Volite li svoju državu?

Volite li svoju državu?

• da

glasova: 12 60,0%
  • ne

glasova: 10 50,0%

• Ukupno glasova
    20
Volite li svoju državu? Snalazite li se u njoj ili lutate kao stranac? Koliko vam je pružila ili uskratila?
A stanovnike? Da li ste je voljeli i bili ponosni što ste stanovnik te države, a ako ne kada ste se odvojili od identifikovanja sa njom?
Šta bi mijenjali u svojoj zemlji?
Jeste li spremni braniti je srčano od neprijatelja?
Možda bi je rado napustili?
Koje su prednosti biti stanovnik zemlje koju smatrate svojom državom?
Da li je osjećate kao svoju?
moja drzava je cela planeta a celo covecanstvo moja familija. I kada se "borim" za Srbiju, ustvari, borim se za celo covecanstvo. "Operisan" sam od nacionalizma , jer je svaki nacionalizam, ukljucujuci i religije je idealno oruzje za manipulacije nad narodima sveta.
Zato je moja borba koncentrisana na globalnom nivou. Svaka propala obojena revolucija je profit za covecanstvo a poraz za hegemona. Zlo ne sme pobediti ni u jednoj drzavi sveta , ukljucujuci i Srbiju.
Svi znamo sta znace ovi politicki dogadjaji u Srbiji zadnjih 10 meseci, i svi znamo sta bi se dogodilo da Rotschild izadje kao pobednik u ovoj obojenoj revoluciji u Srbiji.

Wolim swoju držawu pogotowo odkad ju je gospodin vucic unapredijo i poboljšo nakon uklanjanja žute bagre štoj ukrala 629 milijardi evri
A ono što je najbolje, nikada mu za to nećeš morati reći hvala.

1000005831-overlay.png

🥲

Back