Radovan Damjanović, istina ili zabluda

Petrovic je bio ozbiljno popularan, moze se reci ,,mejnstrim" u Srbiji 2017-2019, na rts, pink, hepi itd ,,pod mac bato" ,,333 555" itd. Sve dok nije poceo da vrijedja Amfilohija i crkvu pred litije u CG, tad mu je naglo pala podrska. Opstao je na mrezama ali sad kao opskurna vise komicna licnost.

Radovan je bio skoro pa anonimna licnost masama dok se nije pojavio na BalkanInfo i HelmKast isto 2017-2018. godine. Kada je Petrovicu pao rejting Damjanovic je zauzeo vakum i postao nova zvijezda srpskih autonomasa i internet nacionalista.

Ma nije to tačno. Nije Radovan nikada bio anonim.

On je bio 1990-ih dosta atraktivan, sa Ljubišom Trgovčevićem, onom Kleopatrom, Zorkom i ostalima.
Jesi siguran da nije bio je atraktivan sa mis Borovog sela, Dajanom?

Maliciozan si i pokvaren. Čovek je imao kulturno obrazovnu emisiju srpsko-srpski rečnik i apsolutno nikakve veze imao nije sa opskurnim likovima. Više ti imaš veze sa Milanom tarotom nego on sa Trgovčevićem.

Srpsko-srpski rečnik na TV Art nije emitovan 1990-tih, nego naredne decenije.

Jesi siguran da nije bio je atraktivan sa mis Borovog sela, Dajanom?

Maliciozan si i pokvaren. Čovek je imao kulturno obrazovnu emisiju srpsko-srpski rečnik i apsolutno nikakve veze imao nije sa opskurnim likovima. Više ti imaš veze sa Milanom tarotom nego on sa Trgovčevićem.

Apsolutno nikada nije vodio obrazovni program. On je spasao u korpus opskurantskih persona koji su se javljali u tadašnjim medijima kao sastavni deo politike igara (pošto tada nije bilo baš za hleba). Prilično sam siguran da ni on sam ne smatra da je ikada imao nekakvu „obrazovnu“ emisiju, kako si ti upravo pokušao da volšebno proglasiš. :lol:

Ne čudi me da si kao i uvek netolerantan na tuđe mišljenje. I umeš da uvažiš isključivo nešto što se 100% slaže sa tobom, pa tako sam i navikao na ovakve iracionalne izlive besa kao u citiranoj objavi iznad. :roll: Čuj, „maliciozan“ i „pokvaren“ zato što kokoš nazoveš kokoškom. 😂 Pretpostavljam da boli, pa zato.

To što sad ti gajiš nekakve iluzije koje nemaju ni dodirne tačke sa realnošću, takođe mislim da su svi navikli. Pročitao sam šta si napisao - verujem, zaista mrtav ozbiljan - da je Damjanović uspostavio, tobože, nekakve „nove naučne metode“. :rotf: Tako da ti verujem da si ti gledao tada na Art televiziji taj program pomno, pa čak ga shvatao i ozbiljno. :mrgreen:

radovan je vic, mali srpski nacista jer se to isplati
Има ли шансе да нам презентујеш порекло и етимологију свеевропске речи 'роза', 'ружа', да
видимо колико си компетентан да судиш о Радовану?

Poslednja izmena:
Mislim da je clickbait. Pustio sam od početka i prošlo je više od pola, a Radovana još uvek nije ni spomenuo. Dakle, verovatno je izvučeno nešto samo usputno, prolazni komentar. Clickbait.
Ма, ја то ни не гледам, далеко било. Али ме нимало не изненађује то да је кликбејт. Само сам коментарисао ово ,,DOGADJAJ" на тамбнејлу - није Dj већ Đ.

Ма, ја то ни не гледам, далеко било. Али ме нимало не изненађује то да је кликбејт. Само сам коментарисао ово ,,DOGADJAJ" на тамбнејлу - није Dj већ Đ.

Pustio sam pred spavanje i zaspao negde na pola, tako da nisam video sve i ne znam da li je pominjano.

Ali ono što se evidentno vidi jeste koliko je povremeno Malagurskom bilo neprijetno u prisustvu Lučića. Izbegava teme, lomi prste, kaže ne znam, nisam se time bavio, nemam pojma i postavlja kontrapitanja sa skrene temu.

Аха, сад видим где сам се заебо. :mrgreen:

Inače, i pogledah. Onaj najgori tip clickbait-a; doslovno je Lučić dotično i izmislio. Dakle, falsifikat, blago rečeno.

Prvo bih pretpostavio da je Lučić toliko očajan da mora da izmišlja skroz, kako bi barem malo podigao preglede. Ali, kako se ne radi o tome, reč je samo o tome da je baraba, manipulator koji zna da će to privući masu da komentariše dole, a da snimak nije ni pogledala.

Tragedija je što ima nekih ljudi koji cene Lučića.

Inače, i pogledah. Onaj najgori tip clickbait-a; doslovno je Lučić dotično i izmislio. Dakle, falsifikat, blago rečeno.

Prvo bih pretpostavio da je Lučić toliko očajan da mora da izmišlja skroz, kako bi barem malo podigao preglede. Ali, kako se ne radi o tome, reč je samo o tome da je baraba, manipulator koji zna da će to privući masu da komentariše dole, a da snimak nije ni pogledala.

Tragedija je što ima nekih ljudi koji cene Lučića.

Back