Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.175
Daj mi braniteljsku pemziju i vidit ćeš kako ću je volit, sve po šnjuri...Ja sam jako razočaran ovim tvojim odgovorom!
Odmah na prvi Thompsonov ili bar Škorin koncert...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj mi braniteljsku pemziju i vidit ćeš kako ću je volit, sve po šnjuri...Ja sam jako razočaran ovim tvojim odgovorom!
Odmah na prvi Thompsonov ili bar Škorin koncert...
Vidi njega, samo materijalno. Strašno. A nisi čuo za ono, "Ne pitaj što tvoja zemlja može napraviti za tebe, nego što ti možeš napraviti za svoju zemlju!"Daj mi braniteljsku pemziju i vidit ćeš kako ću je volit, sve po šnjuri...
A što ćemo sa svim ovim braniteljima?Vidi njega, samo materijalno. Strašno. A nisi čuo za ono, "Ne pitaj što tvoja zemlja može napraviti za tebe, nego što ti možeš napraviti za svoju zemlju!"
Pa jesi li sudjelovao u Domovinskom ratu? Gdje si bio 1991.?A što ćemo sa svim ovim braniteljima?
Pa valjda je red da i ja dobijem nešto.
U Minhen bojnoj, ali sve i da sam želio, ne bi me mater i ćaća pustili, imao sam 11 godina.Gdje si bio 1991.?![]()
Mogao si poštu da nosiš ako ništa drugo, danas bi bio jedan od milion registrovanih branitelja!U Minhen bojnoj, ali sve i da sam želio, ne bi me mater i ćaća pustili, imao sam 11 godina.
![]()
Pa kak onda da dobiješ braniteljsku mirovinu?U Minhen bojnoj, ali sve i da sam želio, ne bi me mater i ćaća pustili, imao sam 11 godina.
![]()
Pa kako kad sam bio u Minhen bojnoj, već bi ja želio lažnu pemziju.Mogao si poštu da nosiš ako ništa drugo, danas bi bio jedan od milion registrovanih branitelja!![]()
Pa lažnu.Pa kak onda da dobiješ braniteljsku mirovinu?![]()
Mogao si da dođem na more i završiš posaoPa kako kad sam bio u Minhen bojnoj, već bi ja želio lažnu pemziju.
ZATO MAMA ZNA!!!Obozavam.
Ne znam ni sam da li vise volim Andreja Vucica, ili Aleksandra Vucica.
Pa traži od Njemačke mirovinu, kad si bio tamo? Što tražiš od Hrvatske?Pa lažnu.
Njemačku volim, kao što volim i SRH, tu državu nikada ne bi prevario.Pa traži od Njemačke mirovinu, kad si bio tamo? Što tražiš od Hrvatske?
SnimkeTipični algoritam iz Zenice.
Pa traži onda od njih to što smatraš da ti pripada.Njemačku volim, kao što volim i SRH, tu državu nikada ne bi prevario.
Pa ne želim oštetiti Njemačku.Pa traži onda od njih to što smatraš da ti pripada.
Govorio sam o slobodnom vremenu.Ne kako si to uspeo da zakljucis?
Cenim.da sam jasno napisao da kada se zazelim nekih dragih ljudi - dodjem. Cenim da je to moja odkuka a ne tudja.
P.S. ako radis, imas radno vreme, obavezu da se negde pojavis zbog posla, ispunjenje rokova... to su primeri kako ti neko drugi organizuje vreme
Ali oštetiti Hrvatsku, s tim nemaš problema i još si nezadovoljan što je nisi oštetio?Pa ne želim oštetiti Njemačku.
Vidiš kako ti znaš.Ali oštetiti Hrvatsku, s tim nemaš problema i još si nezadovoljan što je nisi oštetio?
Pa idi onda u BiH i Srbiju...Vidiš kako ti znaš.
![]()
Ali ako te išta tješi, jednako tako bi zajebao i BiH i Srbiju.
Ja u slobodno vreme dodjem u Srbiju da obidjem drage ljude....Govorio sam o slobodnom vremenu.
Pa što si pobego od njih kad su ti tako dragi?Ja u slobodno vreme dodjem u Srbiju da obidjem drage ljude....