fighter vs 9/11
Ističe se
- Poruka
- 2.239
uglavnom, pročitao sam svojevremeno i jedno i drugo i mogu sa sigurnošću da ti kažem da su to dve vrlo loše napisane knjige, sa puno kontradiktornosti, nedoslednosti, sumnjivih likova i nepovezanih niti. Jedan filmadžija bi imao teške muke da napravi nešto shvatljivo od toga.
Što se znanja tiče, posedujem ga taman onoliko koliko mi treba, a to je s obzirom i na škole i iskustvo koje imam verovatno i vikipedija i google zajedno za ovo "znanje" kojim ti zračiš i logiku kojom pleniš.
Zatucan si kao da si čitao ne samo jednu knjigu u životu, nego kao da te je neko njom tukao u glavu 5x dnevno i zatukao ti svaku mogućnost da podigneš glavu i razmisliš njom.
eto tako ja tebe vidim.
Ajde i na skole i iskustvo... Reci cime se bavis...
Ovo je religijski pdf... Oces da resavamo zadatke!?
Moja logika je na savrsenom nivou. A u Kur'anu nema kontradikcija. To sto ih ti zelis naci i za sebe stvaras je druga stvar. To sto nisi uspio da shvatis poruku koja ti je prenesena je stvar koju treba da trazis kod sebe. Mozda nije problem u Kur'anu.
To sto mislis da sam zatucan je samo ruzan izraz za cvrstu vjeru koju ti nikada osim ako te Bog ne uputi neces imati. Ja se vrlo dobro brinem o svom zivotu na ovom svijetu... Ali isto toliko i za zivot poslije ovoga... Mozda uskoro svi umremo... I na Sudnjem danu svi budemo ozivljeni... Sta ces tada!?
A sa porukom gore samo pokazujes da si pun predrasuda. Ti si samo jos jedan u nizu onih koji imaju problema sa "kontanjem".
а то није лако, а буду и апстинентске кризе; поготову кад неко близак умре, у болести, пред опасношћу, у туги.