bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.702
ne toliko kad omatoris, maloOnda ću biti čiča koji je ogrezao u stoicizmu neće me doticati ništa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne toliko kad omatoris, maloOnda ću biti čiča koji je ogrezao u stoicizmu neće me doticati ništa

Ja sam do 50 mladićne toliko kad omatoris, malo

zelim ti toJa sam do 50 mladić

Kad može bred pit mogu i jazelim ti to

Pitanje za oba pola.
Zasto ste/biste prevarili partnera?
Da li biste oprostili prevaru, i, ako biste, zasto?
izvolite ...
i mislis da dete vara kad odraste zbog toga?To se vuce iz porodice,bolesni odnosi od malena prave ljude sklone prevari,otac ili majka promiskuitetni dijete to uvidja ili razveli se rano itd
i mislis da dete vara kad odraste zbog toga?
Kad može bred pit mogu i ja
Mislio sam na njegovu vitalnost u 62 godine.Bred Pit solidno izgleda,mediji ga precienili lik ima 1.76 i solidnu facu ja sam ljepsi od njega 10 puta a nisam ljepsi od Tyrone Powersa ,na ulici ces naci 10 tipova ljepsih od Bred Pita,ispade sada hvalim se a uopste se ne hvalim,hvalio bih se kada bih rekao da sam ljepsi od Powersa,Delona itd
Mislio sam na njegovu vitalnost u 62 godine.
Alen Delon je bio faca.
I Facu..Ako ga stavimo u kontekst vremena i uzmemo u obzir da je prostor za bilo kakve korekcije bio nula, ipak je možda i najbolji.Kao mlad najljepsi ali je i brzo propao jer nije zivio zdravo kao americki glumci neki,pusio cigare masu plus nije botokse radio itd,lik normalan,ali harizmu je uvijek imao Delon
Не мислим да ико има намеру да вара, има и таквих али они су посебна прича, немирни, нестални. Једноставно се догоди, где брак/веза ваљају преваре се ретко догађају. Превара јесте углавном последица а не узрок.Pitanje za oba pola.
izvolite ...
On sa 62 izgleda bolje nego većina srba sa 42. Uslovi života.Bred Pit solidno izgleda,mediji ga precienili lik ima 1.76 i solidnu facu ja sam ljepsi od njega 10 puta a nisam ljepsi od Tyrone Powersa ,na ulici ces naci 10 tipova ljepsih od Bred Pita,ispade sada hvalim se a uopste se ne hvalim,hvalio bih se kada bih rekao da sam ljepsi od Powersa,Delona itd.Bred Pit je lijep kada pored njega imas neke glumce karikature
I Facu..Ako ga stavimo u kontekst vremena i uzmemo u obzir da je prostor za bilo kakve korekcije bio nula, ipak je možda i najbolji.
Delon je imao perfektan sklad "slatke" face i oštrih kontura.
On sa 62 izgleda bolje nego većina srba sa 42. Uslovi života.
Tačno, dobre analize.Imao je spoj i muzevnosti i njeznosti zenske i to jedini plus imao je facu morofoloski koja je mogla da se transformise prirodno u 1000 razlicitih likova a i svakoj verziji je bio brutalno lijep ,
Muzevna etapa filmovi Le Gitan,Veuve Couderc
Etapa zenske ljepote filmovi - Plein Soleil,Les Felins

Strašno loše.Ok,ali kod Srba je dosta uticajan alkohol posebno pivo.,Srbi piju previse piva a i jedu masnu hranu,ne radi se o tome da covjek treba da jede kavijar ili losos pa kaze zdrava hrana skupa ta jeste ali moze da jede zdravu hranu koja nije skupa kikiriki,orah,jecam,ovas,vode dosta i piletinu umjesto jakih mesa, navike su kod Srba lose
Strašno loše.
Ne bih nikad prevarila partnera. Jer, ne primećujem druge muškarce kad imam pravog pored sebe.Pitanje za oba pola.
izvolite ...

u kontextu mnogo se naložišPohota? U kom kontextu?
...Ne bih nikad prevarila partnera. Jer, ne primećujem druge muškarce kad imam pravog pored sebe.
Ne bih nikad oprostila prevaru, jer to znači da mu nije stalo do mene. Da jeste, ne bi se to desilo.
Veoma jednostavno.

Ako ljubovnik ima neku šljaku u Nemačkoj. Dogovorićemo se.Pitanje za oba pola.
izvolite ...
Šta ne valja u mom odgovoru?

Каже се кад може Бред Пит могу и ја питKad može bred pit mogu i ja
Занимљива реченица коју је подстакла подсвестNe bih nikad prevarila partnera. Jer, ne primećujem druge muškarce kad imam pravog pored sebe.
Ne bih nikad oprostila prevaru, jer to znači da mu nije stalo do mene. Da jeste, ne bi se to desilo.
Veoma jednostavno.