bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 13.060
Tako i ja mislim.Kako može taj da voli, ako zna da će tim postupkom povrediti partnera? Znači da ne voli.
Ne povređuje se osoba do koje ti je stalo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako i ja mislim.Kako može taj da voli, ako zna da će tim postupkom povrediti partnera? Znači da ne voli.
Ne povređuje se osoba do koje ti je stalo.
Pričam o generaciji od 25 do 50 godina koja je seksualno aktivna, nemam predstavu koliko je tebi leta, zar je to ovde bitno ?Ti ne znas koliko ja imam godina.
Nezrelo razmišljanje.Oprostio ne bih nikad, prevario..čim bi bilo kakve.. šanse![]()
Ja mislim da ste se izvestili da mozda nece provaliti..Nezrelo razmišljanje.
Znaš li da će žena saznati za prevaru još iste večeri kad legneš sa njom u krevet ?
Šta misliš, da možeš da prevariš program star nekoliko miliona godina?
Tipično za Srbina, koekude ?![]()
226 hiljada poruka a još neoženjen, koekude ?Dajem previse,svaka daje premalo,nije nam svaka veza ozbiljna
Guess i was lucky226 hiljada poruka a još neoženjen, koekude ?![]()
Nema šanse da ne registruje drugu sve se dešava na podsvesnom nivou, to što mi nazivamo SUMNJA je rezultat njene feromonske pretrage, gde je detektovan uljez.Ja mislim da ste se izvestili da mozda nece provaliti..
Glumci ste i vi...neNema šanse da ne registruje drugu sve se dešava na podsvesnom nivou, to što mi nazivamo SUMNJA je rezultat njene feromonske pretrage, gde je detektovan uljez.![]()
Sreće ? Što već nisi fasovo HIV ili ........ ?Guess i was lucky
Ne pijem kafu posebno ne s malicioznim nerazumljivim opaskamaSreće ? Što već nisi fasovo HIV ili ........ ?![]()
Možeš ti da glumiš koliko hoćeš ali feromonski trag ne možeš da obrišeš ?Glumci ste i vi...ne
Koekude(Karađorđeva poštapalica)...ja sam..konvertitTipično za Srbina, koekude ?![]()
U braku sam 28 god....moj "recept" dosada je bio ok. Za ženu/suprugu mora da bude..njega ili ga u svako vrijeme. Ove druge malo pričekaju.Nezrelo razmišljanje.
Znaš li da će žena saznati za prevaru još iste večeri kad legneš sa njom u krevet ?
Jedan od nacina prikrivanja tragova, nakon sto dodjes kuci iz stete i nakon sto si se onako umorno tusirao, navalis na zenu kao da vam je prva noc zajedno, ona ce biti zadovoljna a ti neces morati bezati po krevetu od nje i misliti hoce li na tebi osetiti miris seksa i nakon tusiranja.Početak kraja si pokrenuo samim ulaskom u zajednički krevet nakon povratka iz "štete".
Možeš ti da glumiš koliko hoćeš ali feromonski trag ne možeš da obrišeš ?Glumci ste i vi...ne
Eh, kad bi to bilo tako jednostavno.Jedan od nacina prikrivanja tragova, nakon sto dodjes kuci iz stete i nakon sto si se onako umorno tusirao, navalis na zenu kao da vam je prva noc zajedno, ona ce biti zadovoljna a ti neces morati bezati po krevetu od nje i misliti hoce li na tebi osetiti miris seksa i nakon tusiranja.
Radovane...svaka čast...za NobelaSve to odrađuje podsvesni program, savršeno precizno, žena postaje uznemirena, javlja se sumnja, nervoza, anksioznost. I odjednom počinje da obraća pažnju na druge muškarce, da traži alternativno rešenje. ?![]()
Ti slobodno nastavi sa teorijom ja cu i dalje da nastavim prakticno da guzim.Možeš ti da glumiš koliko hoćeš ali feromonski trag ne možeš da obrišeš ?
Eh, kad bi to bilo tako jednostavno.
Feromoni koje je švalerka izlučila ne ostaju na tvojoj koži da ih možeš sprati tuširanjem, već ulaze unutra, kreću se tvojim krvotokom, dolaze do tzv autonomnih OBRADNIH CENTARA.
Ovi centri obrađuju analiziraju njen feromonski genetski otisak, i određuju hoćeš li se "zaljubiti" u tu mladu sekretaricu, maserku ili trenera fitnesa ?
Zaljubio se ne zaljubio, feromoni švalerke se vezuju za tvoje feromonske nosače i ti ih počinješ odašiljati preko svojih pazušnih feromonskih emitera.
Supruga tokom noći, u snu, hvata tvoje feromone obojene švalerkom putem senzora u nosu, prenosi ih do svojeg OBRADNOG CENTRA koji detektuje DNK druge ženke i POKREĆE PROGRAM TRAŽENJA ALTERNATIVNOG REŠENJA.
Sve to odrađuje podsvesni program, savršeno precizno, žena postaje uznemirena, javlja se sumnja, nervoza, anksioznost. I odjednom počinje da obraća pažnju na druge muškarce, da traži alternativno rešenje. ?![]()
hvalaPitanje za oba pola.
Zasto ste/biste prevarili partnera?
Da li biste oprostili prevaru, i, ako biste, zasto?
izvolite ...![]()
Problem nastaje ako ti u dečjoj sobi imaš sina koji kroz tanke zidove sluša vašu prepirku, ko je koga prevario i zašto.Ti slobodno nastavi sa teorijom ja cu i dalje da nastavim prakticno da guzim.
U teoriji opcija za prepirku mozda i postoji, medjutim u praksi to nije slucaj, sanse za to prakticki ne postoje.Problem nastaje ako ti u dečjoj sobi imaš sina koji kroz tanke zidove sluša vašu prepirku, ko je koga prevario i zašto.
Ako guziš sve redom, znači da tražiš zadovoljstvo, koje nemaš u sopstvenom krevetu ?Ti slobodno nastavi sa teorijom ja cu i dalje da nastavim prakticno da guzim.
to znaci da treba pomoc lekara da trazis...Ako guziš sve redom, znači da tražiš zadovoljstvo, koje nemaš u sopstvenom krevetu ?
Nezadovoljan si svojom bračnom partnerkom?
Što dalje znači da je i tvoja supruga nezadovoljna ?
A nezadovoljna je jer joj ne pružaš orgazam.
Izostanak njenog orgazma povlači tvoju NESIGURNOST.
Flertovanjem i guženjem pokušavaš da kompenzuješ svoju nesigurnost. Uspeva li ti ?![]()