RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako ćemo o ženama bez premca....

article-0-1AD2222E00000578-68_634x946.jpg

- - - - - - - - - -

Joj kud otvori ovo :dash:

liči na džima morisona

a pica ko da ju je zaštepala singericom

ne znam za zene al ja sam covek u godinama a meni ona lici na 18-20 slatka jeste al vise ne ne privlaci me ko neka rasna zena

Ne znam , msm mene privlaci, ono ima obro i dupe i facu , meni vise ne treba :lol:
Salu na stranu , ne postoji savrseno bice , stoga je savrseno svako cije mane mozes da svaris :)
A ja nju definitivno mogu da svarim , samo sto je mozda malo previsoka , eto jedino to ( ima oko 178)
Da je niza par santima bila bi i zgodnija , al' i ovako je meni top :))

- - - - - - - - - -

Ako ćemo o ženama bez premca....

Pogledajte prilog 339360

- - - - - - - - - -

liči na džima morisona

a pica ko da ju je zaštepala singericom

Selma je dobra riba , ima i boljih izdanja , msm 'de nije u odelu :D

A, ovo drugo da , lici na avet jbt:confused:

Brate Lanselote, bez uvrede ali ja ovo zovem lujka...nije li je sramota da se ovako slika narocito zbog toga sto joj je kvalitet slika krs po cemu se vidi da cak ni za pare ovo ne radi...uzas i strahota, meni jedino te dve reci budi i bas nista vise...

Brate Lanselote, bez uvrede ali ja ovo zovem lujka...nije li je sramota da se ovako slika narocito zbog toga sto joj je kvalitet slika krs po cemu se vidi da cak ni za pare ovo ne radi...uzas i strahota, meni jedino te dve reci budi i bas nista vise...

Ima i boljih slika msm rezolicije itd, al ja stavih ove ...ma kapiram ja da devojka ni u jednom smislu , sem u nekom sexualnom ( i iskljucivo takvom , jednokratnom ) , nije vau.
Kada napr. poredim nju i Kendall Jenerr , ova mi je sa atributima jaca , ali ona mi je prefinjana ( tip prefinjene lepote) , tako da postoji ogromna razlika .
Al' obzirom da mi ovde ( pogotovo muski) stavljamo samo ono sto nas asocira na sex , ili sa druge strane nam se dopada na jos neke nacine pride ...tako se i ova nadje ovde ;)

Ima i boljih slika msm rezolicije itd, al ja stavih ove ...ma kapiram ja da devojka ni u jednom smislu , sem u nekom sexualnom ( i iskljucivo takvom , jednokratnom ) , nije vau.
Kada napr. poredim nju i Kendall Jenerr , ova mi je sa atributima jaca , ali ona mi je prefinjana ( tip prefinjene lepote) , tako da postoji ogromna razlika .
Al' obzirom da mi ovde ( pogotovo muski) stavljamo samo ono sto nas asocira na sex , ili sa druge strane nam se dopada na jos neke nacine pride ...tako se i ova nadje ovde ;)

Толико лепих глумица, певачица, манекенки а ти стављаш дромфуље које као да су сад изишле из пициног парка.

Freyo, fejsbuk je prepun ovakvih devojaka. Ovo ti je "normalna" stvar danas.

Ma devojka dusu dala za sex , i ne nesto mnogo dalje od toga ...Dok neke druge koje sam postavljao imaju drugacije znacenje , drugaciji vid lepote itd...Kod ove nema prefinjenosti , vec cist sex .

- - - - - - - - - -

Mandovka il ne, bas je sexy :D

I meni je sexi , i sto bi rekli poziva na sex :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back