Petar BSK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.059
Ne nosi džaba moje prezime
Talent in tha' blood bičez
Ova devojka ne zna odakle je jbt
 Gvajana ( a i Francuska Gvajana) se nalaze u Juznoj Americi,a ne u Severnoj... Ovako,izgleda kao fetis riba
 Gvajana ( a i Francuska Gvajana) se nalaze u Juznoj Americi,a ne u Severnoj... Ovako,izgleda kao fetis riba 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nosi džaba moje prezime
Talent in tha' blood bičez
 geografija joj ne ide
 geografija joj ne ide 

Ova devojka ne zna odakle je jbtGvajana ( a i Francuska Gvajana) se nalaze u Juznoj Americi,a ne u Severnoj... Ovako,izgleda kao fetis riba

meh, bio pijan
da nisam, ne bih ni pokušavao, tunjava je mnogo

svejedno, jedina čokoladna koja je ovde meni nadohvat ruke je ciganka Duda što živi sa čitavom dvocifrenom familijom u drvenoj baraci čiji ćale je silovao i ubio svoju rođenu majku.
 svejedno, jedina čokoladna koja je ovde meni nadohvat ruke je ciganka Duda što živi sa čitavom dvocifrenom familijom u drvenoj baraci čiji ćale je silovao i ubio svoju rođenu majku. ) ko zna šta bi meni uradio
 ) ko zna šta bi meni uradio 
ne videh ništasvejedno, jedina čokoladna koja je ovde meni nadohvat ruke je ciganka Duda što živi sa čitavom dvocifrenom familijom u drvenoj baraci čiji ćale je silovao i ubio svoju rođenu majku.
Da ja nju taknem(a bog'me ime opravdava njene dude) ko zna šta bi meni uradio

poslacu ti na PP
 poslacu ti na PP 
jbg kasnisposlacu ti na PP

Kakav si partibrejker ebote, još na osamnaestom rođendanu
 Pa daj, nisam mogla.. Htela sam povratiti.. Ne znam zbog čega. o.O
 Pa daj, nisam mogla.. Htela sam povratiti.. Ne znam zbog čega. o.O
 Bez kapi alkohola!
 Bez kapi alkohola! 

Ljudi moji... Kako sam se dobro provela!Bez kapi alkohola!

a zato heroin struji venama

Jos ces i da pijes...
 Jos ces i da pijes... ? To umanjuje moje šanse. Ne kontam šta me koj ****** zove, šta, da bismo pričali dok ja pijem pivo? To mogu kući, pozovem hotline i cirkam.
 ? To umanjuje moje šanse. Ne kontam šta me koj ****** zove, šta, da bismo pričali dok ja pijem pivo? To mogu kući, pozovem hotline i cirkam.
 haha, pala na glavu, e.. veselo, veselo
 haha, pala na glavu, e.. veselo, veselo Sad moram po pivo, ebeš ga...
 Sad moram po pivo, ebeš ga...