Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne videh ništa :lol: svejedno, jedina čokoladna koja je ovde meni nadohvat ruke je ciganka Duda što živi sa čitavom dvocifrenom familijom u drvenoj baraci čiji ćale je silovao i ubio svoju rođenu majku.
Da ja nju taknem(a bog'me ime opravdava njene dude :mrgreen: ) ko zna šta bi meni uradio :lol:

ej-seki-seki-tako-ti-.jpg

Kidanje z:D

Najviše hejtujem svoju EBENU neodlučnost faaaaaaaaaaaaak :evil:

A postoji mogućnost da opalim jednu večeras, jedino treba da se iscimam 20 km odavde i da imam neki ške, dovoljno da se napijemo oboje i zaboravimo na obostrane ružne njuške.
Ali mene tako mrzi, iako sam ovih dana monkey-horny tako da bih poebo koru od banane

Kad juče nisam nigde išao jer me je mrzelo, planirao da se opijem kući a onda me mrzelo i po pivo da odem. A uvek sam mogao da odem po pivo kakvo god nevreme da je napolju -.-

gah, sad mi javila da se juče odvalila... pritom i pala na glavu
dovraga koliko pijan moraš biti da bi pao na glavu :lol: ? To umanjuje moje šanse. Ne kontam šta me koj ****** zove, šta, da bismo pričali dok ja pijem pivo? To mogu kući, pozovem hotline i cirkam.

Već smo se dovoljno zaebavali i tad je valjda skontala da ja ne želim da je držim za ruku i šetam kroz grad, hoću da je zajašem na čistoj posteljini u seoskoj kući kod starog groblja.
Ebote, za 20 min mi ide bus a moja neodlučnost sve veća :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back