Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Lik se otvorio ko lubenica na drumu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lik se otvorio ko lubenica na drumu

Hahahah najjače ovo "Kako sam ružan, ili kako sam baš ružan"Inace zove me drugarica da idemo u nocni klub neki. Ja se sve neckam, em mi se ne ide, em ih ne volim, em mi se ne daju pare. Ali onda pocne da me moli i kaze besplatan ulaz. I nekako me namoli, a ja razmisljam, aj kad je besplatno, da mrdnem malo iz kuce. Dolazimo mi tamo, ona se nesto unervozila. Pitam je u cemu je problem, ona nista. Malo mi cudno, al reko ajde, zensko, verovatno nesto glupo. Ulazi ona pre mene, ja svrljam pogledom okolo i primetim plakat.
"Ulaz 300 din. Lepsa polovina besplatno" Prvo sto sam hteo je da se okrenem i odem, al bilo mi glupo da je ostavim samu, jos nocni klub, ima manijaka svakakvih. Upadam ja, ona me ceka, ne sme da me pogleda. Razmisljao sam dal da je napsujem, no bilo mi zao, znamo se od prve godine zivota. Kaze drugacije nije mogla da me natera da izadjemo. Ja je pitao sto nije zvala neku drugaricu, ona kaze "htela sam s tobom da izadjem". Do tad sam bio jako ljut, razgovarao sam s njom strogo formalno, ali razbi ljutnju tim recima. Istopi me. Kasnije mi rece i da je htela da mi se osveti za to sto sam je posramio pred njenim roditeljima. Sto jes, jes, dupe sam joj pomerao s njenim caletom. (bez perverzija molicu)
Jesam puko boga para to vece, posto sam i njoj platio par pica, ali na kraju bilo lepo, upoznao par novih ljudi, ukljucujuci i neke kineze i izrazito simpaticnu kineskinju. To je sada druga u mom imeniku xD Izasao sam jednom s jednim kinezom, a on lik poveo sve svoje drugare i drugarice kineze. Ljudi ko ljudi, al brate bilo mi glupo, narocito kad one kineskinje pocnu nesto na kineskom i gledaju u mene, pa nzm dal pricaju kako sam ruzan ili kako sam bas ruzan.

Kakve sam dve cigancice video danas, da ne poveruje covek...nikad ne bih pogodio da su ciganke da mi ortaci nisu rekli...znaci kao biseri su...prelepe, ali ih mracna prljava skoljka (iliti kontejner) drzi podalje od ociju javnosti. Tuga...![]()
Sto te je sramota, nisi nista bolji od nje... I cigani su ljudi....
Nije bilo vredno te male dojke da me raskrvariebote, sinoć popio boga oca, i čisto iz zaebancije uvatim jednu likušu za dojčicu(mala, al slatka) i ona me udari,
ja još jednom, izazivam a ona zapreti pesnicom, i treći put kad sam je stisnuo ona me bogami opali, ne jako al ugrizao sam se za jezik
Pa boli ebe keve
i krv mi krenula, ona se izvinjava, al ebeš toNije bilo vredno te male dojke da me raskrvari
Al od alkohola nisam osećao potpuni bol koji me je sustigao jutros oko 6. Utrnuo mi jezik, ko da mi neko stalno testeriše
I dalje ne mogu da pričam kako treba xD

A i eto dokaza da devojke mogu da budu opasne... Kad smo vec kod neosecanja bolovo zbog alkohola, otiso negde napolje da pisam i prosto se opruzio na ledja, tresnuo glavom, rukom, kolenom i kukom (skapiracete malo kasnije kako znam)... Ustajem ja, kao da mi nije nista, odlazim nazad u kafanu (u wc bila guzva, neko ze guzio, sta li vec, pa sam morao da izadjem) drug mi kaze, krvaris, ja pogledam, uzmem salvetu i obrisem. Interesantno da sam se posle pada otreznio, kao da je sav alkohol ispario (a nije) i bol nisam osecao. Sutradan se budim, lakat duplo veci, na kuku modrica velicine teniske loptice, koleno ne mogu da savijem, glava ubija, dal od alkohola ili od udarca ne znam...ebote, sinoć popio boga oca, i čisto iz zaebancije uvatim jednu likušu za dojčicu(mala, al slatka) i ona me udari,
ja još jednom, izazivam a ona zapreti pesnicom, i treći put kad sam je stisnuo ona me bogami opali, ne jako al ugrizao sam se za jezik
Pa boli ebe keve
i krv mi krenula, ona se izvinjava, al ebeš toNije bilo vredno te male dojke da me raskrvari
Al od alkohola nisam osećao potpuni bol koji me je sustigao jutros oko 6. Utrnuo mi jezik, ko da mi neko stalno testeriše
I dalje ne mogu da pričam kako treba xD

sto nisi to kulturno odradio, opipas dojcicu a ne dobijes po labrnji...ona srecna, ti srecan, svi zadovoljni![]()
![]()

Ovaj put sam se uplašio žešće 
Haha, ima jedna ovdje isto tako, a sramota me da kažem da je lijepa, svi je napušavaju (ne kurrca) i zaobilaze je. ja joj nisam prilazio al jbt lijepo za vidjeti kako god
A i nije prljava k'o oni klasicni cigani, normalno deluje, kazem ti, ne bih n provalio da je ganka... 
Sam si trazio...
Ali sta te briga, ako ti se izvinjavala navali opet, znaci da joj nije toliko smetalo...A i eto dokaza da devojke mogu da budu opasne... Kad smo vec kod neosecanja bolovo zbog alkohola, otiso negde napolje da pisam i prosto se opruzio na ledja, tresnuo glavom, rukom, kolenom i kukom (skapiracete malo kasnije kako znam)... Ustajem ja, kao da mi nije nista, odlazim nazad u kafanu (u wc bila guzva, neko ze guzio, sta li vec, pa sam morao da izadjem) drug mi kaze, krvaris, ja pogledam, uzmem salvetu i obrisem. Interesantno da sam se posle pada otreznio, kao da je sav alkohol ispario (a nije) i bol nisam osecao. Sutradan se budim, lakat duplo veci, na kuku modrica velicine teniske loptice, koleno ne mogu da savijem, glava ubija, dal od alkohola ili od udarca ne znam...
Znaci ide napred, a pada kao da je isla u suprotnom smeru i to na stomak i facu, a ruke lepo pored tela kao da spava...mi se pokidali. 

Juče sam bila na nekom 18. rođu... Popila sam samo sok, ali zbog umora sam se osećala... Ne znam ni ja.. :SE moj Direkte, kol'ko kasniš..Juče sam bila na nekom 18. rođu... Popila sam samo sok, ali zbog umora sam se osećala... Ne znam ni ja.. :S