Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ironija je kad likuša koju si hteo a verovatno i mogao da poebeš se nađe u tvom stanu, ali ne! Nije došla kod tebe već kod tvoje sestre, jer su drugarice. Jes' da sam je preko nje i upoznao donekle al opet... baš gadan osećaj :mrgreen:

do_it_phaggot.gif

Ja sam umro od smeha na ovom asku... LoLoLoLoL

Neko pretio burazeru i ja usao da vidim o cemu se radi, sto je podrazumevalo aktiviranje aska, i sad mi stizu neka pitanja XD Imam neku obozavateljku, ili me neko zajebava, a imam i nekog bolesnika....

Moja keva je stenjala i znojala se kad nikad u zivotu. Vikala je tvoje ime toliko, da je probudila komsiluk. Svaki put kad bi glavic prosao, rekla bi da osjeca toplinu u sebi. Kad si svrsio usta, kao da je prosao med kroz grlo.

Lici na Direkt stajl, ali mislim da nama dragi Stefan malo vise postuje svoju majku...

akuta znao sam da si kreten :lol:

Ali tek sad shvatam da nisam bio u zabludi(na neki način sam ipak priželjkivao da me ubediš u drukčije, da možda čak i grešim) i to čim si napravio ask... kao navodno zbog burazera a ovamo raste ego kad te "obožavateljke" spopadaju
Daj ne serri leba ti.

I ja te svejedno ni nemam na fejsu pa tako ne znam ni dal' imaš esk, a ovaj kreten koji ti je pisao je jednostavno retardiran, ja ne bih nikad na taj način pisao da unižavam ne sebe već druge preko sebe.

akuta znao sam da si kreten :lol:

Ali tek sad shvatam da nisam bio u zabludi(na neki način sam ipak priželjkivao da me ubediš u drukčije, da možda čak i grešim) i to čim si napravio ask... kao navodno zbog burazera a ovamo raste ego kad te "obožavateljke" spopadaju
Daj ne serri leba ti.

I ja te svejedno ni nemam na fejsu pa tako ne znam ni dal' imaš esk, a ovaj kreten koji ti je pisao je jednostavno retardiran, ja ne bih nikad na taj način pisao da unižavam ne sebe već druge preko sebe.

Da si ti ziv i zdrav, napravio sam ga jos pre, pa ne znam tacno, kad se pojavio xD Ali sam se smorio... I sad sam usao zbog brata, i kad sam njemu nesto pisao nisam provalio da je stiklirano da se deli preko fejsa xD I onda je sve krenulo na dole.... Ali uzivam da citam sta neki retardi pisu xD

P.S.

A i mnogo je lepo kad ko anonimus zaprckujes izrode sa aska... Na ovo mislim... :rotf: Kad im kenjas ko anonimac a onda ti odgovaraju xD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back