Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U stvari skontao sam da ipak nije bilo bezrazložno, znam šta me je zadržavalo, a to je ona pesma, ona nedovršena ujedinjena sa posebnom strofom stvorenom ranije savršeno se uklapajući u ovu ja nisam ni mogao da je završim ali je podsvesno iz te misli nastala ova sa svojih osam stihova.
Jes'
to je vrednije od svake pićke.

Nije pizdurina ne miriše na greh kao moj jedanaesterac naglo prekinut poslednjom neujednačenom strofom :cool:

To kad ne žurim samo, onako polagano krenem pa kad stignem :lol: A i ovo je opaki deo Zrenjaninca, ne bih baš da testiram koliko dugo mogu da preživim :mrgreen:
kako god, nadam se da ću barem u petak moći da je dograbim. Dobro parče, onako mesnato, pravo seosko čeljade a nije ni tol'ko glupo(osim što pada na glavu xD).

Ipak, sad onako pijan, kad razmislim, nijedna osim moje Persefone ne mož' da parira nijednoj. Krv ti 'bem, nedostaje mi dobrano. Kad samo pomislim da nas okean razdvaja dođe mi da se reinkarniram u Mojsija i razdvojim tu krvavu vodu na dva dela tako da put između nas postane prohodan.

:rotf:
tumblr_m653qptPoP1r5j32yo1_250.gif

Thank me later bičez :cool:

Barnijeve knjige(as seen in How i met your mother) Bro Code i Playbook :lol:

carski :mrgreen:

http://thepiratebay.se/torrent/7371...e_Bro_Code_by_Barney_Stinson_as_seen_on_how_i

Coveka je u sustini proslavio jedan film ( Harold i Kumar ),tacnije prikazao ga na nacin kao sto je prikazan Barni. Na tome je izgradio karijeru :lol:

Inace,razmisljam se ,da li puci 12 soma za pripreme za faks ? Lakse bi mi bilo oko ucenja,ali uopste nisam siguran da li zelim ga da upisem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back