Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.561
Zamišljam njihovu predigru, rvanje. haahahha
On se naloži jer je osvaja,
ona se naloži jer se brani.
Ali na kraju oboje pobjede, jer je on jači pa je "srva"![]()
Дословно пуцају кревети....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamišljam njihovu predigru, rvanje. haahahha
On se naloži jer je osvaja,
ona se naloži jer se brani.
Ali na kraju oboje pobjede, jer je on jači pa je "srva"![]()
Upravo tako. Onda joj nije stalo, nešto se drugo dešava
Ne vjerujem da bi to ikad uradila žena koja nije "fulja", koliko god hodala (ko) pokisla ahahahahOpa
Pa ne znam, ako nije neka fulja jer sad mi je već ispod časti da se smucam sa fuljama, ako je znam i znam da je dobra, a i da se loži na mene ono baš
Nisam pametan
Ima i ono, krenula u to, ali skapirala da nešto fali. Mnogo toga je u igri.Није стало, комбинација, неког прави љуморном... И шта све не још.
nekad i kosti , kad je loš danДословно пуцају кревети....

Ima i ono, krenula u to, ali skapirala da nešto fali. Mnogo toga je u igri.
Pa sad...recimo u mom slucaju nedostatak širine, razumevanja, gledanje sopstvene guzice. Uplašenost, neiskazivanje osećanja, pogubljenost. Možda i neutvrđenost u muškoj ulozi. Ili bar nepronalaženje sopstvene iste.Нечија даска у нечијој глави.![]()
Pa sad...recimo u mom slucaju nedostatak širine, razumevanja, gledanje sopstvene guzice. Uplašenost, neiskazivanje osećanja, pogubljenost. Možda i neutvrđenost u muškoj ulozi. Ili bar nepronalaženje sopstvene iste.
To je najgore, drago mi je da se slažešТачно тако.
Eto, ti i ja oko nečega da se složimoTo je najgore, drago mi je da se slažeš
U pa baš lepu žrtvicu podnosišNe bih oprostio nikada.
Gledam da ni ne varam.
Gleda da ne vara. Nije rekao ne varaU pa baš lepu žrtvicu podnosiš
da, baš je rastrzanGleda da ne vara. Nije rekao ne vara![]()

А ти њој? Исто то? Секс и љубав, да не мисли на друге?Samo sex i ljubaf![]()
Блажено незнање.Прво...не бих ни знао да ме и превари јер жене то умеју да сакрију.
Вероватно у неком другом смислу, то са ПутиномБлажено незнање.
Зато не бих ни био са женом коју ми је жао да преварим. Путин је лепо рекао "ако је превара неизбежна, превари први"
Ovo mi pojasni, molim te.Zato ženska treba da obezbedi tonu ljubavi i dobrog sexa.
Najsigurnije je da me baš izmori da ne mogu ni da mislim a kamoli šta drugo.
Pohota? U kom kontextu?Pohota?
Ozbiljan si?Из освете би је преварио.
Опростио бих је једном ако је волим. Други пут би' је ''убио'' од батина и избацио из куће. #АнтиСтрес

Ozbiljan si?![]()
Nasilan si?Наравно.

Nasilan si?![]()

To nije moguće, spamovanje je srž ovog foruma.Molim da se ne spamuje tema.![]()
Istina, al veruj mi ima svega...Žena kada nešto baš jako želi spremna je na sve.Ne vjerujem da bi to ikad uradila žena koja nije "fulja", koliko god hodala (ko) pokisla ahahahah
Fulje alkohol koriste kao opravdanje da ne ispadnu fulje, zar ne?