- Poruka
- 14.589
pa valjda sve po pola?Cekaj da dodje do podele nasledstva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa valjda sve po pola?Cekaj da dodje do podele nasledstva
4 ondaMir tamo.
![]()
Za @Jugoslav Čvarak bi najbolja bila Filipinka. To su žene koje ugađaju svojim muževima, tako kažu ljudi sa ovih prostora koji su ih oženili. Nijedan se nije pokajao.Da nađeš neku Indijku
Dečica
Super
Косоока јазавицаMir tamo.
![]()
м?Kažu, da daZa @Jugoslav Čvarak bi najbolja bila Filipinka. To su žene koje ugađaju svojim muževima, tako kažu ljudi sa ovih prostora koji su ih oženili. Nijedan se nije pokajao.
Jugija garant privlače kosooke jazavice, a možda i meleskinje. A to što je više puta rekao kako mu partnerka mora imati bjelo dupe je da malo glumi bjelog supremacistu.Kažu, da da
Ma on potajno voli sigurno i Filipinke i Meleskinje i ...

Aj sad mu uvalite ši boja.Kažu, da da
pazi se Jugoslave!Nema do bijelih ******...Jugija garant privlače kosooke jazavice, a možda i meleskinje. A to što je više puta rekao kako mu partnerka mora imati bjelo dupe je da malo glumi bjelog supremacistu.
@Jugoslav Čvarak
Samo bijele, ženske guzice...Kažu, da da
Sto brat nije po pola pomagao majci 30 godina,po mojoj racunici oko 60 000e,apa valjda sve po pola?
И ја бих погинула за брата.I nije ni blizu , naravno evolucioni razlog je zato sto delimo gene , ali ja imam 100% svojih gena pa bi umro za njih na keca.
Имате ли себе сад?Nemam ni brata ni sestru
Voleo bih da sam imao
Voleo bih da sam imao sebe pre svega
Pa onda brata ili sestru prema kojima bih se zaštitnički ponašao
Ја волим ћације.Zavisi.
Npr. Ako su Caci, niko ih ne voli.
Таква сам ја. И ја се још тражим, а доста годиница имам. Свиђа ми се ијекавица. Мислим да бих и ја лијепо писала.Ne još uvijek
Hvala vam Nataša što brinete![]()
ProbajteТаква сам ја. И ја се још тражим, а доста годиница имам. Свиђа ми се ијекавица. Мислим да бих и ја лијепо писала.![]()
Ако сте двојко-кругаш по срцу и души, далеко Вам лијепа кућа. Осим ако нисте имуни на аутошовинизам. Да се одам разумјемо неке ствари.Probajte
Lijepo je
Jesam "krugo-dvojkaš" po rođenju, i u srcu i duši
Ali kad krenem ijekavicom
Joj uzbuđenja i miline![]()
Ако сте двојко-кругаш по срцу и души, далеко Вам лијепа кућа. Осим ако нисте имуни на аутошовинизам. Да се одам разумјемо неке ствари.![]()
То је проблем са двојкашима. Не мисле. Да су то. Није важно, ја сам отвореног ума, а тегле је боље да су затворене. Налепницу сте сами себи залијепили. Ако се добро сјећам. Иде ли ми ијекавица?Ne smatram sebe autošovinistom
Krug dvojke je nešto iznad toga svega
Moj kraj
Moj izvor
Izađimo iz tegli u koje nas raspoređuju oni koji nas ne poznaju
Kalabrijska poslovica
Uh uhТо је проблем са двојкашима. Не мисле. Да су то. Није важно, ја сам отвореног ума, а тегле је боље да су затворене. Налепницу сте сами себи залијепили. Ако се добро сјећам. Иде ли ми ијекавица?
Ја волим ћације.Је л' то проблем некоме?
Који сте то ви? То што се Вама моји одговори не свиђају, не значи да нису тачни. Седење није тема овде.То је проблем Србији.
Приметили смо да си Ћацика још на суседној теми на којој си правдала Жвалибабин начин седења.
Који сте то ви? То што се Вама моји одговори не свиђају, не значи да нису тачни. Седење није тема овде.