- Poruka
- 17.625
Obrenovicevci, banovicevci. On je apologeta i za Nedica. Rasne teorije i te budalastine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јел могуће да човјек може оволико глупости налупати?
Каже хладно: ,, условно речено постоје две генетике, америчка и руска. Америчка каже да смо сви постали од црнца."
Прсно сам од смијеха.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Human_skin_color
Damjanović je počeo kao šaljivdžija, kao komičar.
Pa i ti i svi vi se bavite kao i on nekakvim rasnim teorijama genetskih istrazivanja i apologetsvom Obrenovica i raznoraznih spodoba.
Питање различите боје људске коже није одавно некаква табу тема. Сви универзитети свијета су сложни по том питању, а то је да боја људске коже зависи (генерацијски) од сунца и услова живљења.
Pa i ti i svi vi se bavite kao i on nekakvim rasnim teorijama genetskih istrazivanja i apologetsvom Obrenovica i raznoraznih spodoba.
Какве су ово будалаштине? Расе се не разликују само по боји коже.Питање различите боје људске коже није одавно некаква табу тема. Сви универзитети свијета су сложни по том питању, а то је да боја људске коже зависи (генерацијски) од сунца и услова живљења.
Свјетска је наука то питање још дааавно ријешила... Само још шизофрене будале вјерују у некакве теорије завјере када је та (па и неке друге) ствар у питању.
Ja ne znam gotovo ništa o genetici. Ne znam o čemu pričaš.
I, šta sa tim? Bio sam mod i pošto je stara tema bila zaključana, Nina me je terala da otvorim novu.
Ne pravi se duduk
Najjaci je bio kada je rekao da je italijanska rec bambini nastala od nase reci babini...![]()
Какве су ово будалаштине? Расе се не разликују само по боји коже.
To je demokratska franacka banditska NATO propaganda zla, i naravno kada pratis te NATO banditske ustaske trendove upecas se kao i Radovan. To je nacisticka rasna borba, kao sto su komunisti imali klasnu borbu, umjesto carske borbe za pravdu.
Исто тако је црква палила научнике на ломачи када су говорили да је земља округла.
![]()
Nije, to je radila franacka banda. Srpski Car nikada to nije radio.
Tacno, franacke bande. Sve sto dolazi od NATO franaka je zlo koje treba unistiti.
To je covjece franacko banditsko carstvo. Kakve srpsko carstvo ima veze s tim?
Tacno, franacke bande. Sve sto dolazi od NATO franaka je zlo koje treba unistiti.
Je li tortura koju je Avakum Petrov proveo, koji je na kraju u kući bio zajedno sa svojim pristalicama spaljen 1682. godine, primer tog franačkog banditizma?