Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bokte mazo, dolazim do kuće, i da uzmem ključeve koji obično stoje na simsu pored vrata, a ono, ebena ptičurina :eek:
Ja neam pojma šta je ono
dal je golub ili štaveć. Liči čak i na papagaja. Žut je valjda... al opet, može biti i golub
brate mili al sam se usrrao... a ključ ispod njega. Ja nekako uzmem i on i dalje tu stoji.
Au koji trip

Bokte mazo, dolazim do kuće, i da uzmem ključeve koji obično stoje na simsu pored vrata, a ono, ebena ptičurina :eek:
Ja neam pojma šta je ono
dal je golub ili štaveć. Liči čak i na papagaja. Žut je valjda... al opet, može biti i golub
brate mili al sam se usrrao... a ključ ispod njega. Ja nekako uzmem i on i dalje tu stoji.
Au koji trip

Jel ziv, da nije neka lutka xD Zez se, verujem ti... Ja bih ga verovatno tresnuo pa sta bude :lol:

Inace :rotf:

http://www.medio.rs/55828_Sipale-ro...lksejk-kako-bi-duze-ostale-na-Internetu!.html

Koliko glupih ljudi ima. A žene što su glupe, pa to je neopisivo.

Blejimo gajbi kod jednog lika, i sad, svi se nešto cimaju, izlaze, ovi polupijani, ovi spavaju, ja pogubljen stojim i vidim nečiji telefon.
Čiji li je majku mu, pitam sve, svako ima...
Neki crveni, ne znam model, na rasklapanje, malo stariji model. I odjednom dolazi neka likuša sa likom," i kaže: e moj je, ja greškom uzela ovo..."

kad skontah, to "ovo" što je uzela je ebeni daljinski :hahaha:

Da li je moguće da je neko toliko glup :rotf: Još nije ni bila pijana, pa aj da postoji neki izgovor, u pizzdu majčinu :mrgreen:

1129_547742235237086_1034818690_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back