neshto mada valjda je ok
nada shargin mi se svidja i to je bila smeshna u nekom pozoristu. ma sve su lepe ali su previse lepe tako da nema neka karakteristika? ne znam. ono da jedna se razboli ubacis drugu i nije problem. mozda i starije tako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back