Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 102.925
Nisam upoznat sa slucajem. Franacko carstvo je uvjek bilo kriminalno i banditsko i danas je. A srpsko carstvo je uvjek bilo dobro.
http://www.ikzs.com/index.php?stranica=pisac&rbp=354
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam upoznat sa slucajem. Franacko carstvo je uvjek bilo kriminalno i banditsko i danas je. A srpsko carstvo je uvjek bilo dobro.
Не пада ми на ум да гледам нешто што образлаже глупости које пишеш.Прва ствар не постоје расе, постоји само једна људска раса. И нисам причао о фенотипима, него о боји коже. Али ето, структура тијела и фенотип исто зависе од услова живота.
Исто тако фино научно поткријепљено.
Не пада ми на ум да гледам нешто што образлаже глупости које пишеш.
Могао би објаснити широком аудиторијуму како ако желе могу променити сопствене мишиће еволутивним путем,
зарад бољих спортских резултата.
Не верујем да ти није познато да припадници црне расе немају плочасте мишиће, цви мишићи су им вретенасти.
Такође могао би нас упутити зашто уопште постоји реч раса ако осим људске не постоји друга.
По теби су шнауцер и чивава припадници исте расе, псеће?
Не верујем да ти није познато да припадници црне расе немају плочасте мишиће, цви мишићи су им вретенасти.
Ispašće da im je srčani mišić takođe drugačiji-???????
Ма лупио сам по сећању. Прошло је неколико деценија од задњег часа биологије.???????
Која није толико злонамерна
Пази Недића не Тита не , краља Александра више НЕ него да , кнеза Павла НЕ , Петра Карађорђевића Да ,Карађорђа ДА.(Ја)Тако да по тим ставовима историчари се могу разликовати међусобно али ја сам говорио о укупном утидку за све време иако није он неко од кога нешто можеш прихватити али не проверити! Обсвезна провера!Jeste zlonamjeran. Pljuje po Car Aleksandru i Titu, velikanima istorije. Velica Obrenovice i Nedica. Tipicna ulicna beogradska kafanska hulja. Zato se i upusta u genetsko majmunisanje.
Пази Недића не Тита не , краља Александра више НЕ него да , кнеза Павла НЕ , Петра Карађорђевића Да ,Карађорђа ДА.(Ја)Тако да по тим ставовима историчари се могу разликовати међусобно али ја сам говорио о укупном утидку за све време иако није он неко од кога нешто можеш прихватити али не проверити! Обсвезна провера!
Зашто? Зато што је краљ Александар направио малу Србију па је поделио у бановине скроз па је Павле 1939. дозволио стварање бсновине Хрватске па је такође није евакуисао наше изворе из неоградске библиотеке остсвивши нас на милост и немилост усташама и комунистима.Jasno, i ti si vojvodjanski franacki agent.
Зашто? Зато што је краљ Александар направио малу Србију па је поделио у бановине скроз па је Павле 1939. дозволио стварање бсновине Хрватске па је такође није евакуисао наше изворе из неоградске библиотеке остсвивши нас на милост и немилост усташама и комунистима.
Онда јек Авној формира Србију поново без Македоније.
Дакле поставља се питање чији си ти агент.
Колико знам Дамјановић је завршио филозофски факултет, зна ли се са којом темом је дипломирао?
Иди лечи се психопато...Ma jok. Ko je god za Obrenovice i za Nedica, apologeta, je ustasa. Vrlo jednostavno. Franacki agent. Njemacki poltron.
Иди лечи се психопато...