Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.239
Pa na to sam mislilaAko misliš na šećer da, imaju sličan mehanizam delovanja i adiktivniji je od kokaina jer utiče na mozak da otpusti 3-5x više dopamina i ostalih supstanci nego kokain

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa na to sam mislilaAko misliš na šećer da, imaju sličan mehanizam delovanja i adiktivniji je od kokaina jer utiče na mozak da otpusti 3-5x više dopamina i ostalih supstanci nego kokain

Drži se ti čajčića od lukaPročišćava gornje disajne puteve. Dobar za prehladu.Možda i za sinuse.
Mh. Pa to su normalne stvari.Toliko si se sjajno osećao da si opet počeo da jedeš![]()
Pa da... kako neko da ne voli Marsić...Volim ja![]()
A daaa, i dopada ti se?![]()

"Kako znaš kad nisi probao?"Gej sklonosti nemam,a za fetise..pa svi ih imamo![]()
Taj nikad nisam probala, nešto i ne bihDrži se ti čajčića od luka![]()

Koji treći?Ne taj zeleni, onaj drugi![]()
Pa možda je probao."Kako znaš kad nisi probao?"![]()
Ma onaj neon zeleni koji se slagao uz reakciju ovdje, pa je bilo meči-mečiKoji treći?![]()
Hvala. I tebi želim isto.Drži se ti čajčića od luka![]()
Znači, fujHvala. I tebi želim isto.Pa ko ga preživi...
![]()
Ma zaebava nasMa onaj neon zeleni koji se slagao uz reakciju ovdje, pa je bilo meči-meči![]()
Brt, otići ću tamo da mi daju da uređujem ovu temu i ima da banujem za menjanje avataraKoji treći?![]()
Ne stvara fizičku zavisnost kao hors, više mentalnu, jer te radi onaj osećaj euforije i nepobedivosti i sl ali opet nije opasan kao hors.Ko ti je to slagao?![]()
Nije takav bio ranije, pokvario se ovdjeMa zaebava nas![]()

Pa nije da nisu propaliPogledaj šmrkasa, mitrovića, sergeja, niko nije propao od koksa a uzimaju ga kao vodu

Uzimao ga i frojd i tomas edison i stiven king...Pročišćava gornje disajne puteve. Dobar za prehladu.Možda i za sinuse.
Znači da te sad stavljamo na ignor jer kasnije nećemo moćiBrt, otići ću tamo da mi daju da uređujem ovu temu i ima da banujem za menjanje avataraImaš dva puta da promeniš i to u godinu dana i to ti je to
Ostavi zelenog i ne diraj, svaki put kad dođem, neko drugi si, ko da si Vulin![]()
Pa nije ni da su OD kao horsašiPa nije da nisu propali![]()
Bio je u koka koli i medicini tako da nisu mogli ni da ga izbegnuUzimao ga i frojd i tomas edison i stiven king...
Kod njih se razvila tolerancija na kokain jer ga dugo koriste, više im i ne djeluje ma koliko i kako ga konzumirali ali i dalje oni su ZAVISNI. Kokain izazviza zavisost. Tačka.Ne stvara fizičku zavisnost kao hors, više mentalnu, jer te radi onaj osećaj euforije i nepobedivosti i sl ali opet nije opasan kao hors.
Pogledaj šmrkasa, mitrovića, sergeja, niko nije propao od koksa a uzimaju ga kao vodu
A onda pogledaj nekog ko je na horsu
Pa zato što je smatran za lek isto kao i trava.Bio je u koka koli i medicini tako da nisu mogli ni da ga izbegnu![]()
U reduKod njih se razvila tolerancija na kokain jer ga dugo koriste, više im i ne djeluje ma koliko i kako ga konzumirali ali i dalje oni su ZAVISNI. Kokain izazviza zavisost. Tačka.
Ima i kodeina u Caffetinu pa nismo postali zavisni a popijemo ga ponekad sviBio je u koka koli i medicini tako da nisu mogli ni da ga izbegnu![]()