Prijateljstvo izmedju muskarca i devojke:DA ili NE?

Treba mi jedan savet.. ne znam sta mi je cinite, u dilemi sam... pa vas molim....
Upoznao sam se sa jednom devojkom pre neki dan,... Svadja mi se, totalno je OK, vrlooooo pametna.. Jedna od retkih devojka za kojom sam se bas lepo ispricao (teme nisu bitne), setao, sa kojom mi je 3 sata proslo kao 3min... Ne poznajemo se dovoljno i toga sam svestan... Mislim da sam ostavio pozitivan utisak na nju... Ne znam sta radim, jako mi je stalo do nje (hteo bih da osanemo dobri ortaci, a voleo bih i da smo zajedno u nekoj vezi...)
Ne bih voleo (ako nesto krene naopako) da sutra prolazimo jedno pored drugog kao pored turskog groblja... Ne znam da li da je muvam ili da ostanemo drugari... Takvu osobu ne upoznajem svaki dan tako da mi nije sve jedno...

Voleo bih da cujem neke vase savete, komentare..

Pozdrav svima!

nid:
Treba mi jedan savet.. ne znam sta mi je cinite, u dilemi sam... pa vas molim....
Upoznao sam se sa jednom devojkom pre neki dan,... Svadja mi se, totalno je OK, vrlooooo pametna.. Jedna od retkih devojka za kojom sam se bas lepo ispricao (teme nisu bitne), setao, sa kojom mi je 3 sata proslo kao 3min... Ne poznajemo se dovoljno i toga sam svestan... Mislim da sam ostavio pozitivan utisak na nju... Ne znam sta radim, jako mi je stalo do nje (hteo bih da osanemo dobri ortaci, a voleo bih i da smo zajedno u nekoj vezi...)
Ne bih voleo (ako nesto krene naopako) da sutra prolazimo jedno pored drugog kao pored turskog groblja... Ne znam da li da je muvam ili da ostanemo drugari... Takvu osobu ne upoznajem svaki dan tako da mi nije sve jedno...

Voleo bih da cujem neke vase savete, komentare..

Pozdrav svima!

Pa ona je htela da se maznete. Cim je setala 3 sata. Mislila je da u prvom satu setate a druga dva za torbanje i onda jos posle toga pet minuta razgovora da bi bilo dobro da sve ostane na prijateljstvu, to bi ti ona sama rekla. Osim ako nije neka lujka koja voli veze.

Moguće je prijateljstvo između momka i devojke, ali u ovom tvom slučaju je nemoguće pošto ti prema njoj očigledno osećaš više nego prema prijatelju.
Moj najbolji prijatelj je muškarac, i to smo čak postali prijatelji nakon veze (probali smo, ali nikako nije išlo), tako da ko mi kaže da je nemoguće prijateljstvo posle ljubavi greši......
Evo drugovi smo već 8 godina, ja imam svoju vezu, on svoju, pričamo o svemu...Ja čak ne mogu ni da razlikujem to prijateljstvo od onog kojeg imam s najboljom drugaricom. Mislim, jednako mogu da kažem i njemu, ono što govorim i njoj, iskreno i bez ustezanja...Ne razumem razliku u polovima u prijateljstvu. Prijatelj je prijatelj, a ne muško ili žensko.

nid:
Upoznao sam se sa jednom devojkom pre neki dan,... Svadja mi se, totalno je OK, vrlooooo pametna.. Jedna od retkih devojka za kojom sam se bas lepo ispricao (teme nisu bitne), setao, sa kojom mi je 3 sata proslo kao 3min... Ne poznajemo se dovoljno i toga sam svestan... ............

Ma vodi to kuci da ti pere, pegla, kuva i ostalo :)))

I onako se sve zavrsi na seksu kako god okrenes :)

Pozdrav Alek :)

Back