Prijateljstvo izmedju muskarca i devojke:DA ili NE?

giovaniI:
Mislite li da je moguce iskreno prijateljstvo uzmedju muskarca i djevojke,bez ikakvih drugih primjesa??
Da cujem komentare:da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i djevojke???

Hm da...Ja sam bila prijatelj...pa vise od 15 god sa covekom koji je inace, BIO uzasno seksualan...Bio mi je utociste...Sad, kad ga vise nema, zalim sto nije bilo "drugih primesa"...Ono sto smo osecali jedno prema drugom, bilo je jako...Uzasno jako...Tako sam ga dobro poznavala...Yebi se I....da li cu se ikad navici na tu prazninu?

septembar:
Hm da...Ja sam bila prijatelj...pa vise od 15 god sa covekom koji je inace, BIO uzasno seksualan...Bio mi je utociste...Sad, kad ga vise nema, zalim sto nije bilo "drugih primesa"...Ono sto smo osecali jedno prema drugom, bilo je jako...Uzasno jako...Tako sam ga dobro poznavala...Yebi se I....da li cu se ikad navici na tu prazninu?
znaci sto bi se reklo:dosla maca na vratanca?
ali kasno,..pa uzasno!!!!!!
e bar ti niko drugi nije kriv,.. :-| :-| :-| :-|

giovaniI:
znaci sto bi se reklo:dosla maca na vratanca?
ali kasno,..pa uzasno!!!!!!
e bar ti niko drugi nije kriv,.. :-| :-| :-| :-|

Kako ovo plasticno zvuci...Nemas pojma o cemu kuckas i ne znam odakle ti pravo da zakljucujes da mi je uzasno sto je kasno??? Dakle.....Uzasno mi je sto sam ceo zivot provela pored coveka sa kojim sam mogla da budem najsrecnija osoba na svetu i sto sam dozvolila da to ostane samo prijateljstvo.Jer i da mi je bio nesto vise, uvek bi mi na prvom mestu bio PRIJATELJ. Njegovo postojanje u mom zivotu je, pored moje dece nesto najbitnije i najposebnije. Najsvetlije...

ne,nego je uzasno sto ti je trebalo da ga izgubis,pa da shvatis koliko yi je znacio i da si pogrijesila sto"nije bilo drugih primesa"...
naravno"i da ti je bio nesto vise, uvek bi ti na prvom mestu bio PRIJATELJ."
p.s.ako grijesim ispravi me,ali sam iz tvoga posta shvatio da on ne postoji u tvom zivotu vise,i da je nekada davno,sve ostalo na tom prijateljstvu i da ti sada zbog toga zalis?

Dok sam bio u osnovnoj verovao sam da je prijateljstvo izmedju muskarca i devojke moguce jer sam imao najbolju drugaricu sa kojom sam dosta pricao i stvarno sam mislio da mi je drugarica.Medjutim ona me je posle muvala, priznala mi je da zeli nesto vise,i od tad sam shvatio da to prijateljstvo nije nikad ni postojalo.Kad sam dosao u srednju opet bilo je brdo drugarica, i video sam da neke od njih zele nesto vise, medjutim bila je tu jedna koja mi je stvarno prisla ko drugarica. Ali ne znam, ne znam kako da gledam to, da li i ona mozda zeli nesto vise.Mislim da to prijateljstvo postoj ali do odredjene granice.

Dulence88':
Dok sam bio u osnovnoj verovao sam da je prijateljstvo izmedju muskarca i devojke moguce jer sam imao najbolju drugaricu sa kojom sam dosta pricao i stvarno sam mislio da mi je drugarica.Medjutim ona me je posle muvala, priznala mi je da zeli nesto vise,i od tad sam shvatio da to prijateljstvo nije nikad ni postojalo.Kad sam dosao u srednju opet bilo je brdo drugarica, i video sam da neke od njih zele nesto vise, medjutim bila je tu jedna koja mi je stvarno prisla ko drugarica. Ali ne znam, ne znam kako da gledam to, da li i ona mozda zeli nesto vise.Mislim da to prijateljstvo postoj ali do odredjene granice.
pazi se,. :lol:

giovaniI:
ne,nego je uzasno sto ti je trebalo da ga izgubis,pa da shvatis koliko yi je znacio i da si pogrijesila sto"nije bilo drugih primesa"...
naravno"i da ti je bio nesto vise, uvek bi ti na prvom mestu bio PRIJATELJ."
p.s.ako grijesim ispravi me,ali sam iz tvoga posta shvatio da on ne postoji u tvom zivotu vise,i da je nekada davno,sve ostalo na tom prijateljstvu i da ti sada zbog toga zalis?

Zalim jer mu se zivot ugasio. Zalim jer sam bila slepa pored ociju. Zalim zbog mnogo toga vezano za njega.

Ja sam dugooo bio zaljubljen u najbolju drugaricu.Ona to nije znala.Da ju je neko pitao ``da li je moguce musko - zensko prijateljstvo?`` ona bi rekla ``moguce je,,. A zasto?Zato sto nije imala pojma sta osecam prema njoj.Kasnije, gle cuda, obrnuta situacija...A znali smo se 8 godina. Vise nismo u kontaktu.
Pre nekoliko godina, zaljubio sam se u drugu drugaricu.Ista prica.I gle cuda - bili smo zajedno, samo jedno vece (no sex).Sa njom se vidjam gotovo svaki dan (drugarski) nikada nista izmedju nas.Imam dugu vezu...
Dakle, giovanill, NEMA, musko zenskih prijateljstava. Ima u jednom smeru - ne dvostrano.Ja mislim da si se ti zaljubio u neku svoju drugaricu...jesam li upravu?

Back