Shadow_woman
Poznat
- Poruka
- 8.542
Što podsvest?Занимљива реченица коју је подстакла подсвест
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što podsvest?Занимљива реченица коју је подстакла подсвест
ma hajte molim.vas, kakav je to post uopšte na ovakvom pdf-u, mislim- čemu?Šta ne valja u mom odgovoru?![]()
ma hajte molim.vas, kakav je to post uopšte na ovakvom pdf-u, mislim- čemu?![]()
pdf je adekvatan![]()
oladi nas jbt...smorili smo se kao slovakinje pred udajuOvo nije politika? Ja pogrešila
![]()
Glavni i osnovni razlog svake prevare je NEDOSTATAK ŽENSKOG ORGAZMA.Pitanje za oba pola.
Zasto ste/biste prevarili partnera?
Da li biste oprostili prevaru, i, ako biste, zasto?
izvolite ...![]()
Ovo je strasno iznenadjenje za meneGlavni i osnovni razlog svake prevare je NEDOSTATAK ŽENSKOG ORGAZMA.
Svi drugi razlozi što ih ovde budu navodili su samo dimna zavesa, i rezultat nepoznavanja seksualnog programa Homosapiensa.![]()
To je razlog i za mušku i žensku prevaru?Glavni i osnovni razlog svake prevare je NEDOSTATAK ŽENSKOG ORGAZMA.
Svi drugi razlozi što ih ovde budu navodili su samo dimna zavesa, i rezultat nepoznavanja seksualnog programa Homosapiensa.![]()
morace da pojasni, meni nista nije sada jasnoTo je razlog i za mušku i žensku prevaru?![]()
Tačno. Hoćemo primermorace da pojasni, meni nista nije sada jasno![]()
To je razlog i za mušku i žensku prevaru?![]()
Da, jednostavna uzročno-posledična veza, filovana neznanjem pre svega, strahom od ostavljanja i traženjem alternativnog rešenja.To je razlog i za mušku i žensku prevaru?![]()
Ali kakve to veze sa orgazmima ima, o tome smo vec ohoho pricaliМушко/женско кад друга страна не пружа задовољство крене у потрагу за новим партнером.
U redu je potraga za novim partnerom. Ne treba biti tamo gde si nesrećan. Ali onda odeš od osobe koja ti ne odgovara. A ne da je držiš pored sebe i uskraćuješ joj mogućnost da i ona nađe nekog kome će biti dovoljna.Мушко/женско кад друга страна не пружа задовољство крене у потрагу за новим партнером.
Gde ti ode ... pricas o vezi od dva dana?Da, jednostavna uzročno-posledična veza, filovana neznanjem pre svega, strahom od ostavljanja i traženjem alternativnog rešenja.
Upravo NEZNANJE dovodi do traženja alternativnog rešenja.
Možda je neznanje malo teža reč, hajde da je preimenujem u NEPOZNAVANJE SEKSUALNOG PROGRAMA PARTNERA .![]()
U redu je potraga za novim partnerom. Ne treba biti tamo gde si nesrećan. Ali onda odeš od osobe koja ti ne odgovara. A ne da je držiš pored sebe i uskraćuješ joj mogućnost da i ona nađe nekog kome će biti dovoljna.
to je uvek razlog broj 1.?Рецимо у браку. Породица, деца, много тога заједничког... Много тога од чега се не можеш одвојити. А секс није задовољавајући. Онда се људи одлучују на излете, покушавајући да надоместе тај недостака на другој страни.
to je uvek razlog broj 1.?
Pitanje je da li je bio pre zadovoljavajući? Ako jeste, znači da može biti opet. Popriča se sa partnerom i nađe rešenje. Da li je dete srećno što je u "očuvanoj" porodici , gde mu drugari govore "video sam ti tatu sa ovom ili mamu sa ovim" : Svet je mali.Рецимо у браку. Породица, деца, много тога заједничког... Много тога од чега се не можеш одвојити. А секс није задовољавајући. Онда се људи одлучују на излете, покушавајући да надоместе тај недостака на другој страни.
Ne sumnjam. Mlađe generacije su se toliko promenile u svemu, pa i u seksualnoj sferi, da je to prosto neverovatno.Ovo je strasno iznenadjenje za mene![]()
Kako može taj da voli, ako zna da će tim postupkom povrediti partnera? Znači da ne voli.Čula sam da
Vara onaj ko i dalje voli partnera, ali je nesrećan u tom odnosu i ne može da izadje iz njega, iz nekog razloga..
Pitanje je da li je bio pre zadovoljavajući? Ako jeste, znači da može biti opet. Popriča se sa partnerom i nađe rešenje. Da li je dete srećno što je u "očuvanoj" porodici , gde mu drugari govore "video sam ti tatu sa ovom ili mamu sa ovim" : Svet je mali.
Ti ne znas koliko ja imam godina.Ne sumnjam. Mlađe generacije su se toliko promenile u svemu, pa i u seksualnoj sferi, da je to prosto neverovatno.
Ne treba biti puno pametan, pogledajte seriju o Lenki i Lazi od pre 100 godina i pogledajte seriju o Marašu i Klanu , i biće svima jasno o čemu govorim.
Nedostatak ženskog orgazma je danas sveprisutan, jasno se očitava na licima žena koje svakodnevno srećemo na poslu, na ulici, na svim ovim paradama, mitinzima.
![]()